:Dea Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 Znaci Cekajuci Godoa! Recicu samo da sam po prvi put na pauzi otisla kuci. Sutra Put do nirvane, a prekosutra Velika drama!
Flight_Of_Icarus Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Gledala sam "Ljubavna pisma". Simpaticna predstavica, mada sam se pri kraju malo smorila... Vojin Cetkovic je predivan.
:Dea Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 Dakle Put do nirvane... Bolescuga. Idalje ne mogu da verujem da se STVARNO seku u predstavi. Velika drama - kao sto su i svi rekli zaista odlicna predstava, gluma, prica i sve. Meni je bila dosta psihicki naporana.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 dakle. 10og gledam shvedski teatar, jedan od najboljih teatara na svetu u Narodno gostuju sa Shekspirom
*SweetPoisonGirl:)* Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 gledala sam juce! mnoooogoooo je dobra predstava! kao, moderni hamlet....do jaja je.... danas, radionica sa glumcima jeeej!
:Dea Posted June 24, 2006 Report Posted June 24, 2006 Gledala sam sinoc Pseci vlacer. Odlicna predstava. Lecic je stvarno odlican glumac. Pored njega su me odusevili: Susljik (koji je potpuno drugaciji), Djuricko i Jelena Djokic!
miss Penny Lane Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 gledala sam i magbeta koji je opsti skrnav... pseci valcer punopravno vazi za jednu od najboljih predstava u jdp-u
diletaNT Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Zadnje što sam gledao - Tvrđava (Meša Selimović) Jedna od posljednjih uloga Zorana Bečića, muzika Adija Lukovca. Nikada nećete biti zaboravljeni!
miss Penny Lane Posted July 20, 2006 Report Posted July 20, 2006 idem sada da gledam sve ali sve predstave... ziveo upis na fdu!
miss Penny Lane Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 gledala sam ukrocenu goropad u Buhi... i ok je .. ima jedan sladak baja u predstavi totalno je anoniman, skoro i da ne govori text...
Kokopelli Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Ja sam odgledala 'Nije čovjek ko ne umre'. Rijeć je o bolničkoj psiho-drami sa vrlo dobrim elementima komike.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Pozorishte "Slavija"- "Zhanka". dobra .Ruzhica Sokic je razvalila sa svojom ulogom
ilegalac Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 (edited) Pozorishte "Slavija"- "Zhanka". dobra .Ruzhica Sokic je razvalila sa svojom ulogom Dobra je i predstava "zavodnik" u istom pozoristu (ako je jos uvek na repertoaru), tu Ruzica divno glumi... edit Nije losa predstava "dobrodosli u Srbiju" zvezdara teatar. Gledao sam predpremijeru, verujem da nije puno menjano za ove regularne predstave. Edited October 14, 2006 by sumi
miss Penny Lane Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Ja sam odgledala 'Nije čovjek ko ne umre'. Rijeć je o bolničkoj psiho-drami sa vrlo dobrim elementima komike. za to sam cula super kritike ... moram to da gledam ...
shock! Posted October 30, 2006 Report Posted October 30, 2006 (edited) Sabirni centar - relativno smor.....a to sto ste pricali za cekajuci godoa - naj smor predstava ikad u sredu je "gospodja ministarka" u Narodnom......jel gledao neko to? ista valja? Edited October 30, 2006 by shock!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Lepo shto je neko odg. na temu. Elem, gledah ja Sabirni davno, ok je , nije loshe! Gdja. Ministarka..nisam, ali kapiram da ne mozhe da bude toliko loshe.... Sad treba da idem da gledam Hadersfild u JDP-u
:Dea Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Ja planiram ovih dana da gledam Sabirni sa 3majkom, njegov burazer se odusevio. Gospodja ministarka je meni bila super. Gledala sam je pre godinu dana, znam da sam vristala od smeha. Radmila Zivkovic je takav lik. Majo, moras gledati Kiseonik (Goran Jeftic ) i moramo opet gledati Smrt! To nam je 300 kinti. I da probamo ovog meseca da se uvalimo za dz u JDP na neku predstavu. Kupila sam Yellow cab i moramo se sto pre dogovoriti sta cemo kada gledati. Ovog meseca me mama vodi na Chikago. I idem da po sedmi put gledam Uobrazenog bolesnika.
Dark Sonja Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Gospodja ministarka je meni bila super. Gledala sam je pre godinu dana, znam da sam vristala od smeha. Radmila Zivkovic je takav lik. I meni se dopala predstava...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Ako je nekog blam, a hoce za dzh. opushteno mozhe sa nama na Rashu Plaovic(Narodno Pozorishte )
шмизла Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 hocu ja!! e hadersfild je odlican, glogovac razbija!
:Dea Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Hadersfild dddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jedna od najjacih predstava. Sad snimaju film. Gledala sam je samo jednom, ali planiram jos koji put. Golovac je stvarno odlican, ali i Susljik rastura. Tea, dogovoricemo se u subotu za pozoriste.
kur-d-tizana Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Skoro sam gledala Sirana u Dusku Radovicu. Ovo je doduse moderna verzija, ali je super. Igraju Nikola Vujovic (onaj celav lik iz Kengura), Aleksandra Sirkicm Nenad Radovic, Jovo Maksic i Nemanja Acimovic. Pa, ono, ko ima vremena, vredi pogledati...
miss Penny Lane Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 gledala sam cikago, bluz za mesiju od novih i mogu samo da kazem ovo ne gledati, osim ako se ne ulazi za dz kao ja skakavce sam gledala 3.put, i divni su, kao i uvek... gospodja ministarka- pa ne znam... dobila je jako lose kritike kad se pojavila, ja sam gledala i ne znam... narodska predstava, bez nekih iznenadjenja. bolja od kostane sigurno ( ana franic je kostana )
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Gledah 'Dragi tata' vecheras u Studiu JDP-a . I dopada mi se prilichno.. Jeste tema tipichna. ALi potresno uradjena. Gluma je izuzetno dobra. TImarev je mmmm. Sledece- Hadersfild
Recommended Posts