:Dea Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 I konacno je pocela sezona! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Icicu po 4 put da gledam Uobrazenog bolesnika, zatim novog Hamleta i jos mnogo toga!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 daaaaa.......... /me happy. sad sam bila u okviru bitefa u BITEF teatru ,i gledal predstavu "Crvena".. dopada mi se... gluma-tako-tako... Danijela Vranjesh mi se nije enshto dopala(one koje su neiskusnije bile su bolje ,no...) a pored mene u prvo redu je sedeo- MArinko Madzhgalj... DUnja,hej ... Dea...Marinko ...kazhem...Madzhgalj tako....da...>Radovan III je karta 800 kinti,jebo te...
:Dea Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 DUnja,hej ... Dea...Marinko ...kazhem...Madzhgalj Nema veze, prebolela sam! Hoces da gledamo Shine ovog meseca? Cini mi se da ima 30.10., moja mama moze da nam kupi karte jer ima onu karticu za 30 % popusta. Hoces sa mnom na Uobrazenog bolesnika za dz?
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 da! kada je to? sutra ? akl oje stura,ajd da se chujemo pa da napravim odrugi plan za sutra...?!
Queen_Mab Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 obozavam pozorista....pogotovo Narodno pozoriste!Zadnje sto sam gledala je predstava Hamlet a sad cu valjda 9. na operu Ball pod maskama
:Dea Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Dobar je Hamlet u Narodnom. Jao kako se zove onaj lik sto glumi Hamleta? To je onaj iz Fora i Fazona.
Pretendress Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Icicu po 4 put da gledam Uobrazenog bolesnika Za tebe ce poceti da odvajaju posebno mesto kao redovnog posetioca Kad budes isla da gledas novog Hamleta zovime,please.Stari bi je bio extra.Jel to opet na Rasici?
:Dea Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Za tebe ce poceti da odvajaju posebno mesto kao redovnog posetioca Kad budes isla da gledas novog Hamleta zovime,please.Stari bi je bio extra.Jel to opet na Rasici? I treba da mi obozbede specijalno mesto. Obozavam predstavu! Premijera novog Hamleta je sutra u JDP-u. Hamleta glumi Dragan Micanovic! :balavi: Karta je 800 kinti, ali moja mama ima kartciu za 30% popusta. Icicu verovatno u novembru da gledam, posto sam se vec prebukirala sa predstavama za oktobar! S obizrom na cenu jesi li idalje za?
Pretendress Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 U ponedeljak idemo da gledamo 'Creeps' ...Prva predstava u ovoj sezoni...jedva cekam
Pretender Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Ja sam sad upravo dobio ponudu za Atelje212 propusnica za citavu sledecu sezonu kosta 1500 dinara... Mada, JDP rulz
:Dea Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 U ponedeljak idemo da gledamo 'Creeps' ...Prva predstava u ovoj sezoni...jedva cekam Jao ne mogu da docekam, bas sam se uzelela pozorista! Mada, JDP rulz Da, JDP ima najbolje predstave!
Pretendress Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Znaci nisa se skoro tako smejala kao sinoc ...CRREPS je zaista odlicna predstava i preporucujem je svakom kome treba malo (vise) smeha ... Paulina Manov je tako @Dea-jesi pogledala za Jastucka?Javi kad nadjes... @svi ostali-da li neko mozda zna kada se u Dadovu prikazuje 'Dzepovi puni kamenja' ???
:Dea Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 Dakle CREEPS, stvarno odlicna predstava... Mislim kada ja odaberem predstavu! Paullina Manov je extra, najvise me je zasmejavala, mada ja obozavam Milicu Zaric! @Dea-jesi pogledala za Jastucka?Javi kad nadjes... Nema Jastucka do kraja meseca, icicemo sledeceg, ali ne znam da li cemo imati popust i sledeceg meseca...
Buba :) Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 ma ima da imamo taj popust i sledeci mesec i ima da ga koristimo!!!!!! CREEPS je taaaaaaaaaaaaako dobra predstava!!!!!! sve tri stvarno odlicno glume, ali je lily (paulina manov) ipak keva moramo obavezno opet da je gledamo. mislim, ne jos, ali skoro... "a ti siri pozitivnu energiju..." ocemo 27og na uobrazenog??? dobro sto nema nikoga osim nas na temi
Pretendress Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 ja ne mogu 27... nisam u Bg-u...idem na neko gostovanje sa Ircima...ali kad bude bio sledeci put moga bih da podjem sa tobom i Deom (jer za nju dajem glavu da ce i tada ici ) ...
:Dea Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 27og na Uobrazenog? Nema sanse. Znam da ovo niste ocekivale, ali... Jeste mi omiljena predstava, ali gledala sam je pre par dana + promenili su mi omiljenu glumicu i nemam neku preteranu zelju da je opet gledam u skorije vreme... ma ima da imamo taj popust i sledeci mesec i ima da ga koristimo!!!!!! Ako budemo imale taj popust odma' uzimamo karte i za Jastucka i za Maslacak i retard! Sledeci mesec gledamo i Smesnu stranu muzike, ne zaboravite... Ja moram do kraja meseca da se uvalim na jos neku predstavu, a na Rashi nista zanimljivo. Mozda nas puste u Atelje u podrum... Ja sam za to da probamo!
Pretendress Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 (edited) 27og na Uobrazenog? Nema sanse. Znam da ovo niste ocekivale, ali... ne,prosto ne mogu da poverujem... Sledeci mesec gledamo i Smesnu stranu muzike, ne zaboravite... uuuuuuu,ovo sam i zaboravila...pa to mi je odma' 500 kionti manje u dzepu (ili i za to imas popust???)...ako nema popusta ja onda idem samo na Jastucka,za vise necu imati...kako da kazem...'vremena' ... Edited October 19, 2005 by Pretendress
:Dea Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 (edited) ne,prosto ne mogu da poverujem... Sta ces, mislis da znas nekog, a onda vidis! uuuuuuu,ovo sam i zaboravila...pa to mi je odma' 500 kionti manje u dzepu (ili i za to imas popust???)... Jedina predstava u Zvezdara teatru koja nema popust, ni sa euro 26, na sa klubom, na na grupu, u prevodu NI NA STA je, naravno - Smesna strana muzike! Edited October 19, 2005 by dea
Buba :) Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 e da, nemam ja tolike pare!!! moram da kupujem kartone i slicno kad cemo na veliku dramu???? meni se to trenutno najvise gleda...
:Dea Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 Dogovoricemo se kada izadje reperoar za novembar. Za sada jedino ako hocete (ja hocu) 30.10. cu probati da se uvalim na Milevu Ajnstajn, a i rekose mi da na index mozes da udjes za 50 kinti. Ako je stvarno tako, onda cemo isti princip i za Veliku dramu.
:Dea Posted October 19, 2005 Report Posted October 19, 2005 ocu i ja ,ocu i ja A, na koju foru kada nemas index?
Recommended Posts