KLETVA Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 (edited) Ја сам уз скорије време открио скривену лепоту песме 'Између јаве и сна'. To je definitivno jedna od njihovih, najboljih,ako ne i najbolja pesma.... Sve u svemu,obozavam ih!!! Edited August 13, 2007 by KLETVA Quote
RNA Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Искрено, више волим њихове брже песме, као и од свих осталих, али у протеклих годину дана сам често био у посебном расположењу, па ми је та песма лезала добро, као и 'Још само ову ноћ ми дај'. Quote
vudun Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Jebeš mu mater - obožavam ''Nebo je malo za Sve'' po meni spada u TOP 5 najboljih jugoslovenskih rock albuma. Mada možda je donekle ovaj album i heavy metal album.... Svejedno, ''Sutrašnji Dan'' je grandiozna balada, kakvoj ravne nema a i naslovna numera pomenutog albuma ( 2 moje omiljene pesme da ne znam koja mi je draža). Pvom albumu uz rame su ''Seobe'' ( i istoimena potresna epika) - ostali albumčiki su ipak, ruku na srce, slabiji.... Upamtite jednu stvar... Gale jede munje & kenja gromove!!! Moj omiljeni vokal na domaćoj sceni. Elem, kako vam se čini ''Sv.Nikola'' ? Šepa je otpevao baš onako dublje, n'o što ima običaj.... Quote
RNA Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Mada možda je donekle ovaj album i heavy metal album.... Можда би и био да већину солажа на песмама не свирају клавијатуре. Што се музике тиче 'Беле утваре' су улатимативне. Quote
R'N'R GIRL Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Ja obozavam Kerbere! Definitivno omiljene pesme su mi ''seobe'' i ''jos samo ovu noc mi daj'',koje su mi jedne od omiljenih pesama i inace,tako da...o njima sve najbolje Quote
Shix Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Mada možda je donekle ovaj album i heavy metal album.... Daleko su od heavy metala Quote
Kinasky Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 zar je bitno sta je? najbitnije je da su oni jedan vrlo mocan band... Quote
vudun Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Искрено, више волим њихове брже песме, као и од свих осталих, али у протеклих годину дана сам често био у посебном расположењу, па ми је та песма лезала добро, као и 'Још само ову ноћ ми дај'. ''Јоš samo ovu noć mi daj'' me asocira na jedan veoma bolan raskid ( ne tako davno ).... Baš je ŽILET pesma - onako da si prerežeš vene.... kladim se da obožavaš ''Igraj Sad'' sa sve rhytm mašinu - ta im je stvarno najbrža! Quote
RNA Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Како си погодио, и једно и друго? Боља је без ритам машину, уверио сам се прошле године на гитаријади. И замисли то, имају Ђуричића у бенду и убаце риам машину. Једино ако није могао да цепа онај темпо константно. Quote
Rox Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Kerber je dobar bend. Nekada su se vene rezale na skolskim eksurzijama uz "Kad ljubav izda". Na zalost, nisam cuo nista od novijih radova. Quote
Divlji Tigar Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 Pa i nemaju novije radove od raspad SFRj snimili su samo jedan album "Zapis" 1996. godine. Najavljuju izdavanje box-set ali nista od toga. Quote
Rox Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Valja li taj iz 96.? Pa sta rade, cime se bave? Quote
Divlji Tigar Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Ima par dobrih pesama. Gale radi tezge sa Najdom, sviraju "Kerber" i "Smak". Kerber je zvanicno aktivan ali retko sviraju. Juce sam pricao sa nekim likom iz Nisa, kaze da se Gale i ekipazamlacuju po studiju. Quote
RNA Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Брука како је Најда добро одсвирао све Кербер солаже, далеко боље него ли Тома прошле године на гитаријади. Али, фале им клавијатуре или бар још једна ЕЛЕКТРИЧНА гитара. То што Гале дрнда ону акустару је обично замлаћивање. Quote
Divlji Tigar Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Najda i Gale su bili super sinoc, Gale je pevao fenomenalno, a Najda przi li przi po Les Paulu. Quote
vudun Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Како си погодио, и једно и друго? Боља је без ритам машину, уверио сам се прошле године на гитаријади. И замисли то, имају Ђуричића у бенду и убаце риам машину. Једино ако није могао да цепа онај темпо константно. Parapsihologija & visak su mi jača strana. Đuričić je puška živa, samo filozofira i to k'o baba neka. Joško Hartl je po meni bolji šmeker pa čak i bubnjar ( iako malo ko zna za njega). Dobar je i Guša - oće biti da si čuo njegovo lupanje na gitarijadi, ima kondiciju za tako nešto! Ruku na srce - dobar je i tehničar. Quote
RNA Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 Dobar je i Guša - oće biti da si čuo njegovo lupanje na gitarijadi, ima kondiciju za tako nešto! Ruku na srce - dobar je i tehničar. Бубњар са гитаријаде је био сјајан. Мислим да је басиста од тада био са њима и прексиноћ. Quote
rhapsoad Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 joj kako su bili dobri na bf-u Gale je kralj Quote
Dark Sonja Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 jesu stvarno... dugo ih nisam cula uzivo... bas prijatno iznenadjenje... Quote
RNA Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 joj kako su bili dobri na bf-u Gale je kralj Само кљаве фалиле за комплетан угођај! Quote
rhapsoad Posted August 21, 2007 Report Posted August 21, 2007 meni je ovo bio prvi put da ih slusam uzivo i stvarno mi je krivo sto ranije nisam imao priliku da ih slusam u svakom slucaju na bf-u sam bio u petak i subotu uz celtse, gale i najda su bili najbolji Quote
Vlaja Buraz Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 http://www.myspace.com/grupakerber Da, da, to su oni. :jupi: Quote
ZmYchE Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 AAAAAAAAAAAahahahaa ima ih i na spejsetu... E neverovatno! Jel fan drzi ili bas bas oni? Quote
vudun Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Meni ništa ne otvara na majspejsu! Ako neki drže to je onda www.kerber.co.yu I prilikom otvaranja sajta božanstveni intro u pozadini, sa pesme ''Na Raskršću''. Quote
Recommended Posts