Sgt.Splatter Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 ja to formalno ccc nista ne znas Quote
archsound Posted September 14, 2008 Report Posted September 14, 2008 (edited) Pa da, da znaju ljudi da je sgt.splatter Filip iz Azazela, hehe!!! Veceras svirka u livingroom-u, zadnji put smo u Beogradu svirali u martu tako da se nadam da se neko uzeleo Kramp-a, ko zna sve je moguce pa i to, haha!!!Acroholia isto nije odavno svirala pa eto jos jednog razloga da dodjete. Bottox (inace bend naseg bivseg bubnjara Mikija), ovo im je prva svirka i jedva cekam da vidim na sta to lici, nisam ih nikad slusao ali znajuci mikija trebalo bi da bude brzo.Anality - ko zna sta je to zna, ko ne zna tesko da moze da se opise, to mora da se vidi, bice veselo to je sigurno, hehe!!! Evo i redosleda bendova:BOTTOXACROHOLIAKRAMPANALITY Vidimo se! Edited September 14, 2008 by archsound Quote
archsound Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Eto KRAMP svira ponovo u Livingroomu 5og oktobra (nedelja) na Samhain Drafting-u, bice jos gomila bendova ali nemam pojma ko sve svira, verovatno ce uskoro biti objavljeno!!! Quote
banedeathmetal Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Eto KRAMP svira ponovo u Livingroomu 5og oktobra (nedelja) na Samhain Drafting-u, bice jos gomila bendova ali nemam pojma ko sve svira, verovatno ce uskoro biti objavljeno!!! Do jaja! Vidimo se tamo! Quote
archsound Posted October 1, 2008 Report Posted October 1, 2008 Ko ce brze ko ce gore fest - IZVESTAJ!!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Kramp u svom devetogodisnjem postojanju samo pokazuje da moze brze i da moze jos ludje. Sa pravom mogu reci, da dolaskom novog bubnjara, dolazi do velike promene i u samom zvuku benda. I pored odlicnih vokala, muskog i zenskog, przece gitare i dubokog basa, bubanj je zaista taj koji zasenjuje ostatak benda sa brzinom koja se bez problema moze staviti u isti rang sa Morticianom. Gde li ga samo nadjoshe? Haha u Borchi Quote
Wolfshade Posted October 4, 2008 Report Posted October 4, 2008 Haha u Borchi Ti kad ne bi na usta, na dupe bi lol Quote
Speed_Dead Posted November 8, 2008 Report Posted November 8, 2008 znaci pre par dana sam bio na probi i usro sam se , veljko je zmaj na speedu ,pegla onaj bubanj sa jedno +30 udaraca u minutu u odnosu i na najrzeg bubnjara koga sam video ovde! svaka mu dala Cuk je pewao ko slavuj a Igor je solirao na `armonici pa onda olupao i zapalio istu(da ga ne provale po otiscima prstiju) Nela je pokidala bas to vece ,cak je i Fici dala da malo i on proba da svira pa smo onda svi svirali rapsodi do duboko u noc kada smo se svi posle ritualno poubijali jahaahaaha:P:P:P ajde snimite jebeni bas pa da se secemo na nove snimke!!!!! ...,, .. .. , . 111 Quote
archsound Posted January 7, 2009 Report Posted January 7, 2009 17.01.2009 (subota) - "DOM OMLADINE - PANCEVO" sviraju:KrampAzazelAwaiting Fear Necromancers Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 1, 2012 Report Posted September 1, 2012 Процурела је информација да ће им изаћи други албум (необјављени онај) ускоро 1 Quote
krezavy Posted September 2, 2012 Report Posted September 2, 2012 pocheo sam da lobiram za njihovo ponovno okupljanje... moracu da ucenim lokija nekako Quote
Recommended Posts