Jump to content

Recommended Posts

Posted
kako za dz? ko ce da me pusti za dz? icon_confused.gif

Ljudi na ulazu. Ja sam do sada usla neki sedam osam puta za dz. I uvek sam sela i to na dobra mesta. Ima puno ljudi koji cekaju da udju za dz. Prvi put kada sam isla mislila sam da cu biti jedina. Ali bas dosta ljudi ceka i onda nas puste sve! icon_da.gif

Posted

super.kul je to kad je neka bzv predstava ali ne bi da izvisim na neku dugo planiranu.....

al probacu bas to uskoro..... icon_cool.gif pa cu videti....

hvala na infu

Posted (edited)

Haha, kad je to bilo? Sad za 50 din ne možeš ni 1l koka kole da kupiš a kamoli ulaz u pozorište koje je kao skup sport

Sad bre icon_smile.gif .Isle bas skoro na Zenidbu.

Edited by Livia
Posted
Koje pozoriste? Da se omrsim i ja

Narodno,samo Rasa ne velika scena,ne znam da l' vazi i za nju.Dodjes,uzmes tu studentsku ako nema ljudi sednes de oces,ako je puno kao sto se desi imas rezervisano mesto i ne mozes da izvisis icon_wink.gif .

Posted (edited)

Ja danas pitam koliko karta za Hamleta a oni meni 400 din. Lopovi  wallbash.gif

Ma ima ja mislim i u JDPu,nesto tipa za 100 din isto kao studentske karte.Moja ortakinja je u nekom Klubu ljubitelja pozorista i oni imaju neke popuste itd ali ne uvek(tipa za Posetioca koji je 700 din nema icon_mad.gif ).Ali ja moram da odem do moje gimnazije,nama su uvek u biblioteci stizale karte upola cene,za super nove predstave,i lepo uzme mi neko ko je jos u skolici i banja. orangelistening.gif

Edited by Livia
Posted

E, ovako i ja sam u klubu ljubitelja pozorista. Imaju popuste za sva pozorista osim za Zvezdaru. Popusti se kracu od 10 do 50% posto u zavisnosti od predstave i pozorista. I mozes da narucis koliko god hoces karata, ali fora je sto te karte nisu numerisane i kada ti dodjes na predstavu te katre menjas za "prave" i onda te bace da sedis gde se njima svidi...

Sto se tice Narodnog, mogu da se uzimaju i za veliku scenu karte za 50 kinti na index, ako ima mesta sedis gde hoces, a ako nema, penjes se skroz gore i stojis.

U principu ako ima mesta pustice te u SVAKO pozoriste da udjes, ali u SVAKO. Znam ljude koji svuda ulaze. Naravno, ako si sam. Ako si sa nekim, prave frku i opet zavisi od raspolozenja ljudi na ulazu...

Sto se tice JDP-a i karata za 100 kinti - E, ovako one pocinju da se prodaju 22og u mesecu, za sledeci mesec i ima karata od 50, 100 i 200 (to su opet neki zadnji redovi) i sve se prodaju ISTOG dana. Ja dolazim prosli put nakon dva sata pocetka rada blagajne prvog dana prodaje i onaj lik ce meni - nema vise karata od 50, 100 i 200.

Posted (edited)

E, ovako i ja sam u klubu ljubitelja pozorista. Imaju popuste za sva pozorista osim za Zvezdaru. Popusti se kracu od 10 do 50% posto u zavisnosti od predstave i pozorista. I mozes da narucis koliko god hoces karata, ali fora je sto te karte nisu numerisane i kada ti dodjes na predstavu te katre menjas za "prave" i onda te bace da sedis gde se njima svidi...

Sto se tice Narodnog, mogu da se uzimaju i za veliku scenu karte za 50 kinti na index, ako ima mesta sedis gde hoces, a ako nema, penjes se skroz gore i stojis.

U principu ako ima mesta pustice te u SVAKO pozoriste da udjes, ali u SVAKO. Znam ljude koji svuda ulaze. Naravno, ako si sam. Ako si sa nekim, prave frku i opet zavisi od raspolozenja ljudi na ulazu...

Sto se tice JDP-a i karata za 100 kinti - E, ovako one pocinju da se prodaju 22og u mesecu, za sledeci mesec i ima karata od 50, 100 i 200 (to su opet neki zadnji redovi) i sve se prodaju ISTOG dana. Ja dolazim prosli put nakon dva sata pocetka rada blagajne prvog dana prodaje i onaj lik ce meni - nema vise karata od 50, 100 i 200.

Ti si moj idol.Sad cu ovo da kopiram i saljem ortakinjama jer uvek smo u nekom rebusu za nesto icon_smile.gif

Edited by Livia
Posted
festival alternativnog teatra na fdu

karakter je internacionalan...

icon_da.gif

počinje sledećeg četvrtka, a traje do subote...ulaz je besplatan, a posle predstava budu i neke žurke...mislim da će u petak svirati MistakeMistake...u svakom slučaju, valja svratiti! icon_biggrin.gifpivopije.gif

Posted

Jel` gledao neko u BDP-u "Drveni sanduk Tomasa Vulfa", inace stalno gostovanje(koliko je meni poznato) Kraljevskog pozorista Zetski dom(Cetinje)? Bas me interesuje jos necije misljenje. icon_da.gif

Posted

Upravo sam se vratila sa predstave "Spusti se na zemlju", predstava nije nista posebno, ali kako su sredili pozoriste na Terazijama, ono je perverzija. icon_rockdevil.gif

Posted
icon_da.gif

počinje sledećeg četvrtka, a traje do subote...ulaz je besplatan, a posle predstava budu i neke žurke...mislim da će u petak svirati MistakeMistake...u svakom slučaju, valja svratiti! icon_biggrin.gifpivopije.gif

vala bas...

da vam se pohvalim, ja sam prva generacija fistovih diplomaca, odsek dramaturgija, profesor Biljana Srbljanovic icon_redface.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...