mara! Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 meni se svidja kako je postavljena velika bela zavera... jako mi se svidja sto su sve vreme svi okrenuti ka publici... to je kul... a i milos vlalukin je
:Dea Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Meni je Cikago sranje. Velika bela zavera je odlicna. A, da Vlalukin
ALEXIE_AIC Posted June 6, 2007 Report Posted June 6, 2007 Vlalukin? Meni je bas odvratan, i kao pojava, i kao glumac... I nisu svi sve vreme okrenuti ka publici...
mara! Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 ??? kako ne? mozda u par trenutaka nisu, ali su skoro sve vreme. Enivej, gledah jutros u okviru TIBE "Blutrotiges Schuhe" sto su nasi preveli kao "Crvene, crvene cipele", neko gostujuce pozoriste iz Nemacke, u JDPu, i mogu vam reci da je bilo bas bas dobro... Inace, popodne gledam "Kako je Tonkica kupovala kruh" neko gostujuce pozoriste iz Hrvatske...
.:Thor:. Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 Sada na leto počinjem da se bavim pozorišnom fotografijom :D Tako da ću napokon moći da idem u pozorište :pivopije:
tovar Posted June 7, 2007 Report Posted June 7, 2007 pozoriste se voli, ne razmislja se o novcu. Poenta umetnosti nije novac. ako poenta nije novac, sto se onda karte naplacuju? poenta sveg drustvenog delovanja je novac. pozoriste i pozorisna publika ne mogu da zive van realnog ekonomskog okvira. voleo, ne voleo, ti moras pa moras da platis kartu da bi gledao, kao sto pozoriste i producent mora da izdvoji novac da bi napravio predstavu, i jos na tome da zaradi.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Upravo karete moraju da se naplacuju iz prostog razloga - da ne bi bili josh na gubitku zbog ulozenih sredstava.Znam pozorishta amaterska koja nisu naplacivala ulaz 30 godina - ali zato to igraju ljudi koji to vole(time ne kazem da ovi profi ne vole) i plus nemaju izdatke za scenografiju..kostimi su isti vec godinama , prilichno je improvizacija..
mara! Posted June 9, 2007 Report Posted June 9, 2007 u svakom slucaju, ono sto je bila poenta mog govora, bilo je da bih se ja pozoristem bavila i za dzabe.
tovar Posted June 10, 2007 Report Posted June 10, 2007 nista, ja sam samo bacio nesto iz ugla pozorisne produkcije. spremam ispit, pa sam se samo nadovezao...
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 samo je ponovio ono shto ja rekoh....
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Elem, odgledah Chikagko . Dopada mi se. Sve je do perfekcije uradjeno i uskladjeno, svaki detalj. Mislim....kako ne voleti 20e?
Blacksunray Verb Delikvent Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 ja ne volim dvadesete, vidis da je moguce, al' ih zato moja baba rispektuje, podsecaju je na mlados'....
Machka Naopachka Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 ja ulazim na index iskljuchivo, samo zbog toga shto verujem u umetnost radi umetnosti... im ne dam pare.
:Dea Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Gledala sam Smrtonosnu motoristiku i uopste mi se nije dopala. Totlano zanrovski neodredjena, povrsna, ma sva mi je gadna! Jedino sam se odusevila pevanjem Nenada Jezdica.
mara! Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 kao sto vec rekoh - jedva cekam bitef! ovo radim samo kako tema ne bi bila na poslednjoj strani xD
miss Penny Lane Posted August 4, 2007 Report Posted August 4, 2007 jel izasao program? nisam bila u bgu nedeljama skroz sam van toka dogadjaja...
mara! Posted September 3, 2007 Report Posted September 3, 2007 koliko kostaju? strasno se radujem bitef polifoniji, mislim da ce biti fenomenalno!
miss Penny Lane Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 bila na otvaranju, predstava "tri" ... uzas
Recommended Posts