:Dea Posted January 16, 2007 Report Posted January 16, 2007 Jedva cekam jer sam zapostavila pozoriste. Cak tri nedelje nisam bila sto je mnogo za mene.
mara! Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Pozorista je najjaca stvar na svetu! Zasto bi neko ko gotivi pozoriste bio debil??? Ja idem u pozoriste jako jako cesto. Obozavam da odem, nebitan mi je zanr kao ni kritike. Npr, gledala sam "Bluz za Mesiju", u reziji mog omiljenog Jagosa Markovica, i sala je bila polu prazna, a predstava je po meni jedna od najjacih koju sam gledala. Hvala bozima, Beograd ima veliki izbor predstava i pozorista, kao i masu dobrih glumaca i rezisera. Preporucujem: Visnje u cokoladi - Zvezdara Smesna strana muzike - Zvezdara Let iznad kukavicjeg gnezda - BDP Transilvanija - BDP Buba u uhu - JDP Pred penzijom - JDP Put do Nirvane - Atelje 212 Gospodja ministarka - Narodno Cigani lete u nebo - Terazije I ima jos ali ne mogu trenutno da se setim... I savet: uclanite se u klub ljubitelja pozorista, dosta se isplati snizenje...
:Dea Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Smesna strana muzike se, nazalost, ne igra vise. Bla bla Smrt je divna kao i prvi put. Izvinite sto sam onako zbrisala, ali sam se stvarno uplasila i posle sam se izbedacila i idalje sam izbedacena i dobro sto se to sad ovako desilo jer sam shvatila koliko mi je krivo i 31.1. idemo na Skup i pricacu sa njim posle milion posto, jer sam tek sad skontala koliko to stvarno zelim.
miss Penny Lane Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 drzim te za rec ... ali sama da pridjes
Buba :) Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 zar stvarno mislis da je tako nesto moguce...?! pa dunja je to ... morace neka pomoc da padne
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 idiote, mogla si da odesh i do moskve hotela, mislim!
:Dea Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 E, sad sama. Pricicemo mu zajedno i zelim da se slikam sa njim i sve. Verujte mi sad sam se opametila i zelim da budem normalna i da pricam sa njim jer nema gotivnijeg lika na svetu od njega, a ti, Moni, moras sve lepo da mi ispricas kako je bilo kada sam ja zbrisala.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Ali najjache je bilo : 'Da joj chesitatash rodjendan..jer....jer...jer ona mnogo voli ...tvoj rad " :)
:Dea Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Nisam ni znala koliko brza mogu da budem.
:Dea Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Ali najjache je bilo : 'Da joj chesitatash rodjendan..jer....jer...jer ona mnogo voli ...tvoj rad " :) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ne verujem da ste to rekle. 31og ja sama smisljam sta ce mu se reci i sve ce biti ok.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 ali najjache je bilo: Moni i ja : "Pa ona je pobegla" Kichic: "Siiiiiine" Ja: "pa nije ona tako mala "
:Dea Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 ali najjache je bilo: Moni i ja : "Pa ona je pobegla" Kichic: "Siiiiiine" Ja: "pa nije ona tako mala " Verovatno je mislio da punim 13 godina.
miss Penny Lane Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 "Mogu ja njoj uvek da chestitam rodjendan, nije problem. evo sutra ako treba."
:Dea Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 "Mogu ja njoj uvek da chestitam rodjendan, nije problem. evo sutra ako treba." :wub: Mogu ja i sutra da se udam za njega, nije problem.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Hehehe. samo cu reci! gusko jedna
:Dea Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Naravno da je divan Ajde de nisam uradila nista sto se ne moze ispraviti. Da se ovo nije desilo nikad se ne bih skontala sa sobom. 31og cete videti da cu mu prici.
мать Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Pozorista je najjaca stvar na svetu! Zasto bi neko ko gotivi pozoriste bio debil??? Ja idem u pozoriste jako jako cesto. Obozavam da odem, nebitan mi je zanr kao ni kritike. Npr, gledala sam "Bluz za Mesiju", u reziji mog omiljenog Jagosa Markovica, i sala je bila polu prazna, a predstava je po meni jedna od najjacih koju sam gledala. Hvala bozima, Beograd ima veliki izbor predstava i pozorista, kao i masu dobrih glumaca i rezisera. Preporucujem: Visnje u cokoladi - Zvezdara Smesna strana muzike - Zvezdara Let iznad kukavicjeg gnezda - BDP Transilvanija - BDP Buba u uhu - JDP Pred penzijom - JDP Put do Nirvane - Atelje 212 Gospodja ministarka - Narodno Cigani lete u nebo - Terazije I ima jos ali ne mogu trenutno da se setim... I savet: uclanite se u klub ljubitelja pozorista, dosta se isplati snizenje... klub ljubitelja pozorista?? gotivim pozoriste ali bas retko idem.. a kad su te predstave??
ALEXIE_AIC Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 Pa, jbt, pogledaj repertoare pozorista...Ako te mrzi da se cimas do njih, imas sve na netu.
mara! Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 A klub ljubitelja pozorista je klub ljubitelja pozorista preko kog nabavljas jeftinije karte. Rezervises ih preko neta (samo moras prvo da se uclanis), pa ti oni posalju mail kad mozes da ih podignes, a uzimaju se u Makedonskoj, u podrumu u onom trznom centru (u, al sam objasnila...). Gledam 28. Disko pigs! Omg Bane Trifunovic! Can't wait.
Recommended Posts