SATAN-iz Batajnice Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 Nemoj jebote jedinog fana, kakav je takav je!!! Salim se nije jedini ima ih jos 10000 najmanje!!!! Mada ako ga izbodes onda ih mozda bude jos vise Hahahahah Sekta koja obozava mrtvog satana iz bataje Quote
KOLAC Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 To ce nam biti duplo skuplje nego kolima da idemo ali nema veze, idemo svi zajedno da pravimo sranja, hehe, ko pravi metalci!!!!! Posto si ti pravi METALAC, poserem se ja sam sebi u usta, a i Chuk je sam sebi pregrizo govno! Quote
alek(sa) Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Jel mogu ja da pitam nešto ovako usput ali molim momke iz benda da se ne naljute, to je i onako lično mišljenje: KOME JE SAMO PALO NA PAMET DA BENDU DA IME KRAMP?!?!?!?! To je jedno od najglupljih imena za bend koje sam do sada čuo!! Momci nemojte se ljutite, ne želim da vređam, nisam vas ni slušao nikada ali moram ovo da pitam, grize me od kako sam čuo za vaš bend. Ponavljam, ovo nije prozivanje!! Quote
Nebesko Plavetnilo Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 IME JE SKROZ OK !!! "Jer ja nisam ime............". Quote
Kramp Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Jel mogu ja da pitam nešto ovako usput ali molim momke iz benda da se ne naljute, to je i onako lično mišljenje: KOME JE SAMO PALO NA PAMET DA BENDU DA IME KRAMP?!?!?!?! To je jedno od najglupljih imena za bend koje sam do sada čuo!! Momci nemojte se ljutite, ne želim da vređam, nisam vas ni slušao nikada ali moram ovo da pitam, grize me od kako sam čuo za vaš bend. Ponavljam, ovo nije prozivanje!! Hahahaha, sto bih se ljutio, meni je ime do jaja i to je najbitnije pa kome se svidi svidi!!!! Kad sam smislio ime bio sam mlad glup i mrtav pijan, a ni sad nisam nista bolji Quote
Kramp Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Posto si ti pravi METALAC, poserem se ja sam sebi u usta, a i Chuk je sam sebi pregrizo govno! I nabijete se vi obojica na kolac a ja i dalje hocu da budem pravi metalac (troo)!!! Quote
Џрк Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 Pa sta fali imenu, Kramp u smislu da ore, bas je nekako mocno Quote
gadget Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 kramp je pravo emo ime za bend nama boljeg naziva, bez zajebancije Quote
Kramp Posted March 10, 2007 Report Posted March 10, 2007 kramp je pravo emo ime za bend nama boljeg naziva, bez zajebancije Emo RULLLAAAAA!!!!! Quote
Fetus Posted March 13, 2007 Report Posted March 13, 2007 jedina stvar kod ovog benda sto mi se ne svidja su oni zenski prateci vokali...sve ostalo je odlicno!!! Quote
Sgt.Splatter Posted March 14, 2007 Report Posted March 14, 2007 jedina stvar kod ovog benda sto mi se ne svidja su oni zenski prateci vokali...sve ostalo je odlicno!!! Prodiskutujmo zasto... A i ne bih rekao da je prateci zenski vokal, vec je isto glavni, uz muski. Quote
krezavy Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Ivana je kekstra... nemo da vas sanjam... Quote
krezavy Posted March 17, 2007 Report Posted March 17, 2007 IDEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AJTE MISHEVY!!!!!! IDEMO U NOVY SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA VAS CHEKAM OD 14.00 NA SHTAJGY!!!!!!!! Quote
krezavy Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 mojne se poubijate!!!!!!! molim vas!!!! Quote
Kramp Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 mojne se poubijate!!!!!!! molim vas!!!! Necedmo, samo cemo Dzibusa!!! Quote
krezavy Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 STAVLJAM VETO NA NJEGOVO POGUBLJENJE!!!!!! predskazanje kaze da je on bitan za neshto na ovom svetu!!!!!!!!!!! tako da mora preziveti! pazi shta sve on prezivljava i sad da ga utepate Quote
Sugar Overdose Posted March 18, 2007 Report Posted March 18, 2007 a jel dzhibus ona pijandura shto sinotj nije mogla da stoji u londonu i shto je spopadal sve mogutje zhensko? btw,fina svirkica ^^ Quote
Sgt.Splatter Posted March 19, 2007 Report Posted March 19, 2007 aha on je ali je dusha od choveka Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=gVNCE3_cMAk Fin fin nema sta Quote
Wolfshade Posted March 20, 2007 Report Posted March 20, 2007 Haha, car!!!! Joj a kad je ljubio ruke...uskoro sam toliko navikla, da kad trebam samo proci pored njega, samo pruzim, on poljubi i prodjem bez problema! Dzibus car! Quote
Petar the Great Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Konacno posle dugo vremena u Beogradu. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 23, 2007 Report Posted March 23, 2007 Ae sad jedan ozbiljan post. Kramp ima jako dobre nove stvari.Znaci bas su max.Uzivo su super.Ali nikad nisam imao tu priliku da cujem Kramp na nekom bolesno dobrom ozvucenju (tipa pred neki veliki koncert i sl).Nadam se da cu imati tu priliku. Elem onaj demo iz 2000 ima bruka dobru produkciju,ali ove pesme koje su nove snimljene nemaju.Mislim da bi bilo super kad bi snimili nove pesme i one najnovije sa istom produkcijom kao na starom demou.Znaci imaju max potencijala.I da morate u vezi nekih stvari da se uozbiljite znate na sta mislim Poz uzivajte SUPPORT!!! Quote
Recommended Posts