Kramp Posted January 30, 2006 Report Posted January 30, 2006 Jos jedna svirka. Pored 10og u Domu Omladine sviracemo i 17.og februara u Bozidarcu samo jos ne znam ko sve svira, koliko je ulaz itd. Quote
gadget Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 profi bend! groovy death/grind jel miki josh svira bubnjeve u krampu? Quote
Kramp Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Na zalost ne svira jos od letos ali novi bubnjar je i vise nego dobra zamena. Miki nije dao uslov na faksu pa je morao da se vrati u Palanku i zato smo morali da nadjemo novog bubnjara. Quote
gadget Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 to je super a ko je ako sme da se zna? jel svirao u nekom bendu? Quote
Kramp Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Dalibor iz Rume, tacnije i z nekog mesta pored rume. Quote
D.E.A.D. Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Pitanje za Satana iz Bataje. Nemoj da se naljutis, cisto sam radoznao, jel si ti onaj lik sto je posle vitala u vozu za batajnicu zaspao pa se probudio s nama i bubnjarem krampa u Rumi? Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 jel si ti onaj lik sto je posle vitala u vozu za batajnicu zaspao pa se probudio s nama i bubnjarem krampa u Rumi? Ne nisam ja ali znam ko je .Ja sam onaj sto je vadio tuki iz gaca u vagonu posle promocije Nictural Zine-a(bila dva tipa i dve ribe u vagonu) Quote
D.E.A.D. Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 aha. Ja nisam siguran da li sam tad bio ali znam za te ribe koje su komentarisale "jao strasno, neki tip vadi tuki" do jaja!!!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 "jao strasno, neki tip vadi tuki" o yea samo ja nisam cuo sta su rekle Quote
D.E.A.D. Posted February 15, 2006 Report Posted February 15, 2006 Obozavam to "kao" fino zgrazavanje! "jao, strasno, vadi tuki" Mos misliti. Kao da ga nisi vec videla, do duse mozda joj decko ima manji pa se zato mozda i poplasila Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Obozavam to "kao" fino zgrazavanje! "jao, strasno, vadi tuki" Mos misliti. Kao da ga nisi vec videla, do duse mozda joj decko ima manji pa se zato mozda i poplasila mrred.gif biggrin.gif icon_smile.gif icon_smile.gif Uhuhu Verovatno.A moguce da se nije poplasila vec napalia Quote
Kramp Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 (edited) Strasno, trebalo bi te uhapsiti za uznemiravanje! ccc Danas ni satana nije ko sto je nekad bio!!! Edited February 16, 2006 by Kramp Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 16, 2006 Report Posted February 16, 2006 Strasno, trebalo bi te uhapsiti za uznemiravanje! ccc Danas ni satana nije ko sto je nekad bio!!! Brate sam ih ja terao da mi gledaju kitu? Elem kad svirate i gde? Quote
Kramp Posted February 17, 2006 Report Posted February 17, 2006 Evo ti iz prve ruke, sviramo u dangubi 19og marta, javicemo kad se bude znalo sve, za sad je datum siguran samo jos ne znamo ko jos svira sa nama!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 dangubi 19og marta A gde je danguba? Quote
Kramp Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Danguba je dva minuta od vukovog spomenika, tj. pored vishe poslovne skole. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Aha a kako tamo da stignem od KSTa (posto sam dete iz sela) Quote
Kramp Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 (edited) Ma nalazicemo se svi kod vuka to vece, napisacu na temi koju jos nisam ni postavio u koliko sati pa ce svi koji ne budu znali gde je to moci da dodju tu pa da odemo zajedno do kluba! Edited February 20, 2006 by Kramp Quote
Yebiggah Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 Ma nalazicemo se svi kod vuka to vece, napisacu na temi koju jos nisam ni postavio u koliko sati pa ce svi koji ne budu znali gde je to moci da dodju tu pa da odemo zajedno do kluba! Ja sam upravo izashao odatle.. Nisam vas video tamo. Shto se kluba tiche - fino mesto, fina muzika, fino drushtvo Zovi kad budesh ishao, ostavicu ti broj na PP... Quote
Kramp Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 (edited) Vazi, zovem te sigurno, mozda sad u ponedeljak! Edited February 22, 2006 by Kramp Quote
Kramp Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 (edited) Danas sam nesto razmisljao o tome kada smo imali zadnju svirku i shvatio da ce ova svirka 19og u Dangubi da nam bude prva svirka posle 10 meseci, nadam se da vise necemo praviti tolike pauze!!! Inace ko ne zna gde se nalazi klub neka bude u 20 i 45 kod vukovog spomenika, ja cu tu cekati neke ljude pa mozemo svi zajedno do kluba odatle!!! Edited March 12, 2006 by Kramp Quote
SATAN-iz Batajnice Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Inace ko ne zna gde se nalazi klub neka bude u 20 i 45 kod vukovog spomenika, ja cu tu cekati neke ljude pa mozemo svi zajedno do kluba odatle!!! Vidimo se kod vuka u 15 do 9 Quote
Kramp Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Hvala svima koji su u nedelju dosli zbog nas na svirku (da slusaju kako se raspadamo), ovo nam je bila prva svirka sa novim bubnjarom pa je malo vise gresio ali sledeci put ce biti mnogo bolje!!! Quote
Recommended Posts