... Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Кад се већ помиње да свирају вечерас са Чорбом... Нисам нашао тему о овом одличном нишком бенду. Преслушао сам само дупли антологијски диск који углавном има баладе. Quote
Vlaja Buraz Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Bila je tema koju je manijak otvorio na 'ostaloj ne-metal' muzici. Inače, ta antologija je jedino što od njih postoji na diskovima (što se tiče starih stvari) pošto albumi nikada nisu reizdani u 'novom' formatu, a jedan disk su pretežno balade a na drugom su 'ne-balade' (a što se njih tiče to je veoma relativno). 'Luka' i 'Poslednja' su mi omiljene stvari... Quote
Apeiron Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Ratne Igre, Pusti to (Hajde da se volimo).. ima ih jos mnogo ali ne mogu sad da se setim tacnih naziva. Odlicni su bili nekada, Unplugged sto se cesto pustao na NS plusu je sam vrh! Imam i jedan njihov stari live snimak, perfektno su zvucali uzvio. Poz! Quote
tovar Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 jako su gotivni. ratne igre i mostarske kise... zakon. produkcija na albumima je perfektna, snimali su u engleskoj... Quote
Vlaja Buraz Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...15562&hl=kerber Quote
dr.lecter Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 (edited) Hvala Boro Edited July 3, 2004 by dr.lecter Quote
dark earendil Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 nek sada ratne igre prestanu...... moja curica izgubila san.... ma strava su.Jedna od boljih nasih rock grupa! Quote
RNA Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 Кад смо већ код текстова, ја се не сећам да сам видео иједан њихов текст који су сами писали. увек су имали текстописца са стране. Quote
Jellybelly Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 Kerber je jedna od prvih grupa koju sam ikada slusao, negde jos u trecem osnovne, neke od omiljenih pesama su mi Pusti to i Svetlana Quote
RNA Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Мислиш 'Хајде да се волимо' и 'Кад љубав изда'? Quote
RNA Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 А убедљиво најјачи је рефрен песме 'Бели трагови'. Уууу, бели трагови, Уууу, на твојој сукњици? Пророчанство Монике Левински? Quote
C.A_R.I.A. Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 ala spamujes btw,kerber imaju neke "heviće" koji su sasvim okej pesme... Quote
lady_of_the_snow Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 (edited) A u bre Bole ala si picajzla!!! Kerber! To sam slusala jos kao klinka..secate se pesme Mama Tata...sto su pistali kod Mande...jes da je to svezije ali... a inace svidaju mi se i balade poput Izmedu Jave i Sna i jos neke stao mi mozak. Sve u svemu,bend koji bi definitivno i volela da cujem uzivo. nas je heavy i kvalitetan je, barem je bio. Pozdrav za mog drugara Boleta. P.S. hehe da vidis samo kako sam navukla Branisu na ovaj yumetal,sad kako dode kod mene on pravac na net i prepucava se sa ljudima preko mog nicka. Pozdrav Edited July 15, 2004 by lady_of_the_snow Quote
dark earendil Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Мислиш 'Хајде да се волимо' и 'Кад љубав изда'? bas htedoh reci.svi prave takve greske barem oko pesme "kad ljubav izda" svi je zovu svetlana.Kao da se pominje to ime u njoj! Quote
... Posted July 22, 2004 Author Report Posted July 22, 2004 Набавих два албума на касетама, те се сад са тиме мало дрогирам. Quote
Mjaua Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 Ja sam sada skoro saznala da je Gale išao sa mojom mamom u gimnaziju Stevan Sremac tamo u Nišu (godinu dve je stariji od moje mame) i oni su se nešto kao muvali i na kraju ga je ona odbila zbog mog tate... DODJAVOLA ! A mogla sam biti Galetova ćera ! Kerber je dobra grupa... svojevremeno sam imala neki mp3 sa nekim njihovim pesmicama ali mi ga je Srki iskusnica oteo... vidiš mogla bih da ga uzmem nazad... mislim na cd... Quote
Tatyannahhh Posted July 24, 2004 Report Posted July 24, 2004 ha!omiljena grupa moje keve!!!!ja ih bas nesto ne volim.... Quote
VEPAR Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 jedan od nasih najboljih hard rock bendova.njihov prvi album nebo je malo za sve je po meni jedna od najkvalitetnijih domacih hard rock ploca.naredni albumi ratne igre,seobe,ljudi i bogovi su takodje odlicni albumi.peti album bio je losiji ali su zato unpluged nastupima ponovo dostigli vrhunski kvalitet. mislim da trenutno pripremaju reunion. Quote
nwoggy Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Kako ono rece "Osmi Putnik 2": Kerber je MAMA! E zli su keve mi.... Slusao sam ih '87 kad sam bio kod Mande u emisiji i jos tada sam ih zamrzeo! Quote
Mary Joe Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 Super su oni, s tim sto ja nemam ama bas nista na cd-u... Quote
Dowla Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Caroline mogu ti ja narezati,a dobices i Elend.By the way uskoro dolazimu BG u Britansku ambasadu... Quote
scum Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 gale je sad u subotu svirao u pozarevcu na otvaranju rock caffea zajedno sa onim likom sto peva u smaku... ne mogu da mu se setim imena... nebitno... uglavnom prvo obrade (hotel california, ekv, van gogh) onda malo kerbera, pa malo smaka itd itd... vise nego zamorno (samo dve gitare i nista vise).... Quote
RNA Posted August 26, 2004 Report Posted August 26, 2004 Значи, акустични џем сешн са Најдом? Ја сам скоро видео на ТВ-у неки снимак неког бенда са Кербер гитаристом. Немам појма у о чему се ради. Quote
Recommended Posts