miss Penny Lane Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Gledala sam Ameriku, drugi deo u Ateljeu… Mozda najbolji dramski text I rezija trenutno na sceni Bg pozorista… Predstava je nesto posebno … Bila sam I u JDP, bilo je gostovanje NP republike srpske. Odlicno. Lorkin tekst, rezija Djurdja Tesic… Sto se tice Pomorandzine kore, dobila je jako lose kritike. Nesto vec vidjeno, I vise neko isprano… Ovog meseca idem da gledam moju ljubav Milutina Milosevica u Trkacu… Joj jedva cekam
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 ja sam gledal jako davno Ameriku II deo. Bash davno. TO je ono gde su urpavnik pozorishta Ateljea ili ti- Svetozar Cvetkovic skida go? da?
Some_girl Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 dea i ja idemo na premijeru cekajuci godoa gde i kad?
miss Penny Lane Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 sredinom maja u ateljeu 212... da majo cvele se skida go, ali to je nebitno ... mislim, jeste on divan i sve, ali to skidanje sam najmanje registrovala...
dushmanin Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 (edited) @ moni...dete kada je ona tvoja you-know-what, za sta mi je rekla dunja? Edited May 5, 2006 by belgarat
miss Penny Lane Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 bese veceras predpremijera nema karata, ja cu te zvati, cim nabavim free karte za sve vas nisi ljut ?
dushmanin Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 ne ionako ne mozem sutra ni za weekend.... bas me zanima sta ucini....nadam se da je dobro ;)Ustvari ti i nemosh da masis...
miss Penny Lane Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 samo se ti slihtaj sdrugarici monik salim se... ok je, muzika je perfect day i lust for life ... u principu slatko,amaterski... postavila sam novu pricu na dushmandiu...
dushmanin Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 idem da pogledam odma sada odma...joj to znaci da cu morati daprekucam i ja neke nove....cisto da ostanem u hodu...ajd odoh tamo, pa na spavanje...ku noc !
dushmanin Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 @ moni....svidjati mi se mucho, hoce li se ONA spandjati sa Borisom ?
miss Penny Lane Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 nja nja videces jer gledao neko visnje u cokoladi?
:Dea Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 Maja je gledala Visnje u cokoladi. Ja zelim, ali ima precih stvari ove sezone. Tako da... Sledece. Monchiki, evo i javno da ishvalim tvoju prvu predstavu. Znaci stvarno je super. Sve je slatko, glumci su bili super, muzika je odlicna i tako!
miss Penny Lane Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Idem danas na halflajf… Gledala sam sa deom let, I moram da priznam da je odlicna predstava, iako ne volim Bjelu
:Dea Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 Eh, da LET. Isto moram da priznam da je Bjela odlicno odglumio, ako ga ni ja ne volim. I predstava je dobra. Treba je pogledati.
miss Penny Lane Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 halflajf je bledunjav... bez neke special poruke... ali nesto novo, to sigurno...
:Dea Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 Dakle, Moni i ja overismo i Razvaljivanje i to za dz! Nije bilo vece srece! Predstava je drugacija, gluma je super, skroz je istripovana i meni se bas dopala!
miss Penny Lane Posted May 15, 2006 Report Posted May 15, 2006 znaci razvaljivanje mi je razvalilo mozak... i da, usle smo za dz
:Dea Posted May 16, 2006 Report Posted May 16, 2006 Gledala sam sinoc Milevu Ajnstajn. Odlicna prestava. Nije preterano posecena, kupila sam onu studensku kartu za 50 kinti i kako je bilo poluprazno sedela sam u drugom redu.
Zen Posted May 17, 2006 Report Posted May 17, 2006 Sta bi sa onim kartam aza celu sezonu? Znam da je to bilo ranije da se kupi i veoma povoljno.
:Dea Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Sta bi sa onim kartam aza celu sezonu? Znam da je to bilo ranije da se kupi i veoma povoljno. Pa, to ti se prodaje preko leta. Za ovu sezonu za JDp mene je kostala 1500 dinara. Imas za cetiri karte popust 50% i za neogranicen broj karata popust 30% celu sezonu. Popizdela sam veceras jer je bila otkazana predstava. Gledala sam po drugi put Hasanaginicu i super je. Moze da se udje za dz. Madzi je divan.
miss Penny Lane Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 da, hasanaginica je kul... danas idem na fridu
miss Penny Lane Posted May 25, 2006 Report Posted May 25, 2006 toplo preporucujem da zaobidjete fridu i godoa...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 ja bih gledala friidu .chisto jer me zanima gledah "shine" PONOVO!
Dark Sonja Posted May 26, 2006 Report Posted May 26, 2006 gledala sam veceras "Tri sestre" - Cehov ... u Narodnom pozoristu... odlicna predstava!!!
Recommended Posts