Mr.Torture Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 (edited) Bend dolazi iz Nemacke snimili su dva albuma i sviraju tehnicki brutal death. Prvi album je izasao 1999. a drugi ove godine, ja sam cuo neke stvari sa prvog i ono je stvarno bolesno . Energija, agresivnost i melodicnost na pojedinim mestima - sve dobro uklopljeno. Gitarski dvojac razbija. Probajte da cujete. Edited July 2, 2004 by Mr.Torture Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Uuu Necrophagist je odlican. Cini mi se da je to one-man-band. Nisam sam jos nista cuo sa novog, ali jedva cekam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vintersorg Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 da rad je zapocet kao one man bend... imam Onset of Putrefaction i mene je album odusevio... znaci vrhunski tehnicki brutal death... ima dosta uticaja tu martyra, cryptopsy-ja (sto se tice textova)... inace textovi su u gore death tematici, ali svirka, svirka oduvava sve... genijalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 bubanj je najsokantniji deo ovog benda. nesto najpretencioznije sto sam ikada cuo. da ne znas da je isprogramiran mislio bi da svira hobotnica. odlican bend! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 (edited) vrhunski, ali vrhunski bend! slusam njihov novi album epitaph koji izlazi u septembru za relapse i mogu reci da je top3 dm album godine ! i brutalno i tehnicki jako i melodicno... looodilo! btw, sad su cetvroka... poz Edited August 1, 2004 by Kent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 svaka cast! sreda it is! poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 i........... posle mesec i pol od posta mog da li je neko cuo album? mnogo su najbolji poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 Trazi se,polako. Uzecu ga bas po tvojoj preporuci,pa cemo videti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 zavrsi sa ispitima, pa idemo na pivo (olde place)... dobijes ga tom prilikom. fair deal? poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BodyRemover Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 nedelju dana u venu evo se i u povratku nadojih malo. sjajan album, na visok nivo je podignuta svirka. pametan bend (naglasavam ovoga puta ovo "bend"). poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 18, 2004 Report Share Posted September 18, 2004 zavrsi sa ispitima, pa idemo na pivo (olde place)... dobijes ga tom prilikom. fair deal? poz Naravno da moze Smo ce moje jebada sa ispitima da potraje do 15.oktobra,u govnima sam do guse.Javicu ti se na PP,neki delikventi mi maznuli mobilni,nemam vise nijedan broj. Naci cu i ja nesto zanimljivo za tebe(npr.Tales of Dark). Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted September 20, 2004 Report Share Posted September 20, 2004 Skinuh oba albuma i premda jos od Deatha i Obituary ne slusam death metal, ovaj bend me je stvarno odusevio. Brutal death metal bendovi su mi bili suvise dosadn za slusanje zbog isprazne i neartikulisane sirovine, ali ovo je neverovatno. Radi se o klasicnom death metal bendu, znaci nema nekih in flames melodicnih fazona, tehnika je cisto death metalska ali je uz to perfektna. Ne secam se kad sam poslednji put cuo ovako dobre solaze. Demonoid me jeste odusevio, ali Epitaph je po mom misljenju bolji album !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 jebote .... pa sto rece cove BOLES' !!!!!!! Ko slusa death metal a ovo nije nabavio jos nek komotno smatra da mu dani prolazu uzalud !!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 i ja sam se pitao sto stoji boles`... anyway, dm album godine i neverovatno mali broj ljudi koji ga je za sada cuo... poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 Jebesh mi mater ali neko mi je obrisao post...... U drugom ili trecem broju nocturne zine-a imacete priliku da citate intervju sa Muhamedom.....pa da vidimo sta ce on reci :)ehehe. Poz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 (edited) AU,JEBOTE!!!KAKAV BEND!! Malopre sam bio kod Solija,i covek mi nareza oba albuma (HVALA ).Ne znam sta da kazem...nemam reci kako je ovo dobro.Ne da je album godina,nego proteklih 5 godina!!!!Svarsenstvo! @Kent:Jebiga,nabavih Necrophagist,ali dogovor za pivo stoji.Moze? Edited September 21, 2004 by grave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 Naravno da vazi Cenim da ce BV izaci prvi sa intervjuom poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 Pojuricu ih i ja za Disciple zine. Bice,znaci,3 domaca zinea sa njihovim intervjuom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 21, 2004 Report Share Posted September 21, 2004 Ma najbolje bi tako bilo !!!! DA podrzimo bend sto vise mozemo,jer planira se organiovanje nihovog koncerta ovde :)ehehhe. TO KENT: Necemo valjda da budemo konkurencija jedni drugima ????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 Ma najbolje bi tako bilo !!!! DA podrzimo bend sto vise mozemo,jer planira se organiovanje nihovog koncerta ovde :)ehehhe. Seresh?To ce biti ubistveno! Ja sam preslusao Epitaph i Onste bar 5 puta,a uzeo sam ih sinoc,znaci - LUDILO! Prejak bend!Podrska,nego sta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 TO KENT: Necemo valjda da budemo konkurencija jedni drugima ????? never poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 Preslusao sam ovaj Epitaph, mogu slobodno reci da je to medju najboljih 5 albuma ove godine, bez sumnje. Jako dobra svirka, vokali koji su savrseni za moj ukus, rifovi, solaze... Sta vise reci. Savrseno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 Jel podseca nekog vokal na Saurona iz Decapitated? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator Posted September 22, 2004 Report Share Posted September 22, 2004 Sto se mene tice, da. Definitivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man at arms Posted September 26, 2004 Report Share Posted September 26, 2004 Juce sam preslusao epitah stvarno nesto special totalno se razlikuje od mase death albuma, dobija se utisak hobotnice @soli thnx covek sto si mu ubacio u onu kompilaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts