Buried in Smoke Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 uff jedva cekam novi album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 To je bilo prosle godine. Za ovu godinu su prefarbali bus, i zamenili logo Feg-a sa logoima bendova sa Sumer Slaughter osmice :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Niko se nije osudio, pa cu ja... KOMPLEKSI !!! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 O cemu pricas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Hehehehe, ma o kombiju zato sto ni Morbid Angel ni Suffocation nemaju takav Tour bus kakav oni imaju, sto je "cudno", ali opet razumljivo jer su ipak oni mnogo vise stekli za mnogo krace vreme, za razliku od pomenutih bendova koji su mnogo duze gradili karijeru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Ovo nije bus od benda, vec od promotera. Nisam bas upoznat, ali mislim da MA/Suffo imaju slican (tj. nemaju vec iznajmljuju) sto se komfora tice, samo sto nije oblepljen. To da su Nekofagist popularni niko ne spori, ali sam onim "samo su ga prefarbali" hteo da kazem kako je sve to kratkog daha. Edited January 28, 2009 by H.J Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Pa neznam ciji je, ali da ja imam takav Disdained Tour bus na nedelju dana, bio bih presrecan Salim se, manje vise to jebes izgled Tour bus-a, ali jbg ipak, biti iz Nemacke i biti headliner na jedan od najvecih Tour/Fest u USA/CAN, to je bas do jaja. NAravno svi ti veci bendovi putuju u tu "kategoriju" buseva (pazi kad LIVIDITY, po kvalitetu ispod proseka nekog u svetu DM-a, recimo ima slican bus), ali kazem da je zanimljivo i lepo uradjen logo/sponzori, i tako to. Treba dogurati dotle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Ma naravno, ali ako si video ovogodisnji Samer Sloter bus, to je taj. Bus je toliki jer vise bendova ide zajedno. S tim sto su Ibanez bili sponzori prosle godine, najvise zbog Nekroa i tog signatura. Inace, mozes da ga imas na nedelju dana za 5000e (tj. nedelju dana je 5000e), koliko cujem. Ne bas taj, ali profi tur bus tog tipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Hehe, znaci da im se BAS isplati da prave te svirke, sa toliko bendova blago njima tamo, majke mi. Hm, tesko da cemo mi ikad moci to da isplatimo, narocito kad smo u ovakvom divnom financijskom polozaju, i sa ovako ogromnom hordom iskrenih metalaca koji su spremni da plate upad 10-15 Eura Uh, ode da spavam brate...poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 MA jebesh to najaci je vader u kombiju sa svom opremom al naprave duplo vishe koncerta od svakog death benda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Realno i da imam love ne bih smeo da se vozim u ovako oblepljenom busu.Naši ljudi kakvi su zapalili bi bus već kod Bubanj potoka. Ozbiljno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Pa ako imas love, koji ces kurac na bubanj potok da ga prodajes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Eagle Nature Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) ma ne, nego izlaz na ibarsku polazak na turneju Edited January 28, 2009 by The Eagle Nature Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 DA inache cini mi se da po nashem zakonu i nesmes da imas ovako shareno vozilo jer su vozaci vec shareni:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лука Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 DA inache cini mi se da po nashem zakonu i nesmes da imas ovako shareno vozilo jer su vozaci vec shareni:P hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buried in Smoke Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 oce ovi papci izdat novi album il nece? ima ko kakav info, nisam u toku bas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night`s Dew Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 receno je jos pre par meseci da izdaju na leto 2009. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaHM Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 receno je jos pre par meseci da izdaju na leto 2009. sad je datum izlaska pomeren na 2010 godinu!! Bas su me razocarali... http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=122016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 sad je datum izlaska pomeren na 2010 godinu!! Bas su me razocarali... http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=122016 Da, bas sam danas gledao interview sa gitaristom za Skull & bones .com, cekamo ga jos nekih pola godine sigurno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 nova stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted June 29, 2009 Report Share Posted June 29, 2009 (edited) i ju...publika je ochajna...a takav bend! al je lenj muhamed...mogao je makar da snimi tu stvar...kolko treba da chekamo? Edited June 29, 2009 by Ranis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Cenim da ce album biti izdat za nekih 9 meseci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mathenigma Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Cenim da je vreme da otvorimo kladionicu xD Elem, imam osecaj da ce ovaj da bude ili veliko djubre (dakle, izdrndavanje do iznemoglosti) ili mnogo dobar album (mnogo dobro izdrndavanje do iznemoglosti xD). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 pa ono kapiram da ce novi album biti jos jedna kolekcija sterilnog besciljnog ultra tehnickog (death?) metala taj da ima ideje snimio bi do sad sta treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts