ZmYchE Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Otvara spejs a izgleda da im stranicu drzi - Ilic Dejan - Idekius Quote
Faustus Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Nisam ni izvalila temu o Kerberu... Aaaaaaaaaah... Kerber... Šta reći? Keeeeeerbeeeeeeer... Quote
Minerva_SD Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Ko još sluša te gluposti? Quote
Kinasky Posted September 21, 2007 Report Posted September 21, 2007 Kerber i jeste obicna glupost...shala,naravno...Kerber je mnooogooo dobar band! Quote
rhapsoad Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 ?!? ne prihvatam svi vole kerber a oni koji ga ne vole nisu ljudi Quote
vudun Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Ko još sluša te gluposti? Vidiš, ja sam se pak oduvek pitao ko još sluša taj tvoj BLUES... Quote
ZmYchE Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Kad god vidim temu, njihov sajt, myspace stranu..sta god...kad ih cujem... Svaki put, svaki faking put pozelim da naprave koncert koji nece biti u NSu i za koji ce postojati malko bolja reklamica. Quote
rhapsoad Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 mozda jednog dana...kad stigne onaj iz us-a Quote
_powerslave_ Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 I ja bih jako voleo da vidim Kerber jednog dana. Quote
Download_manager Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 čuo sam da je jedan naš gothic metal bend obradio 'ratne igre'. jel možda neko zna koji Quote
ZmYchE Posted October 10, 2007 Report Posted October 10, 2007 Ja nemam blage veze o tome, a i ne zelim da cujem. Gale i Najda nastupaju u FESTu u Zemunu sad u petak... Quote
Guest muzikant68 Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 Je li vam poznat ovaj basista? Zatekoh ga u studiju Red Blue na Zvezdari...mozda se tu neshto kuva... Quote
Џејсон Њустед Posted November 6, 2007 Report Posted November 6, 2007 I ja bih jako voleo da vidim Kerber jednog dana. Gledao ih dva puta ali 1987!!!!!! Quote
ZmYchE Posted November 7, 2007 Report Posted November 7, 2007 Ja sam tad jurila kevu da me doji hahaha Zadnji nastupi su bili: 9. Februar 2006; klub "TREMA" SRPSKO NARODNO POZORISTE Prva i originalna postava "KERBERA" je svirala. i na ZAJECARSKOJ GITARIJADI - 3. avgusta 2006. godine. I od tada standardne polu-pijane tezge Galeta i Najde... blje. Quote
extreme Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Zao mi je ovih ''decaka'' Galeta i Najde sto skrnave to CASNO ime... Ali, razumem donekle. SVe to zbog nase, REALNO, jako teske svakodnevnice. Quote
Kinasky Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Jbg...eh,kad bi se okupili i uradili nesto... Quote
ZmYchE Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 Zao mi je ovih ''decaka'' Galeta i Najde sto skrnave to CASNO ime... Ali, razumem donekle. SVe to zbog nase, REALNO, jako teske svakodnevnice. Heh što im tepa. Ajd da si rekao šljokarice - pa i da se razume... Gale i njegova votkica, i Najda - šta stigne... :) Quote
rhapsoad Posted November 8, 2007 Report Posted November 8, 2007 video sam na nekoj niskoj televiziji intervju sa galetom pominjao je neki koncert ispred skusptine u bg pred 100.000 ljudi voleo bih nekako da nabavim taj snimak inace pljujte vi po njima kol'ko 'ocete ali oni su na beerfestu bili odlicni kao sto gale rece nije isto svirati u klubu i na bini pred masom Quote
Hobo Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Kansas nije bas pri inspiraciji zadnjih (10) godina pa i Kerber nesto kuburi sa novim materijalom. Quote
vudun Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Je li vam poznat ovaj basista? Zatekoh ga u studiju Red Blue na Zvezdari...mozda se tu neshto kuva... Pa ovo je gutač vatre, Zoran Žikić Sosa - ako se ne varam... auu al' je omatorio i šta li se mlati tom basalicom da mi je znati. Quote
derg38 Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Nebo je malo za sve je stvarno odlicna ,kao tvoj kerber isto,seobe,pred rat bas su potrefili, nebo je malo za sve sa ns unplugged-a,jeza, srecom imam na disku ... rece neko da ima neki live snimak,da je kako do njega... pozdrav Quote
vudun Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 (edited) Imam dva njihova koncerta, jedan akustični iz Bele Palanke - trebalo bi da datira iz 2004 god. I onaj drugi, takođe akustični koji je iz devedesetih napravljen u saradnji sa NS plus... Trebalo bi uskoro da nabavim onaj VELIČANSTVENI ''električni'' jubilarni koncert - gde su slavili 20 godina postojanja, beše decembra 2003 u Domu Vojske. Kako vreme munjevito brzo leti ... Edited November 20, 2007 by Guitar Solos MaNiAc Quote
ZmYchE Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 Mogao bi da ih uploadujes nedge? Da mozemo da skinemo, pa posle obrisi or smtng?! Quote
Recommended Posts