AnaLizator Posted June 19, 2005 Report Posted June 19, 2005 A jebga, nisam mogao da ostanem na svirci u Enteru, a bas sam se uzeleo da gledam Crumph... No, vreme je na nasoj strani, zivot je mlad i sasav, bice jos prilika i tako to... Quote
Kramp Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Jedna novost, u Novembru snimamo album, ko bude zeleo da ga nabavi neka mi se javi. Quote
Aurora Calerva Posted August 5, 2005 Report Posted August 5, 2005 Jedna novost, u Novembru snimamo album, ko bude zeleo da ga nabavi neka mi se javi. Hoću ja..................... Aj ako uspeš, pa da ga dobijem pre Slayera............. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 28, 2005 Report Posted September 28, 2005 Hail Krampu od SATAN-a iz Batajnice tj. njhovog najveceg fana...A sto se tice vas gayeva koji nevolite Kramp imam samo jednu poruku:SISAJTE MI K**AC Quote
Kramp Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Hail Krampu od SATAN-a iz Batajnice tj. njhovog najveceg fana...A sto se tice vas gayeva koji nevolite Kramp imam samo jednu poruku:SISAJTE MI K**AC Hvala na pozdravu i usput jos jedna novost. Menjamo po drugi put bubnjara pa zato nismo svirali neko vreme. Uskoro ocekujte neki koncert. Pozdrav Quote
Kramp Posted December 17, 2005 Report Posted December 17, 2005 Napokon smo napravili sajt, www.kramp.co.sr Ocekujte uskoro neku svirku sa novim bubnjarem, Daliborom!! Pozdrav!!! Quote
Aurora Calerva Posted December 18, 2005 Report Posted December 18, 2005 Uskoro ocekujte neki koncert. Kada? Btw, otisla sam bez duksa i sad mi je hladno Quote
Kramp Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Duks je i onako tanak pa ti ne bi mnogo pomogao, nego probaj da nadjes neku domacu rakiju, to ce da pomogne. Quote
Klokan Posted December 24, 2005 Report Posted December 24, 2005 Duks je i onako tanak pa ti ne bi mnogo pomogao, nego probaj da nadjes neku domacu rakiju, to ce da pomogne. Iskljuchivo domacu Quote
Aurora Calerva Posted December 26, 2005 Report Posted December 26, 2005 Duks je i onako tanak pa ti ne bi mnogo pomogao, nego probaj da nadjes neku domacu rakiju, to ce da pomogne. Domaca rakija kada se vratim! I zakazujem ti jednu pijanku! Quote
Kramp Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 (edited) Ljudi napokon pocinjemo sa novim svirkama. Prva svirka sa novim bubnjarem Daliborom bice 10. februara u Domu Omladine sa Kugom, Posmrtnom Liturgijom i MAD Goya-om. Edited January 23, 2006 by Kramp Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 10. februara u Domu Omladine sa Kugom, Posmrtnom Liturgijom i MAD Goya-om. Embrace,svirajte Embrace Quote
D.E.A.D. Posted January 24, 2006 Report Posted January 24, 2006 Ova svirka ce da bude METAL THRASHING MAD!!!! Quote
Kramp Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Svirka ce da bude odlicna, i da, trebalo bi da sviramo The Embrace ( samo za Satana iz Batajnice)! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 Svirka ce da bude odlicna, i da, trebalo bi da sviramo The Embrace ( samo za Satana iz Batajnice)! pivopije.gif DO JAJA Quote
Kramp Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 SAmo da uspem da skinem stvar posto je nismo svirali sigurno dve godine a mozda i vise!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 (edited) SAmo da uspem da skinem stvar posto je nismo svirali sigurno dve godine a mozda i vise!! wallbash.gif pivopije.gif Do jaja elem jel mozda znas sta od opreme koristi bend Mortician? Elem vidim da vam je sajt na free adresi .Tako da mogu da vam sredim pro host besplatno preko moje firme ...Ako vas zanima recite... Edited January 26, 2006 by SATAN-iz Batajnice Quote
Kramp Posted January 26, 2006 Report Posted January 26, 2006 (edited) Nemam pojma sta Mortician koristi od opreme! Sto se tice sajta hvala bogu da je na free adresi, otkud nam pare da placamo ista, sredi nam sta god mozes. Edited January 26, 2006 by Kramp Quote
Kramp Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 (edited) Ljudi karta za koncert 10.og februara ce verovatno biti 200 din. to je sada minimalna cena karte za Dom Omladine po nekim njihovim pravilima!!! Edited January 27, 2006 by Kramp Quote
Sisus Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Hoce biti nekog spiska za drugare koji dodju sa nama? Quote
Kramp Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Moci cete da uvedete po jednog coveka, nadam se da je to dovoljno za ljude koji krenu sa vama. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Nemam pojma sta Mortician koristi od opreme! Sto se tice sajta hvala bogu da je na free adresi, otkud nam pare da placamo ista, sredi nam sta god mozes. Jel 100 MB dovoljno?Toliko sam uspeo da sredim na firminom hostu. Btw moj direktor ima MNOGO prostora na nekom nemackom serveru,tako da sam vam sredio ... Btw bez uvrede ne mislim sa ovom konstatacijom nosta i nikoga da uvredim ali za Kramp cu uvek da platim kartu...Jer vredi... Quote
Kramp Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Odlicno, 100mb je sasvim dovoljno, ajde ako se ne cujemo ranije videcemo se verovatno na svirci 10.og pa cemo se dogovoriti oko toga. Quote
Recommended Posts