miss Penny Lane Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 odlicna je gluma. pre predstave sam mislila da ga nece dobro odglumiti ali stvarno je kikovao ass. a i mjuza je totalna avangarda...perfect...
Shelly Webster Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Obozavam pozoriste i sve ga cesce posecujem... poslednje sto sam gledala je "Vinsent" u BGDP-u
miss Penny Lane Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 to je fenomenalna predstava. milica zaric je to odlicno odigrala. a i muzika je odgovarajuca. meni se jako svidja kako anja susa resava stvari.
Chlan 787 Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 woohoo!! sve vise ljudi ide u pozoriste, to mi se svidja... "Mileva Ajnstajn" u Narodnom... najbolja predstava koju sam do sada odgledala... keva i ja smo izasle iz pozorista duboko zamisljene... emotivno rastrojene... a onda sam resila da odem malo u Filozof da taj emo udar izmixujem sa prazninom svirke...
miss Penny Lane Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 woohoo!! sve vise ljudi ide u pozoriste, to mi se svidja... "Mileva Ajnstajn" u Narodnom... najbolja predstava koju sam do sada odgledala... keva i ja smo izasle iz pozorista duboko zamisljene... emotivno rastrojene... a onda sam resila da odem malo u Filozof da taj emo udar izmixujem sa prazninom svirke... pozadina te prestave je ... i ja sam izasla potpuno rastrojena...
amy_mccoy Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Uskoro ce premijera Kralja Lira....verovatno jedna od poslednjih uloga Ljube Tadica....e to se ne propushta
Pretendress Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Prosle nedelje sam gledala 'Velika bela zavera' u ateljeu,znaci predstava je...ono,prosto je zastrasujuce,natera te da razmisljas o citavoj toj masineriji... A i Kortni su bas super predstavili,prava kucka...
spoiled_dragon_called_mimmy Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 Odlicna tema, samo ja retko dolazim ovamo pa sam je kasno i zapazila... Gledala sam u januaru Mletackog trgovca i Molijer-Jos jedan zivot... Volim da idem u pozoriste, ponekad se provucem za dz, ponekad platim od dzeparca... Sve u svemu, mislim da treba ici...
:Dea Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Gledala sam u januaru Mletackog trgovca i Molijer-Jos jedan zivot... Te dve predstave su meni prve sledece na spisku. Za sada imam karte za "Smesnu stranu muzike" i ne mogu da docekam da idem.
miss Penny Lane Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 smesna strana je dobra. djuricko je fenomenalan. ammy na ljubinu poslednju rolu idemo zajedno
amy_mccoy Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 (edited) ammy na ljubinu poslednju rolu idemo zajedno ici ce verovatno i moja keva sa ortakinjom, pa mozhemo na picence sa njima posle Edited March 7, 2005 by amy_mccoy
miss Penny Lane Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 moze. ali mozda krene i moja keva idemo porodicno
spoiled_dragon_called_mimmy Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 Te dve predstave su meni prve sledece na spisku. Uzivaces-ozbiljno... Mnogo su dobre predstave...
amy_mccoy Posted March 8, 2005 Report Posted March 8, 2005 moze. ali mozda krene i moja keva idemo porodicno pretpremijera je 28.03. u Ateljeu 212...karte u prodaji jel idemo?
Theatre of Dreams Posted March 13, 2005 Report Posted March 13, 2005 Obozavam pozoriste i predstave bilo koje vrsto. Nesto najbolje sto sam pogledao je "IGLA".
amy_mccoy Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 ammy karata za premijeru nema e znam...zvala sam i skapirala da su karte podelili po "estradi" ali, bice predstave u septembru...rekao mi onaj chika preko telefona da nazovem krajem marta i rezervishem karte
miss Penny Lane Posted March 17, 2005 Report Posted March 17, 2005 isto su i meni rekli... ipak ima nade
:Dea Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Bila sam veceras u Narodnom i gledala Uobrazenog bolesnika po drugi put i bilo mi je mnogo bolje nego prvi put! Predstava je savrsena, obozavam Molijera! Svi koji je nisu gledali obavezno da idu i opusteno moze da se udje za dz i ima mesta za sedenje!
Theatre of Dreams Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Odavno nisam pogledao predstavu. Moram otiici na sledecu!
:Dea Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Ja ne mogu da zivim bez pozorista, stvarno jako cesto idem.
Chlan 787 Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 i ja sam jedno vreme tako, a sad me blam da priznam koliko retko idem... mozda jednom u mesec-dva...
Recommended Posts