VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 naruchila?? uprafo se vratih iz Madlenijanuma,gledala sam o Tesli prestavu,odlicna jeee!!!!1 Super ekipa glumachka,efetki sjajni,kostimografija vrh! Dragan Micanovic + Ana Sofrenovic
Pretendress Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 narucila sam karte za jastucka 15og extra,jedva cekam...to ce mi taman doci mali odmor izmedju kolokvijuma
:Dea Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Upravo se vratih sa "Jastucka", ono je nesto najbolje sto sam u zivotu gledala! Ne moze da se poredi ni sa cim. Najlepsa i najtuznija predstava! Prvi put sam se rasplakala u pozoristu!
Buba :) Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 jastucko - GENIJALNO!!!!! predivna i tako tuzna prica, drzi potpunu paznju puna 3 sata, nisam ni pretpostavljala kakav ce kraj biti! ma... savrsena predstava! + izvanredna gluma! sledeca na listi mi je velika drama!
:Dea Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 A, da zaboravila sam glumu da pohvalim! Dakle, Vuk Kostic je savrsen, mislila sam da je nikakav glumac, ali je odlicno glumio! Presladak je usput!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 da,znachi JASTUCHKO odlichnO! Odlichno~ SAmo eto kikotali su se klinci iz shkole na enke stvari koje uopshte nisu bile smeshne ali, ugl..da... sedimo tako nas tri i plachemo haah bash ono .. morbidno.
:Dea Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 Dok yum nije radio gledala sam Gospodju ministarku koja me je odusevila, vristala sam od smeha i Mletackog trgovca koji mi je poprilicno dopao, Dragan Micanovic je genijalno odigrao, a Susljik je Do kraja godine cu jos odgledati Lari Tompsona i icicu na premijeru Shume ako nabavim karte...
Elvis Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 uprafo se vratih iz Madlenijanuma,gledala sam o Tesli prestavu,odlicna jeee!!!!1 Super ekipa glumachka,efetki sjajni,kostimografija vrh! Dragan Micanovic + Ana Sofrenovic Jel to predstava jdp-a?Gde se igra? Gledao sam Hamleta i Mletackog sa Micanovicem.Covek glumi ekstra ali stvarno ekstra.
Siouxsie Posted December 12, 2005 Report Posted December 12, 2005 uh,sto mrzim da odgovaram na teme koje sy vec uveliko raspricane... no,idem relativno stalno u pozoriste,a i imala sam pogodnost da sam preko skole skoro svake nedelje uzimala karte za neke predstave... nazalost,sada vec neko vreme nisam nista gledala,ali,trudicu se da postignem i to... e,sad,fazon je u tome sto ja hocu da gledam neke predstave ponovo i nikad kraja )))) pitam se da li se daje jos uvek u stupici Beogradska Triologija? preporucjujem i predstavu Blize,isto odlicna...kad razmislim sad,moje omiljeno pozoriste je Bojan Stupica,mala scena, j.d. a moj omiljeni pozorisni glumac,pored Micanovica,koji je zaista izvanredan,je Nebojsha Milovanovic
:Dea Posted December 14, 2005 Report Posted December 14, 2005 a moj omiljeni pozorisni glumac,pored Micanovica,koji je zaista izvanredan,je Nebojsha Milovanovic Micanovic stvarno moze i cipelu da glumi ako treba, i ja volim Milovanovica i svi su mi dragi: Kicic, Madzgalj, Glogovac, Trifunovici, Djuricko, Susljik i tako... Valjda nisam nekog zaboravila!
Siouxsie Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 ok to,ali mislim iskljucivo na pozorisne glumce... Kicic mi je odvratan u svakom pogledu...a kamoli u pozoristu...bice bash dosta bljuvanja kad se pojave Kandze...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 bash me zanima kako ce ispasti " Kandze"
Shelly Webster Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 (edited) u suotu idem sa gledam "let iznad kukavicjeg gnezda"... jeeeeeee, bas mi se ide u pozoriste.... Edited December 21, 2005 by Shelly Webster
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 dea i ja idemo 29. da gledamo "Lari Tompson- tragedija jedne maldosti"
Shelly Webster Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 hm... to bih volela da pogledam...
Sinstrel Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Jos letos sam kupio onu karticu za popust za JDP a jos je nisam koristio. Od januara krecem definitivno! Ima li neko neku preporuku za predstavu u JDP?
wild soul Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Jos letos sam kupio onu karticu za popust za JDP a jos je nisam koristio. Od januara krecem definitivno! Ima li neko neku preporuku za predstavu u JDP? po meni mletachkog trgovca ne bi trebalo propustiti
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 ja nsiam toliko odushevljena M.Trgovcem kao shto svi prichaju . :rolleyes:shta znam. Shine su mi zakon. mada,moram da pogledam josh par .
Shelly Webster Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 po meni mletachkog trgovca ne bi trebalo propustiti definitivno, mletacki trgovac na prvom mestu...
Shelly Webster Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 (edited) Shine su mi zakon. i shine su ok.... smesno i tuzno u isto vreme.... Edited December 22, 2005 by Shelly Webster
:Dea Posted December 22, 2005 Report Posted December 22, 2005 Jos letos sam kupio onu karticu za popust za JDP a jos je nisam koristio. Od januara krecem definitivno! Ima li neko neku preporuku za predstavu u JDP? Imam i ja tu karticu. JDP ima super predstave. Shine OBAVEZNO! I isto tako OBAVEZNO HAJDE DA SE IGRAMO (ne igra svaki mesec i vrlo brzo se rasprodaju karte.
Elvis Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Hamlet je bolji od mletackog.Mada ok su obe predstave.
Elvis Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 u suotu idem sa gledam "let iznad kukavicjeg gnezda"... jeeeeeee, bas mi se ide u pozoriste.... Bio sam i ja u subotu.Ekstra je predstava, stvarno je dobra.
:Dea Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 Ja nesto sumnjam u glumu Bjelogrlica, pa se plasim da gledam Let iznad kukavicijeg gnezda. Inace gledala sam sinoc Lari Tompsona, odlicna je predstava i the show must go on na kraju!
Recommended Posts