STARSHOOTER_SUPREME Posted August 8, 2003 Report Posted August 8, 2003 Ne nisam ja od onih ja-slusam-powr-pa-ajde da-kenjamo-po-deathu , ja sma od onih ja-slusam-trash-pa-ajde-da-kenjamo-po-deathu Death je jako los zanr , ali ima par dobrih grupa ... Death , Morbid Angel ... hm , mislim da je to , to da slusas trash(smece) to je ocigledno Quote
... Posted October 3, 2003 Report Posted October 3, 2003 Јако ми се свиђа женски блек вокал у бенду. Quote
Guest MORTICIAN Posted November 3, 2003 Report Posted November 3, 2003 Ma sta bre lupate gluposti?!!!!!!! KRAMP je jedan od nasih najboljih bendova - verovali vi ili ne a: Quote
KOLAC Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 Ljudi stvarno znaju da sviraju, a tekstove nisam citao (nadam se da su neozbiljni). Kada bi samo ubrzali i skratili pesme bili bi mi nabolji domaci bend. OCENA:4+ Quote
Cryfemal Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 Dobar je KRAMP bend, ali jos mnogo toga treba da se cuje i vidi. Quote
*Wicked Girl* Posted January 10, 2004 Report Posted January 10, 2004 Strava su!!! Ogroman pozdrav za Igora!!!! Quote
Kramp Posted January 14, 2004 Report Posted January 14, 2004 Hvala na pozdravu, samo ne znam od koga je? Dodjite 23.01. (petak) u dom omladine, svira Kramp. Quote
damian Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Dobar bend,odlican muski growl i jos bolji zenski scream plus sto imaju najoriginalnije ime na domacoj sceni!!! Pozdrav Igoru i ostatku ekipe!(posebno zenskim clanovima!) Quote
LESHOYEB Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Odusevljavaju svaki put kad ih cujem jos od prvog puta u Enteru. Bubnjanje je oooodlicno!!! Ali ni ostali ne zaostaju. A uprkos svima, devojke na basu u death/grind-u... Do sledece svirke... Quote
Kramp Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Trazimo novog BUBNJARA, pa ako postoji neko ko je zainteresovan neka posalje e-mail na [email protected]! Quote
Kramp Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 Nasli smo bubnjara pa ocekujte uskoro neku svirku!!! Quote
Misantrophil Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Dobar bend mada nista posebno. Imam njihov demo i veoma brzo se smorim kad ga slusam Quote
Kramp Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Sviramo u Novom Sadu u utorak 07.06. sa ceskim bendom Cerebral Turbulency, Anus Dei (iz Temerina) i domacinima Analizator u klubu Enter. Svirka se zove Zvezde Grajnda pa ko misli da moze da prezivi toliko rokanje nek dodje. Quote
Aurora Calerva Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Sviramo u Novom Sadu u utorak 07.06. sa ceskim bendom Cerebral Turbulency, Anus Dei (iz Temerina) i domacinima Analizator u klubu Enter. Svirka se zove Zvezde Grajnda pa ko misli da moze da prezivi toliko rokanje nek dodje. Dolazim samo ako ces da obuces onaj moj duks..... Quote
Шöне Мики Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Sviramo u Novom Sadu u utorak 07.06. sa ceskim bendom Cerebral Turbulency, Anus Dei (iz Temerina) i domacinima Analizator u klubu Enter. Svirka se zove Zvezde Grajnda pa ko misli da moze da prezivi toliko rokanje nek dodje. E,steta sto to necu videti Inace,gledah vas 2x uzivo,i probili ste mi glavu( u pozitivnom smislu ). Kako mogu da nabavim neke vase snimke? Quote
Kramp Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Snimke mozes da nabavis tako sto ces da pozoves mene i da mi kazes 'Daj snimke' i ja cu da ti narezem sve, a sto se tice duksa (ovo je za auroru ...) mozda ga i obucem ako ne bude 100°c inace idem u gacama u NS!!! Quote
Kramp Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 E da zaboravio sam da ti ostavim broj telefona. 0642017650 Igor. Quote
Aurora Calerva Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 inace idem u gacama u NS!!! To znaci da ti ne treba duks! Tj, da treba da ga das meni Quote
RokateLi Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 E da zaboravio sam da ti ostavim broj telefona. 0642017650 Igor. Heh, zasto se svaki dobar gitarista zove Igor? Quote
ZWER Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Snimke mozes da nabavis tako sto ces da pozoves mene i da mi kazes 'Daj snimke' i ja cu da ti narezem sve, a sto se tice duksa (ovo je za auroru ...) mozda ga i obucem ako ne bude 100°c inace idem u gacama u NS!!! A mozes li i meni da srezes vase snimke....ali samo u slycaju da nije onaj demo od pre neku godinu....mislim ako imate nesto svezije Quote
Kramp Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Imam koncert iz SKC-a na divx-u i neke live-ove, tu su ti sve noove stvari koje jos nisu snimljene a bice cim ubijemo nekog i otmemo mu pare. Quote
Aurora Calerva Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Inace, gitarista Krampa je odlucio da se zrtvuje da bi finansirao svoj bend. Naime, on ce da prati Seku Aleksic kao clan benda (ili cak kao one-man-band, ali ta informacija jos nije potvrdjena) na turneji po kafancugama Nemacke... Quote
Џрк Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Inace, gitarista Krampa je odlucio da se zrtvuje da bi finansirao svoj bend. Naime, on ce da prati Seku Aleksic kao clan benda (ili cak kao one-man-band, ali ta informacija jos nije potvrdjena) na turneji po kafancugama Nemacke... el ti to dao predstavnik za stampu,tj portparol Seke Aleksic? Quote
Aurora Calerva Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 el ti to dao predstavnik za stampu,tj portparol Seke Aleksic? Ko kaze da ja nisam Seka Aleskic glavom i jos necim ispod od brade? Quote
ZWER Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Imam koncert iz SKC-a na divx-u i neke live-ove, tu su ti sve noove stvari koje jos nisu snimljene a bice cim ubijemo nekog i otmemo mu pare. Ajd' ako ti nije problem da mi to srezes....dacu ti prazan disk..... P.S. Vidimo se u NS CEREBRAL TURBULENCY!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts