Vermis Posted January 15, 2002 Report Posted January 15, 2002 Da,slazem se sa RNA.Muzika je tipican death metal koji sviraju million bendova tipa:Obituary,Six Feet Under,stariji Death.......tako da su jedino zanimljivi kao pojava. Quote
Chicken Little 420 Posted January 15, 2002 Report Posted January 15, 2002 Ako imaju neki snimak, zamolio bih vas da mi posaljete njihovu adresu, e mail, ili web. Mnogo vam se zahvaljujem! Quote
RNA Posted January 16, 2002 Report Posted January 16, 2002 Jedina interesatna stvar u vezi tog benda su dva zenska clana. Narocito je interesantna deracica, tesko da se ono moze nazvati pevanjem. Osim toga, NISTA! Apsolutno neoriginalna muzika, poprilicno dosadna. Quote
RNA Posted January 16, 2002 Report Posted January 16, 2002 Jedina interesatna stvar u vezi tog benda su dva zenska clana. Narocito je interesantna deracica, tesko da se ono moze nazvati pevanjem. Osim toga, NISTA! Apsolutno neoriginalna muzika, poprilicno dosadna. Quote
Demonic_Alliance Posted January 16, 2002 Report Posted January 16, 2002 'el to onaj bend sto smo im letos basistkinju prozivali da je mushko? Verovatno su smor, ali nama je letos kad su svirali (posle Abonosa (koji su bili super) i jos nekog do-zla-boga-dosadnog benda, koji je smorio do smrti, bilo super kad smo ih culi.. Iskakali se i umrli od smeha Quote
Lucifer_666 Posted January 17, 2002 Report Posted January 17, 2002 Yaaaaaaaaaaaao Ortak i ja samo se letos pocepali od smeha Nikad gori bend ... I ti Robert sta pricas da su Good Eye Closed sra-nje ??? Quote
Breberina Posted January 18, 2002 Author Report Posted January 18, 2002 Momci jeste li vi jedni od onih mi-slushamo-power-pa-hajde-da-kenjamo-po-deathu... E upravo ovo je ono sto kochi yumetal ajde da vam se bend ne svidja nego ga josh ismevate i vredjate poredjenjem sa Good Eye Closed-om...Dunaveeeeeeeeeeee...ok sorry iznervirao sam se... Quote
Sam djavo Posted January 19, 2002 Report Posted January 19, 2002 meni je kramp ok, cak stavise svidja mi se iako ne slusam metal preterano (ali volem grind tu i tamo). imaju demo snimljen kod vuje, znam gitaristu pa ako nekog zanima nek pise Quote
Lucifer_666 Posted January 20, 2002 Report Posted January 20, 2002 Ne nisam ja od onih ja-slusam-powr-pa-ajde da-kenjamo-po-deathu , ja sma od onih ja-slusam-trash-pa-ajde-da-kenjamo-po-deathu Death je jako los zanr , ali ima par dobrih grupa ... Death , Morbid Angel ... hm , mislim da je to , to Quote
boysha Posted January 20, 2002 Report Posted January 20, 2002 quote: Prvi poslao Spirit Crusher: E upravo ovo je ono sto kochi yumetal ajde da vam se bend ne svidja nego ga josh ismevate i vredjate poredjenjem sa Good Eye Closed-om...Dunaveeeeeeeeeeee...ok sorry iznervirao sam se... Dobro je shto si se setio da napishesh sorry.. Seresh kako vredjanje drugix bendova kochi yumetal, a pazi shta si napisao za Good Eye Closed.. I Macedonian Spirit mozhda nije metal pesma, al je zato mnogo dobra.. Quote
Breberina Posted January 20, 2002 Author Report Posted January 20, 2002 Ok prvo svako ima svoje mishljenje i na osnovu toga slusha ono shta mu se svidja...zato shvatam Lucifera666 A drugo Boysha: Good Eye Closed nije metal...oni sami sebe svrstavaju pod HC... i smatram da svi novi HC bendovi ustvari samo imitiraju KoRn... [ 20 Januar 2002: Poruku izmenio Spirit Crusher ] Quote
Demonic_Alliance Posted January 21, 2002 Report Posted January 21, 2002 quote: Prvi poslao Spirit Crusher: Momci jeste li vi jedni od onih mi-slushamo-power-pa-hajde-da-kenjamo-po-deathu... E upravo ovo je ono sto kochi yumetal ajde da vam se bend ne svidja nego ga josh ismevate i vredjate poredjenjem sa Good Eye Closed-om...Dunaveeeeeeeeeeee...ok sorry iznervirao sam se... Ja slusham svasta, pa i death (mada manje). A Kramp nije death nego neki gore grind... Kad budu svirali kao Dying Fetus nek mi se jave Zezam se naravno, a ismejali smo se zbog: a) one za***ancije oko basistkinje mushkog vokala, koji je jad i beda, ona riba ga je _oduvala?_ !!! GEC nije metal, i teshki je shit za bilo koji muzichki pravac, barem po onom sto sam chuo letos, a Kramp NISAM poredio sa njima! Za kraj, da ne ispadne da se vadim, ipak nisam nesto odusevljen sa Krampom! Quote
Apeiron Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 Pitam se samo sta je istraumiralo onu jadnu devojku da onako peva Quote
Chicken Little 420 Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 Nemojte bas da pljujete po ovom bendu! Bolje nabavite demo pa poslusajte! Stvarno, devojka razvaljuje pevanjem! Vise informacija mozete pogledati na: www.bl-metal.8m.com/kramp.html Quote
sevast Posted September 2, 2002 Report Posted September 2, 2002 Ja bas ne volim death ali ona devojka, sto peva, me je odusevila. Quote
scissors Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 za ovo što sam ja čuo, momci i cure baš pošteno prže a: čak su mi i mnogo bolji od hereticala... još nisam čuo sacramental na šta liče, ali Kramp su definitivno najbolju brutal death na našim, ali i ex-yu prostorima a: a: Quote
Apeiron Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Ma nije Kramp brutal death :ne: To je obicni death metal, sasvim regularan Quote
Srki Posted May 25, 2003 Report Posted May 25, 2003 Slusao sam juce u KST-u. Vise no solidno sviraju. Dobar odziv publike. Quote
:={MaYa}=: Posted May 25, 2003 Report Posted May 25, 2003 Sinoc sam vas prvi put cula i najiskrenije,ja to ne slusam,ali ono sto ste prezentovali ja cenim,postujem i cak sam i uzivala..... Quote
Ilfirin Posted May 25, 2003 Report Posted May 25, 2003 Slusao sam juce u KST-u. Vise no solidno sviraju. Dobar odziv publike. Kao sto rekoh-KRAMP RULAAAA! a: Quote
Naxyr Posted August 7, 2003 Report Posted August 7, 2003 Rekoh ja jednom da devojkama u dobroj muzici sve lepo stoji. Quote
Recommended Posts