Kentaur Posted August 5, 2004 Report Posted August 5, 2004 Koga bre teras, ako mene idi ti meni se ne ide
genius Posted August 23, 2004 Author Report Posted August 23, 2004 (edited) Ja nemam poijma ima li kakva prestava u skorije vreme? Znam da je odmor, sezona je gotova davno...ali da nema neshto vanredno? Javljajte pa da vrshimo upad na index ili na lepe ochi ... BTW, Kentaurko u pozorishtu se ne jedeu semenke pa ti je dosadno, kontam, golema je tvoja muka . Edited August 23, 2004 by genius
lunja Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 sezona je pochela... ja sam pod utiskom VELIKE BELE ZAVERE, predstava o kurt cobainu... kortni je strava
Machka Naopachka Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 jel isho neko na karminu buranu u sc sada? bilo je sad-mogu-da-umrem dobro i pored relativno malog hora.
amy_mccoy Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 jel isho neko na karminu buranu u sc sada? bilo je sad-mogu-da-umrem dobro i pored relativno malog hora. opet sam propustila god damn son of a bitch!
shock! Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 sezona je pochela... jao stvarno treba da idem u pozoriste, nisam bio sto godina
Chlan 787 Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 jel isho neko na karminu buranu u sc sada? bilo je sad-mogu-da-umrem dobro i pored relativno malog hora. ja nisam bila jer je cena (srednja) bila oko 2500, a to je malo mnogo u odnosu na druge opere koje su se ranije odrzavale odje... jbt, bash davno nisam bila u pozorishtu, vec 3-4 meseca... sta ima novo/interesantno za odgledati?
miss Penny Lane Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 (edited) idem bar 3-4 puta mesecno u pozoriste. poslednje sto sam gledala je predstava o Mileni Pavlovic Barili - "Krila od olova" u BDP-u . Skoro sam odgledala i "Mletackog trgovca" u JDP-u . Obe predstave toplo preporucujem. inace, moje omiljene predstave su "Govornica " i "Elektra". Obe je rezirao Jagos Markovic, apsolutni pozorisni genije. Prva predstava ima stalno izvodjenje u teatru "Bojan Stupica" a druga se igrala na "Belefu 2004 ". Inace u "Govornici " igraju : Rade Markovic, Predrag Ejdus , Marinko Madzgalj , Olga Odanovic, Stefan Kapicic( ) ... Edited January 30, 2005 by moni-zvonchica
:Dea Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Ja sam bas uzela karte za februar za Veliku belu zavreu, jedva cekam da je gledam... Inace najvise volim da idem u Narodno pozoriste da ulazim za dz i eto bas bih mogla ovih dana da banem da OPET gledam Uobrazenog bolesnika... Inace pozoriste obozavam i uvek se trudim da izdvojim kintu za njega, zato u bioskope NIKAD ne idem!
Evil warning Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Mnogo volim pozoriste,ali ne idem cesto jer su mi skupe karte.Elem,bio sam pre dve nedelje u Ateljeu 212 i gledao "Ljubavno pismo".Odlicna predstava. A jel zna neko da li u neko pozoriste moze da se udje na index ili tako neku foru?
Helle Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 S skolom dok sam bila u kod Vas...isli smo cesto u Novosadsko pozoriste! Gledali smo sijecam se...''Pokondirena Tikva'' i jos par njih! E bila su to zanimljiva vrijemena!
:Dea Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 A jel zna neko da li u neko pozoriste moze da se udje na index ili tako neku foru? Ne znam za index, ali u Narodno pozoriste na scenu Rasa Plaovic mogu svi da udju za dz. Tacnije dodjes tamo i uvek ima ljudi koji su isto tako dosli, prvo puste one sa kartama, pa onda nas, ako ima mesta, mozes da sedanes, ako nema, stojis... Ja sam do sada isla i gledala sve neke praistorijeske predstave i uvek sam sedela.
Chlan 787 Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Mnogo volim pozoriste,ali ne idem cesto jer su mi skupe karte.Elem,bio sam pre dve nedelje u Ateljeu 212 i gledao "Ljubavno pismo".Odlicna predstava. A jel zna neko da li u neko pozoriste moze da se udje na index ili tako neku foru? ej, covece, pa ja sam xyz puta usla za dz u atelje kada nisam bila sigurna kakve su predstave koje (ni)sam planirala da odgledam... samo sacekas da svi sa kartama udju i to je to... za dobre/preporuchene nemoj da ti bude zao para...
ABIGAIL Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 jel isho neko na karminu buranu u sc sada? bilo je sad-mogu-da-umrem dobro i pored relativno malog hora. Isla. Narocito mi se svidelo i izvodjenje Verdijevih opera. Dva u jednom
:Dea Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 ej, covece, pa ja sam xyz puta usla za dz u atelje kada nisam bila sigurna kakve su predstave koje (ni)sam planirala da odgledam... samo sacekas da svi sa kartama udju i to je to... za dobre/preporuchene nemoj da ti bude zao para... Znaci moze i u Atelje?! Strava, ja sam mislila da moze samo u Narodnom... Samo je fora u tome da se biraju predstave koje se igraju malo duze vreme, ne neke novije...
Pretendress Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 Znaci moze i u Atelje?! Pa naravno da moze,imam ortaka koji je gledao 'Cudo u Sarganu' vise puta na tu foru,inace super predstava.Trebalo bih da idem ovih dana da gledam 'Hamleta' u narodnom
:Dea Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Cudo u Sarganu je odlicna predstava, mogla bih jos koji put da je pogledam!
Chlan 787 Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 "ukrocena goropad" u narodnom obavezno!
miss Penny Lane Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 "ukrocena goropad" u narodnom obavezno! fenomenalna predstava
:Dea Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Upravo sam se vratila iz Ateljea. Konacno sam gledala 'Veliku belu zaveru' i svima je preporucujem, 500 kinti, ali vredi. Ja cu da idem jos koji put da je gledam jer sam se odusevila. Onaj lik sto igra Kurta fenomenalno glumi! I svi uopste super glume. Ne secam se da sam skoro odgledala ovako dobru predstavu!
miss Penny Lane Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 juce odgledah veliku belu zaveru. sve sto si redkla dea stoji. predstava je fenomenalno uradjena. kostimografija je super. pogotovu kortnina haljina.
:Dea Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Da, haljina joj je bas super! Meni se mnogo svideo Kurt sa onim dzemperom kako ga je trzao i sve!
Recommended Posts