:Dea Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 hahahah pa to stojimo moj ortak Nemanja i ja!!!!!!! Ja imam bradicu i kratku kosu a on naocare i visok je dosta!!! Javi mi se sledeci put kada dodjesh...... Ovaj jedna koji je apsolutno stalno kada dodjem, je omanji i puniji, a ovaj drugi je visok, ali bez bradice...
Cwiya Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 hmmmmm....... -Pazi ja sam visok 185,mrshav sam imam kratku kosu i bradicu! -Ortak je visok 195,mrshav,kosa kao neka vrsta pecurke,naocare i brada stara 2-3 dana dugacka!! -Mi smo skoro stalno tamo,a ostali ponekad zamenjuju!!! -Nije bitno kada budete doshli samo trazite mene! i sve cemo srediti!!
:Dea Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 -Nije bitno kada budete doshli samo trazite mene! i sve cemo srediti!! Ok! Ja dolazim gotovo svaki put na Uobrazenog bolesnika! Sinoc sam gledala Kiseonik! Odlicna predstava!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Uobrazheni bolesnik Ja u subotu imama predstavu a u nedelju gledam "Vishnje sa chokoladom" "Mali " Vuk Kostic igra Sunce im..600 kinti karta...
:Dea Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 "mali" Vuk Kostic aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mi u sredu na Shine - Susljik, Madzgalj, Glogovac, Djuricko, KICIC aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kicic A, pa da u Zvezdara Teatru 600 kinti je cena za sve predstave. A, ne jedino njih ne radi klub ljubitelja pozorista i nemaju nikakve kartice za popust! BEZOBRAZLUK!
miss Penny Lane Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 (edited) kiseonik me ubio sve pohvale, text je fenomenalan i toliko natera na razmisljanje da ... na kraju sam krenula da se pitam zasto su ljudi uopste nastali ... gledala sam adresat nepoznat i jastucka... jastucko je jedna od najboljih predstava koje sam gledala, a adresat nepoznat je ... previse radnicka i socijalna rezija... text je u redu, ali nacin predstavljanja jevreja i nemaca je potpuno nerealan .... Edited February 19, 2006 by moni-zvonchica
miss Penny Lane Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 @Moni - Koliko bese traju Shine? Cini mi se da nema pauze. Cisto da znam da li stizemo na svirku... Ja jos ne znam za dp, ali odlucicu za koji dan. mislim da traju 2,5 sata... mada ja izgubim osecaj za vreme kad sam u pozoristu da, odlucila sam koja ce biti moja prva postavka - zigi zvezdana prasina
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 jeste li vec uzele karte za Shine
miss Penny Lane Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 uzeli smo pre 20 dana ... ali sledeceg meseca ja mogu opet ... tu predstavu mogu svaki dan da gledam
:Dea Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 mislim da traju 2,5 sata... jao, samo da stignemo na stringse! Ja se nadam da traju dva sata...
miss Penny Lane Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 stizemo ... idem u cetvrtak da gledam x+y=o u bdpu a u petak italijansku noc ... utiske cu odmah da napisem ...
:Dea Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 idem u cetvrtak da gledam x+y=o u bdpu Ja sam cula da je sranje...
Buba :) Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 jedva cekam shine sutra, a pre toga kafica u stupici
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 evo.sad se vratih sa svoje predstave meni je bilo ddddiiivno josh uvek sam pod utiskom ,iako nije prvi put
miss Penny Lane Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Preplakala sam sine od dela gde pevaju Kerol. uzas... ne secam se da sam skoro bila potesenija... ... italijanska noc je nemojte da bacate pare... na sceni je opste orgijanje, l'art pour l'art ne znam ko je dozvolio izvodjenje...
miss Penny Lane Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Preplakala sam sine od dela gde pevaju Kerol. uzas... ne secam se da sam skoro bila potesenija... ... italijanska noc je nemojte da bacate pare... na sceni je opste orgijanje, l'art pour l'art ne znam ko je dozvolio izvodjenje...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 sad odgledah "Vishnje u chokoladi" . Jako lep scenario, potresan ituzhan u poslednje vreme samo na takve predstave nabasam. sasvim korektna gluma. svidja mi se jer je scena..bukvalno "na daksama" ..... ali je radnja prilcihno bolesna.. ljubav na najuvrnutliji nachin u Rusiji u teshko doba..... VUk Kostic mali je odlichan !! ..... * uzela sam papiric sa scene kojeg su drzhali Marinko Madzhgalj i Bane Trifunovic wauaaaw
:Dea Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 I ja sam cula za Italijansku noc da je sranje! Shine odgledah po drugi put. Puno, jako puno detalja sam propustila prvi put i mislim da ce jos gomila njih iskrsnuti kada budem gledala treci put! Madzgalj!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 27, 2006 Report Posted February 27, 2006 Da! DUnja! Uzela sam papir sa scene koji su drzhali Madzhgalj i Bane Trifunovic
:Dea Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Uzela sam papir sa scene koji su drzhali Madzhgalj i Bane Trifunovic OK, MAjo, skapirala sam jos kada si prvi put napisala!
miss Penny Lane Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 orgjanje ko ono u fazonu jebanje? khm... otprilike...
Natasha! Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Danas sam jurila po pozorištima predstave i stanje je sledeće: Narodno pozorište; scena Raša Plaović: sve rasprodato, sem Hamleta koji se daje 31.03. a i to ko hoće da ide treba da kupi kartu do kraja nedelje inače će i to da ode. cena: 200 ili 400 din u zavisnosti od mesta. Boško Buha: ceo repertoar za mart je rasprodat, mislim na Šekspira prvenstveno na Ukroćenu goropad. toga više nema dakle , biće premijera sredinom meseca za Dva viteza iz Verone ali i to je par predstava rasprodato za ovaj mesec, tek možda sledeći. cena: 420 za studente, a 600 za ostale. i onda se kaže da nemamo para da idemo u pozorište a ceo Šekspir rasprodat mesec dana ranije. dakle, rezervisati po mesec ipo dana unapred, druge nema... ko hoće, nek požuri za Hamleta u Narodnom, ima još malo karata Van Šekspira još je zanimljivo videti i Hasanaginicu, Sudiju i Uobraženog bolesnika od Molijera. to je sve u Narodnom.
:Dea Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Po 6416574 put - NA RASHU SE ULAZI ZA DZ! Nikako kupovati karte! Uobrazeni bolesnik je jedna od najjacih predstava!
Recommended Posts