Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel neko gledao "Ribarske Svadje" na sceni Rasha Plaovic u Narodnom Pozorishtu?

-By the way ja sluzim tamo vojsku i stojim na vratima!!!! icon_smile.gificon_smile.gif

Tako da ladies come in!!!!hahahahaha pozz

pivopije.gif

Posted
Jel neko gledao "Ribarske Svadje" na sceni Rasha Plaovic u Narodnom Pozorishtu?

-By the way ja sluzim tamo vojsku i stojim na vratima!!!! icon_smile.gificon_smile.gif

Tako da ladies come in!!!!hahahahaha pozz

pivopije.gif

Ja planiram da je gledam ovog meseca.

Mozda te znam. Od kad radis? Znam dva lika. Stalno me pustaju za dz! biggrin.gif

Posted
pa cekamo 12. icon_da.gif ako su dp otkazali idemo na ugn a ako nisu idemo na vbz icon_smile.gif

A, sta kazete da gledamo haflajf umesto vbz ako budu parpli? biggrin.gif

Posted

aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

kako god bilo, ja ne verujem nesto da cu ici na parple.

tako da sam ja za uho grlo noz 27og, a svejedno moramo da nadjemo neku trecu umesto velike drame. znaci, moze haflajf, moze vbz, a mozemo i da se ubacimo kod cwije na par komada laugh.gif

Posted

Sinoc gledah Posetioca u Ateljeu 212. Radi se o dijalogu izmedju Boga i Sigmunda Frojda 1938 god kada je napustio bec zbog nacista.

Jednom recju predstava me je odusevila.

Voja Brajevic-Frojd

Dragan Nikolic-Bog

Andrija Milosevic-Gestapo

Frojdovu cerku Anu nisam uspela da prepoznam tako da icon_biggrin.gif

obavezno preporucujem svima da je pogledaju icon_wink.gif

Posted

hm, zvuči zanimljivo...

doduše, ja sam u poslednje vreme više u nekom baleti & opere tripu...

svima bih preporučula balet "Dr. Džekil i Mr. Hajd" u Narodnom...fenomenalno je odrađen, scenografija, kostimografija...apsolutno neklasično! ubačeni su Dragoljub Đuričić i još neka dva lika sa tam-tam bubnjevima...definitivno menja sliku koju svi imaju o baletu! icon_da.gif

Posted
Sinoc gledah Posetioca u Ateljeu 212. Radi se o dijalogu izmedju Boga i Sigmunda Frojda 1938 god kada je napustio bec zbog nacista.

Voja Brajevic-Frojd

Dragan Nikolic-Bog

Aaaaaaaaaaa u Ateljeu je,videla sam insert na TVu al nisam cula gde je,a bas mi se ucinilo zanimljivo.Super,moracu da vidim kad se daje.

Posted

Pogledaj kada ima i obavezno kupi karte ranije, prodaju se jako brzo icon_wink.gif

@Lolita prema operama sam imala predrasude, ali izmenicu to svakako.

Inace jesi li gledala mozda fausta? posto planiram da idem da ga gledam (vec duze vreme, ali nikako da pohvatam vreme)

icon_wink.gif

Posted

Voja Brajevic-Frojd

Dragan Nikolic-Bog

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ovo moram da gledam! icon_rockdevil.gif

Ako mislis na Fausta u Narodnom on se ne daje vec duze vreme. icon_sad.gif Znam jer ja planiram da ga gledam vec nekih godinu dana...

