Whitesnake_Zr Posted May 17, 2008 Report Posted May 17, 2008 Sve je to ok,ali stvarno je poceo da smara sa jednim te istim repoertoarom pesama svaki prokleti put.Iste fore se prosipaju maltene na istim mestima u pesmama.Mogao bi malo to da unapredi. Quote
Divlji Tigar Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Ja sam Najdu i Galeta gledao već 5 puta tako da sam se zasitio. Bora je odavno puk'o. Quote
vudun Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 Evo šta sam pronaš'o na netu: Galetova preokupacija u poslednje vreme (duži niz godina). Quote
Kinasky Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Gale najavljuje velike koncerte i nove pesme. http://www.rockserbia.net/reportaze/izvest...ui-s-njima.html Quote
Ma Jelena. Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 E za koji sat posle sto godina opet slusam Galeta i Najdu na Adi =] A sto najavljuje velike koncerte, opet se za Beograd nista ne zna -.- Quote
Kinasky Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 E za koji sat posle sto godina opet slusam Galeta i Najdu na Adi =] A sto najavljuje velike koncerte, opet se za Beograd nista ne zna -.- A, jbg..ja ga bas striktno za BG pitao, ali kaze nije sigurno, a NS jeste...bzvz...cimanje je ici do Nisa, ali ako bude spektakl, mora obavezno da se ode. Quote
Ma Jelena. Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 A bezveze... Bilo bi stvarno lepo da odrze i u Bg-u neki koncert,,, Sad u subotu je bilo ok, fina atmosfera, ali uzasno kratko... Gale covek , i dalje ima vrhunski glas, ali (mislim da sam vec pominjala) smorio je tim nekim istim pevackim forama koje stalno koristi... kapiram da mu je to fazon, ali ono... kad znas sve kako ce da otpeva, nije zanimljivo, kolikogod pesme i svirka bile dobre... Bubnjar im je zaista odlican... Evo jedne slicice : Quote
_powerslave_ Posted June 26, 2008 Report Posted June 26, 2008 Bilo bi malo glupo da urade koncerte u Nishu i Novom Sadu, a u Beogradu ne... Quote
Sholim Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 (edited) Ajde bar izbacite neke nove pesme, ako nema nista od koncerata Edited December 17, 2008 by Sholim Quote
LARA CROFT Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 Snimke sa svirke Najde, Galeta & Deliverance benda , sa Treceg rodjendana Dangube, 14.12.2008. mozete pogledati na: http://www.youtube.com/user/0TheLaraCroft Quote
Ајлин Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 e hvala za ovo. kud ne znadoh da sviraju mogla sam da banem dugo nisam bila na koncertu. poslednji put sam ih gledala u festu pre 2 godine baš bi mi prijalo ponovo. Quote
RNA Posted December 23, 2008 Report Posted December 23, 2008 ПГП скоро издао неку Кербер компилацију. Претпостављам да то значи да нема ништа од оног бокс сета са албумима, јер би било сулудо радити компилацију пре тога. Како год, ја се дочепах оног акустичарског концерта на диску и комплетирах колекцију. Quote
phantasm of the living Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 (edited) Ja sam odusevljena ovom pesmom: http://rapidshare.com/files/168586639/05_Bliznakinje. mp3. html Edited January 5, 2009 by .......................... Quote
Ma Jelena. Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 (edited) Ali tekst za Bliznakinje je ipak bolji hahahah : Danju svetice, nocu lisice vi ste mamine zlatne ribice, iste k'o uskrsnja jaja za tucanje. Svojim kandzama mene lovite, jedan mis, a dve misolovke, kako bih rado ja u obe upao... hemmm. da. al' volim i ja mnogo tu pesmuuu iako nije nista posebno a Deda pradeda je odlicna. Edited January 6, 2009 by Ma Jelena. Quote
phantasm of the living Posted January 6, 2009 Report Posted January 6, 2009 Pa da. Poenta je u tekstu. Koji je opak. Quote
vudun Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Gale nastupa 13-og na trgu u Boru, maločas mi poslaše na fejs-u. Quote
Funeral Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 A jel bio ili treba da bude onaj koncert povodom 25 god postojanja Kerbera u NIshu? Quote
**** Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Da li neko može da postavi sajtove sa kojih mogu da skinem celu Kerberovu diskografiju ali sa ljudskim zvukom? Ovo što ja imam više liči kao da je skidano sa šporeta a ne sa kompa. Quote
Ајлин Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Ili još bolje, informaciju gde još ima da se nabavi diskografija ili deo iste? Ako znate... ili pretpostavljate... okačite pliz Quote
Whitesnake_Zr Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 Gde god da sam skidao diskografiju Kerbera,zvuk je bio uzasan.I ja imam isti problem. Quote
Download_manager Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Naravno da nema nigde da se skinu albumi s dobrim zvukom kad ih nisu nikad objavljivali na CD-ovima. Sve su ripovi sa vinila i kaseta. Ja jedino imam neku Kerber Antologiju na disku ali ni to nije zvanicno izdanje. Quote
Ајлин Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Ima i onaj unplugged iz 2006, izdali Take it or leave it. Mogli bi baš da se potrude i naprave izdanja pa da zarade neke pare. Znam dosta ljudi koji bi to kupili. Quote
Divlji Tigar Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Unplugged je izdat 1996. godine. Quote
Ајлин Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Izdanje je iz 2006. na to sam mislila. Odnosno, to sam našla. Quote
Recommended Posts