miss Penny Lane Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 izvini, ali bila sam bas besna posle predstave
mara! Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 ma nema veze. Jednostavno, meni se ugalvnom svide stvari koje se ne svidjaju vecini, zato pratim samo svoj cef... Uglavnom. Kao npr. Gospodja ministarka. Meni je to fenomenalno (obozavam reziju Jagosa Markovica) i Radmila Zivkoivic mi je super u toj ulozi, a retko kome se svidela predstava. I "bluz za Mesiju" mi je vrhunski, a imao je bas lose kritike, i sala je bila polu - prazna. Dunno. Ocigledno sam cudak svoj vrste.
miss Penny Lane Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 ja obozavam jagosa ali zadnje 2 predstave su mu uzas - bluz za mesiju pogotovu ali on je ipak imao genijalne rezije - skup je za primer kako se radi savremena rezija marina drzica...
mara! Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 mislis na "pokondirenu tikvu" kao drugu? dunno ja sam se odusevila pricom da je jagos dosao u apoteku kod moje keve i rekao "dobar dan, ja sam Jagos Markovic, mogu li da dobijem bromazepam bez recepta?". Jos vise me odusevila moja keva koja je na to rekla "i da ste predsednik republike licno, treba vam recept". Lol
miss Penny Lane Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 (edited) da, na tikvu mislim uopste mi se ne svidja to keva ti je car Edited April 15, 2007 by moni-zvonchica
mara! Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 Najveci trip je bila kevina ortakinja koja je zaljubljenik u pozoriste, kad je to cula, pocela da se dere na moju kevu. Inace, Jagoseva cerka ide u moju skolu
tovar Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 kad sam ja isao u srednju skolu, XIV je imala epitet "texas preko pruge", ali dobro...
miss Penny Lane Posted April 15, 2007 Report Posted April 15, 2007 :) ali ja ipak zalim sto nisam isla u 14. gimnaziju
Ketty Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 I "bluz za Mesiju" mi je vrhunski, a imao je bas lose kritike, i sala je bila polu - prazna. ''Bluz za mesiju'' je uzasno teska predstava...sala je bila puna,ali nikome od mojih nije bas doprlo do mozga. Previse mi je ''dugacije da bi bilo drugacije''...ali me je potreslo. Kapichic je uzas.
miss Penny Lane Posted April 18, 2007 Report Posted April 18, 2007 o, da... on treba samo da se smeska i slika u gloriji
mara! Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 Indeed. Mislim, nije on skroz los kao Mirka Vasiljevic npr, ali bolji je u Gloriji
miss Penny Lane Posted April 19, 2007 Report Posted April 19, 2007 u svakom slucaju. danas, bolest porodice m - fenomenalno je.
:Dea Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Da, Bolest porodice M. Konacno jedna predstava posle godinu dana da me stvarno odusevi. Jedna od 10 najboljih predstava.
Teufel Posted April 21, 2007 Report Posted April 21, 2007 Konacno neke devojke da kazu nesto lose u vezi Kapicica Inace, gledao sam "Bluz za mesiju" pre par meseci. Odlicna je, mada smo i mi ostali sa nekim nedoumicama na kraju, no dobro Poslednje sto sam gledao su "Hofmanove price". Bio sam malo skeptican (nisam gledao operu pre toga) ali bilo je interesantno. Toplo preporucujem
miss Penny Lane Posted April 23, 2007 Report Posted April 23, 2007 to je ona sf opera u madlenianumu ... moram to da gledam
:Dea Posted April 25, 2007 Report Posted April 25, 2007 Plakala sam kao kisa veceras uz Hadersfild. Jedna od tri najbolje predstave u gradu. Glogovac je cudo.
Teufel Posted May 1, 2007 Report Posted May 1, 2007 gledam 13. Hitler i Hitler, i 19. Hamleta... Hitler i Hitler pricaj kako je bilo i gde gledas?
Recommended Posts