Џрк Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Ko kaze da ja nisam Seka Aleskic glavom i jos necim ispod od brade? Pa jel jesi? pa se krijes Quote
Kramp Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Ajd' ako ti nije problem da mi to srezes....dacu ti prazan disk..... P.S. Vidimo se u NS CEREBRAL TURBULENCY!!!!!!!!! Vazi, srezacu ti sve sem demoa posto pretpostavljam da to imas Quote
ZWER Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Vazi, srezacu ti sve sem demoa posto pretpostavljam da to imas Disk mozes da mi das u NS-u pre svirke....donecu ti prazan disk Quote
Шöне Мики Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Disk mozes da mi das u NS-u pre svirke....donecu ti prazan disk E,ajde onda srezi ZWER-u demo za mene,posto sam ja ovih dana u frci nevidjeno,pa ce on meni dati Quote
Infest Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Pozdrav i vidimo se 24. u skc-u!!!! Loki,bice svirke samo ako ona lenja buba od djoleta zavrsi posao na vreme,ili ga ispusismo kao za ono u NS-u. Meni molim te ponesi taj lajv sto imate,pa da vas hvalim po Jagodini Pozdrav za Igora i ekipu!!! Quote
ZWER Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 E,ajde onda srezi ZWER-u demo za mene,posto sam ja ovih dana u frci nevidjeno,pa ce on meni dati Aha...a ja sam toliko zaludan da ne znam sta cu da radim sa slobodnim vremenom...pa cu jos i tebi da rezem... Quote
Шöне Мики Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 (edited) Aha...a ja sam toliko zaludan da ne znam sta cu da radim sa slobodnim vremenom...pa cu jos i tebi da rezem... Aha,hoces,hoces Edited June 6, 2005 by SlavoniC Quote
Kramp Posted June 6, 2005 Report Posted June 6, 2005 Pozdrav i vidimo se 24. u skc-u!!!! Loki,bice svirke samo ako ona lenja buba od djoleta zavrsi posao na vreme,ili ga ispusismo kao za ono u NS-u. Meni molim te ponesi taj lajv sto imate,pa da vas hvalim po Jagodini Pozdrav za Igora i ekipu!!! Ma to ne organizuje Djole nego ja tako da mozda i bude nesto od toga samo treba da mi jave. Quote
Aurora Calerva Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Ma to ne organizuje Djole nego ja tako da mozda i bude nesto od toga samo treba da mi jave. Dzoleeeeeeeeeeee! Onda ce sve biti kako treba! Dzooleeeeeee! A ti se nisi pojavio na probi u nedelju! Quote
Kramp Posted June 7, 2005 Report Posted June 7, 2005 Dzoleeeeeeeeeeee! Onda ce sve biti kako treba! Dzooleeeeeee! A ti se nisi pojavio na probi u nedelju! E pa trebala si da me podsetis, ja sam verovatno bio mrtav kad smo se dogovarali pa se ne secam nicega. Quote
Kramp Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 U PETAK 24.06. U SKC-U, DODJITE! Svirmo sa Azazelom, Infestom(Jagodina), Necrorecturonomiconom i Sacrificeom. Quote
ZWER Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Super Sta svira Sacrifice? Koga bre to zanima vazno je da svira Necrorectumonomicon Quote
Goxy Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 hehe,vazno je da svira Azazel,kakav bre necronublabal! Quote
ZWER Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 hehe,vazno je da svira Azazel,kakav bre necronublabal! hahaha goksi bre ma kakav crni azazel....NECRORECTUMONOMICON!!!!!! Quote
Kramp Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Super Sta svira Sacrifice? Mislim da sviraju neki ded metal, ne znam ni ja tacno. Quote
Aurora Calerva Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 E pa trebala si da me podsetis, ja sam verovatno bio mrtav kad smo se dogovarali pa se ne secam nicega. Umro je u cvetu starosti kao veoma mlad covek.... Slava mu! Quote
gadget Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 kakav legendaran bend,bio sam na cerebral turbulency,kramp bio predgrupa,jebashe keve.... Quote
ZWER Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 kakav legendaran bend,bio sam na cerebral turbulency,kramp bio predgrupa,jebashe keve.... Vaistinu Quote
P.O.W. Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Mislim da sviraju neki ded metal, ne znam ni ja tacno. Obrade sepulture hvlala lepo P.S. I GEC I KRAMP SU DO JAJA BENDOVI TAKO DA NE PREPORUCUJEM LJUDIMA DA SERU PRETERANO O STVARIMA O KOJIMA NEMAJU BLAGE VEZE.Ajd cheers Quote
*Pera* Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Obrade sepulture hvlala lepo P.S. I GEC I KRAMP SU DO JAJA BENDOVI TAKO DA NE PREPORUCUJEM LJUDIMA DA SERU PRETERANO O STVARIMA O KOJIMA NEMAJU BLAGE VEZE.Ajd cheers samo sto si se uclanio i vec kenjas!!!! Quote
P.O.W. Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 Ne nego,daj brate svirka Krampa u kst-u pre ne znam ni ja koliko godina bila mi je prva ded metal svirka u zivotu.Ja mislim da su svirali sa Midgardom.Tu sam se bas odusevio. A GEC ,recimo da su vrlo potcenjeni,jer onakve textove ne moze svako da pise.A Boske(bubnjar) jede decu kako svira. Samo hocu da kazem SLUSAJTE MALO PAZLJIVIJE. I no hard feelings!!! Quote
*Pera* Posted June 16, 2005 Report Posted June 16, 2005 Ne nego,daj brate svirka Krampa u kst-u pre ne znam ni ja koliko godina bila mi je prva ded metal svirka u zivotu.Ja mislim da su svirali sa Midgardom.Tu sam se bas odusevio. A GEC ,recimo da su vrlo potcenjeni,jer onakve textove ne moze svako da pise.A Boske(bubnjar) jede decu kako svira. Samo hocu da kazem SLUSAJTE MALO PAZLJIVIJE. I no hard feelings!!! OTKINITE TAMO COVE!!!! Quote
Recommended Posts