Thrashformers Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Doci cu na tu svirku definitivno.Vec sam se dogovorio sa ortacima da se urakijamo i rasturimo onaj dom omladine.Srecno sutra! Quote
Kramp Posted February 22, 2007 Report Posted February 22, 2007 Doci cu na tu svirku definitivno.Vec sam se dogovorio sa ortacima da se urakijamo i rasturimo onaj dom omladine.Srecno sutra! Hvala, a ako ne budete mogli da popijete tu rakiju sami slobodno nas zovite u pomoc Quote
Kramp Posted February 25, 2007 Report Posted February 25, 2007 17.03.2007. Sviramo u Novom Sadu, naravno sa Azazelom a bice jos par bendova iz Ns-a, kad saznam javicu!!! Vidimo se!!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Varvarska Horda ce svojim prisustvom uvelicati ovaj dogadjaj. Idemo da koljemo PANONSKOG GOVNARA!!! Jebale te depresivne aluvijalne ravni!!! Quote
null Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 17.03.2007. Sviramo u Novom Sadu, naravno sa Azazelom a bice jos par bendova iz Ns-a, kad saznam javicu!!! Vidimo se!!! jea!! ne znam samo u kojoj shtali ce to biti Quote
Kramp Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 U nekom klubu "London Underground", nisam tamo bio nikad ali se nadam da nije stala Za sad je potvrdjen bend Swamp iz NS-a, ocekujemo jos dva domacina!!!!!!! Quote
null Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 (edited) bice shtala kad dodjem ja magarac! ja sam vas gledo u enteru na petrovaradinu pre sto kila godina a od tada niste ni navracali kolko ja znam Edited February 26, 2007 by NeuroTripSicK Quote
Kramp Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 bice shtala kad dodjem ja magarac! ja sam vas gledo u enteru na petrovaradinu pre sto kila godina a od tada niste ni navracali kolko ja znam Tacno, mislim da je to bio koncert nazvan "ZVEZDE GRAJNDA" kad je svirao i Cerebral Turbulence iz Ceske. Od tad smo dva puta menjali bubnjara pa nas zato nije bilo dugo nogde, ali smo napokon uspeli da nadjemo ubicu i ne planiramo da ga menjamo!!!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 26, 2007 Report Posted February 26, 2007 Osim ako ne umre od isparenja u Panchevu Quote
KOLAC Posted February 27, 2007 Report Posted February 27, 2007 Osim ako ne umre od isparenja u Panchevu Oces da te izbodem?! Quote
Kramp Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Oces da te izbodem?! Nemoj jebote jedinog fana, kakav je takav je!!! Salim se nije jedini ima ih jos 10000 najmanje!!!! Mada ako ga izbodes onda ih mozda bude jos vise Quote
KOLAC Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Nemoj jebote jedinog fana, kakav je takav je!!! Salim se nije jedini ima ih jos 10000 najmanje!!!! Mada ako ga izbodes onda ih mozda bude jos vise Izbacen si! Quote
Kramp Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Svi su izbaceni, jebem mater svima!!!!!!!!!!!! Quote
krezavy Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 e ajde da idemo za n.s vozom da se ne cimamo kolima. da se druzimo i veselimo ko ljudi a i moze vishe ljudi da ide karta vozom je 180din minus 20%popust =studenti imaju chini mi se josh neke popuste a tu je i ona stara "mito i korupcija" Quote
Kramp Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 e ajde da idemo za n.s vozom da se ne cimamo kolima. da se druzimo i veselimo ko ljudi a i moze vishe ljudi da ide karta vozom je 180din minus 20%popust =studenti imaju chini mi se josh neke popuste a tu je i ona stara "mito i korupcija" To ce nam biti duplo skuplje nego kolima da idemo ali nema veze, idemo svi zajedno da pravimo sranja, hehe, ko pravi metalci!!!!! Quote
Kramp Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Sad sam proverio red voznje, KO HOCE SA NAMA, IDEMO VOZOM KOJI KRECE SA GLAVNE ZELEZNICKE STANICE U 15:05, NALAZIMO SE U 14:30 ISPOD SATA (NA ULAZU U STANICU), KUPUJEMO GRUPNU KARTU DO NOVOG SADA I TONU PIVA I KRECEMO!!!! SVI SU POZVANI I DOBRODOSLI!!! Quote
krezavy Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 (edited) Sad sam proverio red voznje, KO HOCE SA NAMA, IDEMO VOZOM KOJI KRECE SA GLAVNE ZELEZNICKE STANICE U 15:05, NALAZIMO SE U 14:30 ISPOD SATA (NA ULAZU U STANICU), KUPUJEMO GRUPNU KARTU DO NOVOG SADA I TONU PIVA I KRECEMO!!!! SVI SU POZVANI I DOBRODOSLI!!! joooooooooooooooooooooooooooo!!!!!! drzte gace!!!!!! bez milosti ima da grmi i seva u subotu!!!!!!! :zuba: :udri: Edited March 6, 2007 by krezavy Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 ja mislim da je ovo sjajan bend Quote
krezavy Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 ja mislim da je ovo sjajan bend ma ja mislim da si potpuno u pravu!!!! kramp nije dobar nego 'ebeno dobar bend!!!!!!! josh + jebu mater svima, i keve zadovoljne xe,xe, xe! Quote
Recommended Posts