Posted

veruj mi faust u narodnom je ... no.gif

sto se tice pozorista, juca sam gledala "red voznje adreasa sama" u jdp-u... ono je skrnavljenje danila kisa, kic i uzas pukeface.gif

bibili@ ne idem ni ja na dp icon_da.gif

mislim, idem samo ako visnjica ide with me wub.gif

Posted

ma bre sranje je set lista, ne pada mi pamet da im dajem pare!

onda nam zavisi jos od dunje, ali racunam da skoro sigurno idemo 27og na uho grlo noz! biggrin.gif

visnjica wub.gif bices i ti neka vocka wub.gif

Posted
Pogledaj kada ima i obavezno kupi karte ranije, prodaju se jako brzo icon_wink.gif

Inace jesi li gledala mozda fausta? posto planiram da idem da ga gledam (vec duze vreme, ali nikako da pohvatam vreme)

icon_wink.gif

Gledala sam ja Fausta I u Narodnom sa Ejdusom,sta znam meni se svideo.

Posted

@Moni - Koliko bese traju Shine? Cini mi se da nema pauze. Cisto da znam da li stizemo na svirku...

Ja jos ne znam za dp, ali odlucicu za koji dan. icon_da.gif

Posted

icon_wink.gif

E, nisam gledala, mada planiram...

Čula sam da je balet "Ko to tamo peva" skroz super, ali nema se za sve para...

Jel gledao možda neko "Kraljicu Margo"? Meni zvuči zanimljivo to što je Bregović radio muziku, ali sam čula neke komentare da je pukeface.gif

Posted (edited)

I ja sam gledao istu predstavu-Posetioca u podrumu Ateljea 212 i stvarno mogu svima da je preporučim. Zanimljiv aspekt diskusije o vrlo dubokom temama. Frojdovu ćerku Anu je igrala (čini mi se) Milica Mihajlović što je zanimljivo obzirom da je Voja Brajović bio Frojd.

Ako koga zanima malo opuštenija (čitaj smešnija) varijanta, preporučujem Egzibicionistu, isto u Ateljeu. Igraju Branimir Brstina, Isidora Minić, Andrija Milošević i još neki, više se ni ne sećam-bilo je prošle godine. Tema je vrlo zanimljiva, o tipu koji ima problema u krevetu i to kompenzuje ispadima egzibicionizma-klasika u mantilu icon_twisted.gif i kako se onda leči uz pomoć zgodne doktorke. Vrlo dobra predstava.

Edited by Genesis
Posted

Evo vratih se Velike bele zavere drugi put! Milos Vlalukin (valjda sam mu pogodila prezime) je odlican. Sada imam vise zamerki nego prvi put. Ali ipak predstavlja ostavlja utisak i jos uvek ne mogu da se povratim...

Posted (edited)

Jel gledao možda neko "Kraljicu Margo"? Meni zvuči zanimljivo to što je Bregović radio muziku, ali sam čula neke komentare da je  pukeface.gif

gledala ja, lepo je sve to odradjeno, kostimi su me najvishe odushevili, ali - to be honest - malo mi je bilo dosadno icon_mrtav.gif shta znam, ne volim balete i opere...

p.s. mada, kad se setim baletana... icon_redface.gificon_mrgreen.gif

Edited by *drunken_butterfly*
Posted
Ko zna mozda smo se i sreli u ateljeu mhihi.gificon_razz.gificon_wink.gif

I da nemoj da ljude bacas u zabludu nije u pitanju Milica Mihajlovic no ejdusova cerka, koliko ja znam icon_biggrin.gif

@Lolita da nisi u subotu bila u 83-ci a? ph34r.gif

da, negde oko 2...shto?

nije valjda da si bila i ti, a da te nisam primetila? icon_redface.gif (hehe, bila burna noć wub.gif )

Posted
Ma ja bila u 31-ici isla do grada ti u 83-ci samo u suprotnom smeru. Kako da mi u ochi ne upadne drecava narandzsta boja kose icon_razz.gifwub.gif

icon_redface.gif hehe

Posted
Ja planiram da je gledam ovog meseca.

Mozda te znam. Od kad radis? Znam dva lika. Stalno me pustaju za dz! biggrin.gif

hahahah pa to stojimo moj ortak Nemanja i ja!!!!!!!

Ja imam bradicu i kratku kosu a on naocare i visok je dosta!!!

Javi mi se sledeci put kada dodjesh...... icon_wink.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...