Natasha! Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Po 6416574 put - NA RASHU SE ULAZI ZA DZ! Nikako kupovati karte! sto?
:Dea Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 sto? Pa, sto bi davala pare ako mozes da udjes za dz?
Natasha! Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 (edited) Pa, sto bi davala pare ako mozes da udjes za dz? kako za dz? ko ce da me pusti za dz? Edited February 28, 2006 by Natasha!
Buba :) Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 kad udju svi sa kartama ostane brdo ljudi koje puste za dz ako je ostalo imalo mesta. ne znam koliko puta smo usle tako
:Dea Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 kako za dz? ko ce da me pusti za dz? Ljudi na ulazu. Ja sam do sada usla neki sedam osam puta za dz. I uvek sam sela i to na dobra mesta. Ima puno ljudi koji cekaju da udju za dz. Prvi put kada sam isla mislila sam da cu biti jedina. Ali bas dosta ljudi ceka i onda nas puste sve!
Natasha! Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 super.kul je to kad je neka bzv predstava ali ne bi da izvisim na neku dugo planiranu..... al probacu bas to uskoro..... pa cu videti.... hvala na infu
Livia Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Ja sam za Rasu obicno placala onih simbolicnih 50 din(satro karta sa studentskim popustom),da ne profitiram na umetnicima.
Natasha! Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Haha, kad je to bilo? Sad za 50 din ne možeš ni 1l koka kole da kupiš a kamoli ulaz u pozorište koje je kao skup sport
Livia Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 (edited) Haha, kad je to bilo? Sad za 50 din ne možeš ni 1l koka kole da kupiš a kamoli ulaz u pozorište koje je kao skup sport Sad bre .Isle bas skoro na Zenidbu. Edited February 28, 2006 by Livia
Livia Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Koje pozoriste? Da se omrsim i ja Narodno,samo Rasa ne velika scena,ne znam da l' vazi i za nju.Dodjes,uzmes tu studentsku ako nema ljudi sednes de oces,ako je puno kao sto se desi imas rezervisano mesto i ne mozes da izvisis .
Natasha! Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 Ja danas pitam koliko karta za Hamleta a oni meni 400 din. Lopovi
Livia Posted February 28, 2006 Report Posted February 28, 2006 (edited) Ja danas pitam koliko karta za Hamleta a oni meni 400 din. Lopovi Ma ima ja mislim i u JDPu,nesto tipa za 100 din isto kao studentske karte.Moja ortakinja je u nekom Klubu ljubitelja pozorista i oni imaju neke popuste itd ali ne uvek(tipa za Posetioca koji je 700 din nema ).Ali ja moram da odem do moje gimnazije,nama su uvek u biblioteci stizale karte upola cene,za super nove predstave,i lepo uzme mi neko ko je jos u skolici i banja. Edited February 28, 2006 by Livia
:Dea Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 E, ovako i ja sam u klubu ljubitelja pozorista. Imaju popuste za sva pozorista osim za Zvezdaru. Popusti se kracu od 10 do 50% posto u zavisnosti od predstave i pozorista. I mozes da narucis koliko god hoces karata, ali fora je sto te karte nisu numerisane i kada ti dodjes na predstavu te katre menjas za "prave" i onda te bace da sedis gde se njima svidi... Sto se tice Narodnog, mogu da se uzimaju i za veliku scenu karte za 50 kinti na index, ako ima mesta sedis gde hoces, a ako nema, penjes se skroz gore i stojis. U principu ako ima mesta pustice te u SVAKO pozoriste da udjes, ali u SVAKO. Znam ljude koji svuda ulaze. Naravno, ako si sam. Ako si sa nekim, prave frku i opet zavisi od raspolozenja ljudi na ulazu... Sto se tice JDP-a i karata za 100 kinti - E, ovako one pocinju da se prodaju 22og u mesecu, za sledeci mesec i ima karata od 50, 100 i 200 (to su opet neki zadnji redovi) i sve se prodaju ISTOG dana. Ja dolazim prosli put nakon dva sata pocetka rada blagajne prvog dana prodaje i onaj lik ce meni - nema vise karata od 50, 100 i 200.
