miss Penny Lane Posted March 31, 2005 Report Posted March 31, 2005 mozemo u bdp danas sam uzela program idemo svi p.s. vratila sam se upravo sa predstave..."Gvozdeni zivot " u BDP-u... Odlicna je predstava...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 jesi za kralja Lira??? mozhemo 7. da idemo Nisam uzela za Kralja Lira...
fade_away Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Ajd ljudi ako neko moze da me uputi u te popuste (imam euro 26) i to kako ulazite za dzabe. Sto godina nisam bio u pozoristu, a bas mi se ide... i jos ako bi mi preporucili neke najbolje, a aktuelne predstave
mai Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 preporuka: VELIKA DRAMA u narodnom.. traje 4 sata, ali se ne primeti uopshte ne bih da dajem nikakav komentar, da umanjujem predstavu.. samo sam htela da kazem da je obavezno odgledate!
Alita Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 E, trivijalno se u mnogim pozoristima prodje za dz. Cekas da udju svi koji su kupili karte, pa ako je ostalo mesta (a uvek ostane) i ako "cekaca" nema previse, uvek puste. Jedino je frka ako vas mnogo ide, neminovno se razdvojeni. Jedino gde sam sigurna da ova sema ne radi je Beogradskom. Nazalost. A u narodnom, kupis bre kartu od 50 din za stajanje skroz gore na trecoj galeriji, i po istom principu desava se da se infiltriramo i na balkon !
miss Penny Lane Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 razocarana sam kraljom lirom. mnogo vise sam ocekivala a sto se tice velike drame...no comment...ko nije gledao nek sto pre to ucini...
:Dea Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 E, trivijalno se u mnogim pozoristima prodje za dz. Cekas da udju svi koji su kupili karte, pa ako je ostalo mesta (a uvek ostane) i ako "cekaca" nema previse, uvek puste. Jedino je frka ako vas mnogo ide, neminovno se razdvojeni. Jedino gde sam sigurna da ova sema ne radi je Beogradskom. Nazalost. A u narodnom, kupis bre kartu od 50 din za stajanje skroz gore na trecoj galeriji, i po istom principu desava se da se infiltriramo i na balkon ! Pa da... Ja sam u Narodnom vec sve sto me zanima tako gledala... Jos je fora da ne ides da gledas neke predstave kojima je juce bila premijera, mislim logicno. Nema sanse da se u jdp udje za dz, sto se tice ateljea zavisi ko radi na vratima, neki pustaju, a neki pustaju samo studente fdu-a.
amy_mccoy Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 razocarana sam kraljom lirom. mnogo vise sam ocekivala zar?? bedak...ali svejedno cu odgledati
Shelly Webster Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 cesto idem u pozoriste zahvaljujuci profesorki srpskog.... nabavlja nam karte duplo jeftinije.... poslednje sto sam gledala je "krila od olova",o zivotu milene pavlovic barili..... savrsena predstava....
:Dea Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 (edited) U nedelju idem da gledam Dr. Shustera...weeeeeeee Konacno Inace ako vam nekad neko ponudi da gledade "Dogodine u isto vreme", zahvalite se i odbijte! Keva me naterala da idem to da gledam sa njom, smorila sam se nikad gore... Edited April 19, 2005 by dea
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 E,ja sam u nedelju gledala ..."U poseti kod gospodina Grina",u podrumu ,u Atelje-u... odlichna je.... igra Predrag Ejdus,mislim..dovoljno...ali toplo vam je preporuchujem...
Denethor Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Ja u nedelju idem u atelje da gledam Smrtonosnu Motoristiku, pa cu dati koji komentar za par dana.
wishmistress Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Ja u nedelju idem u atelje .... .......a koga zanima gde TI idesh.....baxaxaxaxa.... ...aj da ne bude da spamujem....skoro sam u bg dramskom gledala predsavu "Jastuchko"....jedan od glavnih likova je Vuk Kostic.....apsolutno fenomenalano glumi...nema rechi....predstava traje 3 sata...i prilichno je morbidna i bolesna....ali se meni jako svidela.....
wishmistress Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 (edited) Ja u nedelju idem u atelje .... .......a koga zanima gde TI idesh.....baxaxaxaxa.... ...aj da ne bude da spamujem....skoro sam u bg dramskom gledala predsavu "Jastuchko"....jedan od glavnih likova je Vuk Kostic.....apsolutno fenomenalno glumi...nemam rechi....predstava traje 3 sata...i prilichno je morbidna i bolesna....ali se meni jako svidela..... Edited April 20, 2005 by wishmistress
miss Penny Lane Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 poslednje presdtave koje sam gledala su 3 ispitne na fdu. jedna je bledunjava, slaba dramska situacija,jedna je odlicna mada malcice previse amerikanizovana,a treca je FENOMENALNA. idem sutra na smrtonosnu motoristiku
ajsha69 Posted April 23, 2005 Report Posted April 23, 2005 ...dok se drugi za(jebavaju)bavljaju, ja sedim i projektujem pozorishte... ... ...relevantna visina od temana do oka choveka 12,7cm.. (za smaknut poredak sedishta se gleda upola)...
:Dea Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Gledala sam sinoc koncno "Dr. Suster"-a! Ima tako tuznu pricu! A, ti se smejes sve vreme. Seka Sabljic je najveca carica, obozavam je!
Denethor Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Gledao Smrtonosnu motoristiku i mogu reći da je relativno dobra predstava, ima određenih delova koji su loši mada mi se sviđa i gluma i radnja.
:Dea Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 Odgledala sam i te Tre sorelle, nista spec ne znam sto je svi toliko hvale. Ono jeste ok, ali se nisam odusevila...
Jackie Brown Posted May 19, 2005 Report Posted May 19, 2005 Upravo sam se vratila iz pozorista.... Gledala sam ''Shopping and Fucking''..... Zanimljiva predstava....
*Wicked Girl* Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 Gledala sam sinoc koncno "Dr. Suster"-a! Ima tako tuznu pricu! A, ti se smejes sve vreme. Seka Sabljic je najveca carica, obozavam je! Ja sam tu predstavu poslednju gledala. Fenomenalna je !!!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Evo da se ne hvalim puno .....sada sma se vratila sa pretpremijeresvoje predstave. imogu da kazhem da je super!Heh....usrala sam se od treme
Giga Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Nikad nisam bio neki fan pozorista. U poslednjoj predstavi koju sam odgledao (pre tri godine) sam morao da trpim nekoliko tridesetogodisnjaka koji glume 14-to godisnje klince od kojih jedan zavrsi u popravnom domu, a drugi izvrsi samoubistvo i posle se njegova glava pojavljuje kao duh. Jebes' ti to sranje...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 Nikad nisam bio neki fan pozorista. U poslednjoj predstavi koju sam odgledao (pre tri godine) sam morao da trpim nekoliko tridesetogodisnjaka koji glume 14-to godisnje klince od kojih jedan zavrsi u popravnom domu, a drugi izvrsi samoubistvo i posle se njegova glava pojavljuje kao duh. Jebes' ti to sranje... Zato se oni zovu GLUMCI! ja glumim zhenu u poznim godinama iz 1923 godine?! Pa shta,tu ti je potrebna moc transformacije....jedino ako on inisu dovoljno verno prikazali to shto treba....
Recommended Posts