Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zelim ici u pozoriste...hajde predlozite mi neku dobru predstavu...moni?dea?*drunken_butterfly*?....

:lol:

Ne znam kak'e volis. :D

Ali ajde ovako: Shine (jdp), Hadersfild (jdp), Velika drama (Narodno).

Posted
hvala vam..divne ste...toliko toga ste nabrojale,da ...ne znam,za pocetak cu se odluciti za neku recimo zbog koje cu da se smeskam i da se raznezim :mrgreen: ..ne zelim da placem i budem tuzna :wub:
Posted

uf, gledala sam cirkus istorija u posejdon teatru (ona kruzna zgrada kod brankovog mosta)... ono nije normalno koliko je dobro... :o kakva snaga, kakva jeza te podidje za tih sat vremena... rezija perfektna, kostimi takodje.... jedino sto se nisam preterano fokusirala na tekst, vec na ono sto gledam, ali ionako nema radnju.... a toliko je sablasna atmosfera... svi u publici nose bele mantile : )

Posted
ispusila sam za karte za blize <_< grrrr

sledece - cigani lete u nebo :veseli:

Meni su cigani ok...pogledaj ih pogotovu sto igra bosiljcic :rolleyes:

Jel neko zna sta ima dobro u martu?

Posted (edited)
:da: Diiiiiiiiiiiivno skroz! Mozda cak i najbolja predstava koju sam ikada gledala! Nebojsa Ilic i pogotovo Nenad Jezdic su :wub: glumcine! :redface::da: Edited by ALEXIE_AIC
Posted

Beogradsko dramsko - Mletacki trgovac. Sjajna je. Micanovic tako dobro glumi Porciju, da ja ne mogu da zamislim glumicu koja bi to bolje odigrala!

Posted

Mletacki trgovac je u jdp-u.

Tea, ocekuj da bude divna. :da:

Gledala sam Prisustvo veceras i nesto mi se bas i nije dopalo. Imala sam utisak kao da traje mnogo duze, davila je, a i gluma nije neka.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...