Natasha! Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 wow dea, thanks, ovo iscrpno objasnjenje ce nam svima znaciti
Livia Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 (edited) E, ovako i ja sam u klubu ljubitelja pozorista. Imaju popuste za sva pozorista osim za Zvezdaru. Popusti se kracu od 10 do 50% posto u zavisnosti od predstave i pozorista. I mozes da narucis koliko god hoces karata, ali fora je sto te karte nisu numerisane i kada ti dodjes na predstavu te katre menjas za "prave" i onda te bace da sedis gde se njima svidi... Sto se tice Narodnog, mogu da se uzimaju i za veliku scenu karte za 50 kinti na index, ako ima mesta sedis gde hoces, a ako nema, penjes se skroz gore i stojis. U principu ako ima mesta pustice te u SVAKO pozoriste da udjes, ali u SVAKO. Znam ljude koji svuda ulaze. Naravno, ako si sam. Ako si sa nekim, prave frku i opet zavisi od raspolozenja ljudi na ulazu... Sto se tice JDP-a i karata za 100 kinti - E, ovako one pocinju da se prodaju 22og u mesecu, za sledeci mesec i ima karata od 50, 100 i 200 (to su opet neki zadnji redovi) i sve se prodaju ISTOG dana. Ja dolazim prosli put nakon dva sata pocetka rada blagajne prvog dana prodaje i onaj lik ce meni - nema vise karata od 50, 100 i 200. Ti si moj idol.Sad cu ovo da kopiram i saljem ortakinjama jer uvek smo u nekom rebusu za nesto Edited March 1, 2006 by Livia
miss Penny Lane Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 ne znam da li znate sta je FIST, ali tamo ce biti odlicnih predstava...
Natasha! Posted March 4, 2006 Report Posted March 4, 2006 reci sat je taj FIST.... za svaki slucaj...
miss Penny Lane Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 festival alternativnog teatra na fdu karakter je internacionalan...
:Dea Posted March 5, 2006 Report Posted March 5, 2006 Ovog meseca (za sad) gledam Delirijum Tremens i Malajsko ludilo! A, u planu mi je barem jos i Skup!
Archibald Reiss Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Ja sinoc gledao Arcibalda Rajsa - "Cujte Srbi, Cuvajte se sebe"... Mnogo dobro Posle toliko godina sve je isto, nista se nije promenilo u nas' Srba.. Neverovatno ali istinito...
Lolita Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 festival alternativnog teatra na fdu karakter je internacionalan... počinje sledećeg četvrtka, a traje do subote...ulaz je besplatan, a posle predstava budu i neke žurke...mislim da će u petak svirati MistakeMistake...u svakom slučaju, valja svratiti!
ALEXIE_AIC Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Jel` gledao neko u BDP-u "Drveni sanduk Tomasa Vulfa", inace stalno gostovanje(koliko je meni poznato) Kraljevskog pozorista Zetski dom(Cetinje)? Bas me interesuje jos necije misljenje.
:Dea Posted March 18, 2006 Report Posted March 18, 2006 Upravo sam se vratila sa predstave "Spusti se na zemlju", predstava nije nista posebno, ali kako su sredili pozoriste na Terazijama, ono je perverzija.
miss Penny Lane Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 počinje sledećeg četvrtka, a traje do subote...ulaz je besplatan, a posle predstava budu i neke žurke...mislim da će u petak svirati MistakeMistake...u svakom slučaju, valja svratiti! vala bas... da vam se pohvalim, ja sam prva generacija fistovih diplomaca, odsek dramaturgija, profesor Biljana Srbljanovic
Recommended Posts