Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel zna neko dal se negde daje Smesna strana istorije (Kuguars), gledao sam to pre pet sest godina i 3 dana posle toga me je boleo stomak od smejanja...

Posle su samo igrali Smesnu stranu muzike...I to je super , ali istorija je vrh..

Posted
Jel zna neko dal se negde daje Smesna strana istorije (Kuguars), gledao sam to pre pet sest godina i 3 dana posle toga me je boleo stomak od smejanja...

Posle su samo igrali Smesnu stranu muzike...I to je super , ali istorija je vrh..

Smesna strana istorije se ne daje bar neke dve godine, ako ne i vise...

Sto se tice Smesne strane muzike - ove sezone nije bila jos ni jednom na repertoaru, a cula sam da vise nece ni biti icon_sad.gif mada ne znam koliko je to provereno...

Posted

Smrc icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif , nadam se da Kuguarsi rade nesto pametno i da nece glumiti samo idiote u jos idiotskijim domacim serijama...Stvarno mogu mnooogo vise!!!

Hvala na informaciji!!!

Posted

Gledao sam Teslu u Madlenijanumu.Nije lose mada imam jednu veliku zamerku a to je MALA ULOGA ZA ANU SOFRENOVIC.Mnogo je lepa zena.

Sledece to bih odgledao je Don Kihot isto u Madlenijanumu.

Posted
Smrc icon_cry.gificon_cry.gificon_cry.gif , nadam se da Kuguarsi rade nesto pametno i da nece glumiti samo idiote u jos idiotskijim domacim serijama...Stvarno mogu mnooogo vise!!!

Hvala na informaciji!!!

Ima trenutno na repertoaru HAJDE DA SE IGRAMO u JDP-u. Kuguarsi u ludnici. Meni se dopala predstava. Da vidis kad krenu da djukaju uz gipsy kings! icon_smile.gif VRH! biggrin.gif

Posted

Odgledah sinoc HADERSFILD! Zaista odlicna predstava. Glogovac glumi retardiranu osobu. Odlican je. Koliki je samo aplauz dobio.

Predstavu svakako vredi pogledati.

Posted

hadersfild - odlicna, ali odlicna predstava!!!!!!

svi super glume, ali glogovac.... genijalan je bio. dobio je predivan aplauz.

jedva cekam shine biggreens.gif

Posted
posle shina idemo da jurimo flamingosa icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

To obavezno! A, Biljana ce da nosi foto aparat! biggrin.gif

Gledala sam Shine pre tacno dve godine. Jedva cekam! biggreens.gif

Kako cemo se samo skucati posle! icon_sad.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...