:Dea Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Gledala sam pre neki dan Delirijum tremens. Odlicna predstava, a tek gluma! Predrag Ejdus i Anita Mancic!
:Dea Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Gledala sam sinoc Malajsko ludilo i treba pogledati ako hocete da vidite kako mozete da imate super ideju, a da sve to odradite povrsno. Da nije bilo FENOMENALNE glume Branislava Trifunovica i sa se Stefan Kapicic ne skida predstava bi bila sranje.
Flight_Of_Icarus Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Gledala sam pre neki dan Delirijum tremens. Odlicna predstava, a tek gluma! Predrag Ejdus i Anita Mancic! Slazem se, samo mogli su malo da skrate, poslednjih sat vremena sam non-stop gledala na sat. Inace, ja kreten ne odoh na Hamleta, a imala sam kartu. Jbg iskrslo mi nesto u poslednjem trenutku. Koji bedak.
:Dea Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Slazem se, samo mogli su malo da skrate, poslednjih sat vremena sam non-stop gledala na sat. Upravu si. Ja sam se sva ukocila. Makar da je bilo pauze.
Flight_Of_Icarus Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Ne samo to, smatram da je mnogo razvucena, mogli su isto to da nam prikazu i za krace vreme ima i nepotrebnih scena... No nebitno, predstava je odlicna! Nego jel se pred tu predstavu covek setka po gledalistu i cisti cipele? Nesto ne mogu da se setim za koju predstavu je to, skroz mi stade mozak, gledah ja to davno.
:Dea Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Nego jel se pred tu predstavu covek setka po gledalistu i cisti cipele? Nesto ne mogu da se setim za koju predstavu je to, skroz mi stade mozak, gledah ja to davno. Nope, nije to u toj predstavi.
Flight_Of_Icarus Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Ja danas pitah ortakinju u skoli ona rece da. Navatacu jos nekog da pitam, mozda ga nije bilo kad si ti bila.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 "Bure baruta"- ja sam josh uvek textless. Genijalno! :klanjaSe:
:Dea Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Bure baruta: Predstava je zaista odlicna! Mogu da mislim kakva je bila kada je Sergej igrao! Moram gledati tog coveka u pozoristu... Voja Brajovic me je odusevio. Dragan Jovanovic sa svojim facama! Obozavam tog coveka! Micanovic, Glogovac, Susljik, Djuricko, Milivojevic... odlicna postava. Najjaca scena u celoj predstavi je ona fora sa Otpisanima, koliko sam se samo smejala!
Natasha! Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 BEKET U BEOGRADU Povodom 100 godina rodenja Semjuela Beketa (13.04.1906.), pozivamo Vas na multimedijalni dogadaj BEKET U BEOGRADU koji ce biti odrzan 13. aprila na Novoj sceni. Ulaz slobodan. Program: 17.00 h Cekajuci Godoa - snimak pozorisne predstave u reziji Semjuela Beketa 19.00 h Portret Semjuela Beketa - govore: Rade Markovic, Feliks Pasic i Mira Otasevic 20.00 h Slucaj Godo - dokumenti o zabrani predstave "Cekajuci Godoa" u Beogradskom dramskom pozoristu 21.30 h O, srecni dani - Snimak predstave sa Madlen Reno Vase BEOGRADSKO DRAMSKO POZORISTE Milesevska 64a tel. 011/2837 000 www.bdp.co.yu
:Dea Posted April 19, 2006 Report Posted April 19, 2006 (edited) Sinoc sam gledala Branu u Ateljeu. Bla. Bezveze skoz. Par puta mi je jako malo falilo da zaspim. Radnja se desava u Irish pubu. Tako oni cirkaju i pricaju kao neke istripovane price. Jedino me je Tihomir Stanic odusevio! E, a malo pre odgledadoh Skup. Isto mi je bezveze i nije ostavila nikikav utisak na mene. Ovde me je odusevila scenografija, kostimi i sminka, pa sam to gledala kao i gluma Aleksandra Sreckovica, polu go Madzgalj i prelepi Kicic! Edited April 19, 2006 by dea
miss Penny Lane Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 uf... ja vise ne znam kad sta gledam... poludecu do prijemnog... dea i ja idemo na premijeru cekajuci godoa
dushmanin Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 ijoj.Cekajuci godoa..znam da mi se to ne gleda...MRZEH tu knjigu o prokleta nesreco....jos i predstava... "danas nisam promenio carape..." "nema veze..., mrzi me"...aaaaaaaaaaaaahhhhhhh
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Da li ovde iko uopshte ide u pozorishten? Ovo nema veze, Dushane sa tvojim postom. Bojim se da onaj jednocifreni procenat ljudi koji posecuje- je tachan LM> Gledah juche "Smrt" u JDP-u. Gneralno= pricha mi nije neshto posebno. Kolko Kichicev lik. Nije ga loshe odradio, ali nisam ga gledala u drugim predstavama da uporedim, ali kazhu da ima isti gluamchki izraz Meni je bio potpuno korektan Toliko.
dushmanin Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 pa ono kao ja bih isao malo cesce.... a kao da me zovete sa vama da idem, posto kao niko osim vas ne ide od velike vecine ljudi sa kojima se druzim???
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 evo!Zovemo te next time Ishao si na "Shine", da?
Guest Spirit Crusher Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 Bolje lovite karte za Smesnu stranu muzike Svaka predstava im je drugacija, za razliku od Shina (sto mene nije sprecilo da ih ipak gledam 2-3 puta )
miss Penny Lane Posted April 26, 2006 Report Posted April 26, 2006 smesna strana muzike je skinuta sa repertoara zvezdare dule, ma ima ja da te zovem da idemo u pozoriste moj bata po bedaku sine sam gledala 9 puta juce gledah drugu stranu. onaj dramski text je katastrofa, rezija je fenomenalna... sve u svemu muka mi je od kurvi, pedera, generacije x ne mogu vise ... hocu da bitef bude 2 puta godisnje !
:Dea Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 dea i ja idemo na premijeru cekajuci godoa Joj, jedva cekam. Nikad nisam bila na premijeri! Znaci Smrt, nista spec. istripovana, smesna. Kicic! Jbt, jbt OK, gubim se! U nedelju Ljubavno pismo, gledam je opet posle cetiri godine! Dujo, ides onda sa nama na neku predstavu u maju! Jos malo, pa kraj sezone!
miss Penny Lane Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 a ne... ja ima da idem da trazim da sezona bude cele godine
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 29, 2006 Report Posted April 29, 2006 Zlo.zlo. Sutra "Ljubavno pismo" . a da sutra je u Ateljeu premijera "POmorandzhina kora" Pricha mi dleuje extra zanimljivo. Glume Timarov, Katarina ZHutic( mica ) i josh dve zhezske uloge. Bice 3 reprize u maju. Moramo gledaati.
miss Penny Lane Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 ja sam gledala prvi komad maje pelevic i mnogo je tanko, bez poente, neinventivno ... beograd-berlin preskocicu pom. koru ... inspiracija je bila niveina reklama
:Dea Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Dakle Ljubavno pismo odgledadoh po drugi put posle cetiri godine! Kicic! Ismejala sam se za sve pare. Svi glumci su bili sjajni, samo su se i oni dosta smejali i nisu mogli da iskuliraju, ali ajde oprastam im, bar su se i oni zabavili!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 30, 2006 Report Posted April 30, 2006 Pa, da. Dunja - ne budi tako oshtra Nije to lak zanat super je. super.
Recommended Posts