Kramp Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Ma dobro, ne kazem da je bila katastrofa ali smo mogli i mnogo boje da odsviramo, mada je atmosfera bila super i pored toga!!! Quote
Kramp Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 U junu snimamo album, napokon posle 5 godina. Vise informacija na nasem sajtu, www.kramp.co.sr Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 6, 2006 Report Posted May 6, 2006 U junu snimamo album, napokon posle 5 godina. Vise informacija na nasem sajtu, www.kramp.co.sr Idem verovatno sa vama u Rumu Ako me zovete.A sto se tice albuma nadam se da ce biti jebitacan kao i onaj pre i da cu da dobijem ultra rare limited edition Quote
Kramp Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Idem verovatno sa vama u Rumu Ako me zovete.A sto se tice albuma nadam se da ce biti jebitacan kao i onaj pre i da cu da dobijem ultra rare limited edition Za Rumu ti javljam kad krecemo i odakle, a sto se tice albuma ja ocekujem da bude mnogo bolji i sto se tice produkcije i pesama!!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 7, 2006 Report Posted May 7, 2006 Produkcija je na proslom bila dobra.A za sve to cemo mi fanovi da odlucimo jer valja ili ne Quote
Kramp Posted May 8, 2006 Report Posted May 8, 2006 Elem kacite jos slika na sajt. E vidis to sam skroz zaboravio da uradim, imamo neke slike iz Dangube pa cu ih okaciti danas ako stignem!!! Quote
D.E.A.D. Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 26.5.2006. sa pocetkom u 21h odrzace se koncert na kome ce nastupiti: BESOMAR POSMRTNA LITURGIJA KRAMP ISPOVEST A. V. D. cena karte bice 100 dinara! Sva ostala obavestenja dobicete na "koncerti,okupljanja i metal info" ili putem e-mail-a:[email protected] Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 (edited) Lepo nam napreduje ovaj kramp.Kad ce neko ostvarenje za Chenobilj blast? Igore slike pls Edited May 9, 2006 by SATAN-iz Batajnice Quote
FOLLOWER Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 (edited) Edited May 10, 2006 by FOLLOWER Quote
Kramp Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 (edited) Lepo nam napreduje ovaj kramp.Kad ce neko ostvarenje za Chenobilj blast? Igore slike pls Jebi ga, nisam stigao da ih postavim jos ali cim ustanem postavljam ih, a za Rumu smo se dogovorili!!! Edited May 10, 2006 by Kramp Quote
Kramp Posted May 11, 2006 Report Posted May 11, 2006 (edited) Lepo nam napreduje ovaj kramp.Kad ce neko ostvarenje za Chenobilj blast? Igore slike pls Evo postavio sam malopre na sajt KRAMP-a slike iz Dangube!!! Edited May 11, 2006 by Kramp Quote
Yebiggah Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Evo postavio sam malopre na sajt KRAMP-a slike iz Dangube!!! Ovaaaaj... da! Chuo sam za dvaesprvi maj u Dangubi pa eto, dolazim! Taman da donesem onaj 'Club People' magazin gde ste ti i Nikola navodno fotografisani u kubu koji se zove 'X-Files' ! Kazhem navodno jer Nikola kazhe da vi nikad niste ni chuli za klub a kamo li da ste tamo bili tj fotografisani tamo! Naime, radi se o fotografiji ij Akademije, koliko sam skapirao, a face su vam... upishacesh se o smeha Quote
Kramp Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 Do jaja, daj da vidim i to cudo. A ni ja nisam nikad cuo za x-files, sta je to? Vidimo se u nedelju!!! Quote
мать Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 a sto ne sviraju i posmrtna i besomar 2og u domu? mogli bi da povecaju cenu ... bas bi se uklopilo.. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted May 12, 2006 Report Posted May 12, 2006 a sto ne sviraju i posmrtna i besomar 2og u domu? mogli bi da povecaju cenu ... bas bi se uklopilo.. ovo je kramp tema.A ne neka za neki tibute to COF iz rume Quote
Kramp Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Kramp je ponovo promenio bubnjara, sada je u bendu Manijak (iz benda KOLAC). Cim se uvezbamo pravimo svirku u BG-u sa AGONIZED-om iz Tuzle!!! Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Konacno. Valjde ce biti vise srece sa obim bubnjarem.Ae poz. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Evo slika sa moje mature u hajatu: Quote
Recommended Posts