Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 28, 2006 Report Posted January 28, 2006 (edited) ne, Novi Beograd - blok 37 ajde preporuci nesto Edited January 28, 2006 by Marko, Mon_a[MOR]e
Vucko Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Jel zna neko dal se negde daje Smesna strana istorije (Kuguars), gledao sam to pre pet sest godina i 3 dana posle toga me je boleo stomak od smejanja... Posle su samo igrali Smesnu stranu muzike...I to je super , ali istorija je vrh..
:Dea Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Jel zna neko dal se negde daje Smesna strana istorije (Kuguars), gledao sam to pre pet sest godina i 3 dana posle toga me je boleo stomak od smejanja... Posle su samo igrali Smesnu stranu muzike...I to je super , ali istorija je vrh.. Smesna strana istorije se ne daje bar neke dve godine, ako ne i vise... Sto se tice Smesne strane muzike - ove sezone nije bila jos ni jednom na repertoaru, a cula sam da vise nece ni biti mada ne znam koliko je to provereno...
Vucko Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Smrc , nadam se da Kuguarsi rade nesto pametno i da nece glumiti samo idiote u jos idiotskijim domacim serijama...Stvarno mogu mnooogo vise!!! Hvala na informaciji!!!
Elvis Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Gledao sam Teslu u Madlenijanumu.Nije lose mada imam jednu veliku zamerku a to je MALA ULOGA ZA ANU SOFRENOVIC.Mnogo je lepa zena. Sledece to bih odgledao je Don Kihot isto u Madlenijanumu.
:Dea Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Smrc , nadam se da Kuguarsi rade nesto pametno i da nece glumiti samo idiote u jos idiotskijim domacim serijama...Stvarno mogu mnooogo vise!!! Hvala na informaciji!!! Ima trenutno na repertoaru HAJDE DA SE IGRAMO u JDP-u. Kuguarsi u ludnici. Meni se dopala predstava. Da vidis kad krenu da djukaju uz gipsy kings! VRH!
:Dea Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Odgledah sinoc HADERSFILD! Zaista odlicna predstava. Glogovac glumi retardiranu osobu. Odlican je. Koliki je samo aplauz dobio. Predstavu svakako vredi pogledati.
Psycho_Magnet Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Poslednje sam gledala Don Kihota.. Uopshte nemam wremena da odem u pozorishte..
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Moram gledati HAdersfild ... vecheras idem u Atelje
:Dea Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Moram gledati HAdersfild ... MORAS, ali moras! Ja cu je sigurno gledati opet, ali sledece sezone...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 kad busesh gledala- zovi Inache, sad sam gledala u Atelje-u "Helverova noc"- jeboooo te, mrzim prredsatave o rratu Priedasatava je odlichna, ali je tolik o tehska da mi se povrcalao da sam na pola htela dsa izadjem i plakala sam
Buba :) Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 hadersfild - odlicna, ali odlicna predstava!!!!!! svi super glume, ali glogovac.... genijalan je bio. dobio je predivan aplauz. jedva cekam shine
miss Penny Lane Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 posle shina idemo da jurimo flamingosa
MissionVao Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 shine sam gledala 2x (ili 3??) i OPET CU!! divno...smesno ponekad..a onda tuzno..bas kao sto volim
Blacksunray Verb Delikvent Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 nije zvaka za seljaka....mozda je to sranje....ma kenjam napamet ne valja mi to.....
:Dea Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 posle shina idemo da jurimo flamingosa To obavezno! A, Biljana ce da nosi foto aparat! Gledala sam Shine pre tacno dve godine. Jedva cekam! Kako cemo se samo skucati posle!
miss Penny Lane Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 a ne... taj film neces da gledas
Buba :) Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 nosim fotoaparat obavezno da se slikamo sa svima, cekacemo koliko treba znaci, glumacka postava je...keva!
miss Penny Lane Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 ja moram da do tad zavrsim rad za fax jedva cekam shine
:Dea Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Sta cemo za Veliku belu zaveru i Uho grlo noz?
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Veliku Belu zaveru sam gledala A Uho grlo nozh - ne
Buba :) Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 pa VBZ valjda ubacujemo u ovom periodu pre 22og! ja sam za nju iako smo je vec gledali!
:Dea Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 pa VBZ valjda ubacujemo u ovom periodu pre 22og! Sta si htela ovim da kazes? Koju OVU?
Recommended Posts