Kramp Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Eto nije proslo ni par minuta a vec se ljudi grabe, ko da je pivo, hahah!!! Quote
Wolfshade Posted January 30, 2008 Report Posted January 30, 2008 Jos da imamo na cemu da slusamo hehehe! Ovo je samo za prave fanove - pravi raritet! Kupite dok nije ponestalo! Posle ce vam biti zao! Ko ne uzme...nije troo! Quote
Sgt.Splatter Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 hmmm mislim da imam jos uvek negde moj hi-fi mono Panasonic (bez vratanca doduse) na kome sam ucitavao igre za moj ultrablackrainbow ZX Spectrum xD Quote
Kramp Posted January 31, 2008 Report Posted January 31, 2008 Ti mora da si jedini koji ima na cemu da pusti ovaj raritet, haha!! Quote
krezavy Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 pomislice neko da smo u svadji.... e nishta od igrachica za svirku u dangubi, zent ih razjarene rulje, a i trazhe mlogo para. mada ako ufur bude skuplji mogli bi da izorganiyujemo ako ne celu igrachicu, ono makar pola da se ljulja na nekoj mesarskoj kuki Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 27, 2008 Report Posted March 27, 2008 Onaj Cuk iz Krampa je sladak,samo steta sto je satanista Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 29, 2008 Report Posted March 29, 2008 Probe ovog benda su jako lose po jetru,bubrege i koncetraciju koja je neophodna za ucenje Quote
archsound Posted July 23, 2008 Report Posted July 23, 2008 (edited) Postavili smo spot za pesmu Eye Of Madman na nas myspace:KRAMP - spot Sve je snimano na nasoj turneji sa Azazelom!!! Mislim da se dosta ljudi sa foruma pojavljuje u njemu, haha!! Edited July 23, 2008 by archsound Quote
Sgt.Splatter Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 ali gde su krv i specijalni efekti ? Quote
archsound Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Nismo mi neki tamo, mi smo fini normalni ljudi (HIPICI)!!!!!!!!! Quote
RNA Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 Goddamn hippies!!!!!!!! For some reason, hippies can't stand death metal. Quote
archsound Posted July 24, 2008 Report Posted July 24, 2008 pa nesvidja mi se neshto ovaj kramp.. Jebes Kramp, kazem ja HIPICI prokleti!!!! Quote
krezavy Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 shta se deshava sa mojim omiljenim bendom????? ocu da vas chujem Quote
Kramp Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 shta se deshava sa mojim omiljenim bendom????? ocu da vas chujem Dodji veceras na probu ako smes pa ces da vidis sta se desava!!!! Rokamo za sve pare. Quote
Speed_Dead Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ !! AKROHOLIJA BRE !! 111 I KRAMP..AL AKROHOLIJA!! OVO TRECE I CETVRTO NE ZNAM NI STA JE:p Quote
archsound Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 (edited) Veceras svirka u livingroom-u, zadnji put smo u Beogradu svirali u martu tako da se nadam da se neko uzeleo Kramp-a, ko zna sve je moguce pa i to, haha!!!Acroholia isto nije odavno svirala pa eto jos jednog razloga da dodjete. Bottox (inace bend naseg bivseg bubnjara Mikija), ovo im je prva svirka i jedva cekam da vidim na sta to lici, nisam ih nikad slusao ali znajuci mikija trebalo bi da bude brzo.Anality - ko zna sta je to zna, ko ne zna tesko da moze da se opise, to mora da se vidi, bice veselo to je sigurno, hehe!!! Evo i redosleda bendova:BOTTOX ACROHOLIA KRAMP ANALITY Vidimo se! Edited September 14, 2008 by archsound Quote
Sgt.Splatter Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 samo da se iskenjam na brzinu kramp je svirao zadnji put 23. aprila pozdrav za azazel filip Quote
archsound Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 samo da se iskenjam na brzinu kramp je svirao zadnji put 23. aprila pozdrav za azazel filip Eto ti sve znas. A sto pozdrav za Azazel majke ti, haha!!! Quote
Recommended Posts