Kinasky Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Da, igram oko nje... Ma, samo da oni sviraju, bice svega. Quote
ZmYchE Posted January 25, 2008 Report Posted January 25, 2008 Ne sumnjamo =)) keke!!! Auh ova 2008. je divna godina po pitanju rocka i metala, jos samo i ovo da se desi, pa mislim WHOOOW Quote
vudun Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Na Agent Steel nisam išao, ali ovaj nadam se, ''povratnički'' koncert , koga će biti i u mome gradu ( a Kerber je iz Niša jelte)...jednostavno NE SMEM PROPUSTITII NI PO KOJU CENU! Quote
Ma Jelena. Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 A sad u subotu u living roomu SKCa Gale i Najda bas sam srecna, dugo ih nisam cula uzivo, pa mi nece biti dosadno =] Quote
ZmYchE Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Samo da opet ne budu svirke zdrn zdrn zdrn votkica votkica pivo... Quote
vudun Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 A sad u subotu u living roomu SKCa Gale i Najda A i oni više smoriše zeca, nerazdvojni su k'o sijamčići. KERBER bre!!! Moram da na'vatam Galeta ponovo, da mu malo bolje objasnim neke stvari fino - mada ga donekle i razumem. Izvanredan je Gale...i kao muzičar, ali i kao čovek pre svega. Quote
Whitesnake_Zr Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Mogao bi da prestane da svira sa Najdom i da se vrati Kerberu,da se okupe,spice mini valove,obiju par mesta u Srbiji,zviznu jedan cert u Bg na stadionu nekom i to je to. Quote
RNA Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 А после? То га не би нахранило на дуго. Сем тога, лакше је овако тезгарити. Quote
Dowla Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Nisam pratio ovu temu, mozda je ovo vec bilo: http://uk.youtube.com/watch?v=i1p9511gCFw Quote
vudun Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Nisam pratio ovu temu, mozda je ovo vec bilo: http://uk.youtube.com/watch?v=i1p9511gCFw Хахахаха...carski Video sam ovaj snimak pre nekoliko godina, valjda je bila u pitanju novogodišnja emisija iz '85 na RTS-u. Opasan tandem snova Lepo što se neko setio da iskopa ovo čudo i postuje - da se razumemo nemam ništa protiv Ilića... ipak je on hodajuća legenda PRAVE narodne muzike! Quote
vudun Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Mada ne bi bilo loše da odgledate i ovo, sad sam pronašao: http://uk.youtube.com/watch?v=WdBc0Giz_5Q&...feature=related ... barabi iz Niša ( to često zna da izusti ) bubanj KIDA! Quote
Ma Jelena. Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Hahah za ovaj prvi snimak, ovaj drugi sam gledala.. A iskreno, smorio je vise tim nekim forama kao tom " barabi iz nisa" ili u Mezimcu "tu ste sad" umesto gde ste sad i jos tako nekim... Mislim, ok je jednom, dva puta, ali to bi trebalo da bude kao spontano, a ne stalno isplanirano... Istina je da su dosadni jer im je repertoar stalno (skoro)isti, ali ja reko' da nisam bila dugo... Jos je u SKCu pa ne moram opet da se cimam do onog zagusljivog Festa... Quote
rhapsoad Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 a joj trebao bih da odem jednom na njihovu svirku kad mi se nastave predavanja i kad se vratim na obitavanje u bgu, znam da ne moze da bude kao na beer festu ali dobro... Quote
LazaGNR Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Nisam pratio ovu temu, mozda je ovo vec bilo: http://uk.youtube.com/watch?v=i1p9511gCFw Au,kakav underground :) Jebote,taj Miroslav Ilic - to je taj lik sa onom gitarom-sekirm-sta li je vec? Lepo što se neko setio da iskopa ovo čudo i postuje - da se razumemo nemam ništa protiv Ilića... ipak je on hodajuća legenda PRAVE narodne muzike! Ma... The only good legend of the real narodna music is the dead legend of the real narodna music Quote
Shix Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Хахахаха...carski Video sam ovaj snimak pre nekoliko godina, valjda je bila u pitanju novogodišnja emisija iz '85 na RTS-u. Opasan tandem snova Lepo što se neko setio da iskopa ovo čudo i postuje - da se razumemo nemam ništa protiv Ilića... ipak je on hodajuća legenda PRAVE narodne muzike! Kad sam video ovaj snimak smejao sam se ceo dan Nisam verovao Quote
RNA Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Је л' то беше онај где Мирослав носи натапирану розе перику са шишкама? Непроцењиво! Quote
ZmYchE Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Subota 16.02.2008. Najda (ex Smak) i Gale (ex Kerber) Cena karte: 300.00 Quote
Apeiron Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 300 din... uh, znaju nabiti cenu, plus tamo pice poskupo... ali svirka je to mnogo jaka. Taktika: napiti se pre koncerta, uci, i biti lud Quote
LazaGNR Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Delili karte na 202-jci sinoc - ja uzeo za druga (2 karte) Razmisljao sam da idem na ovo,but...some other time Quote
Recommended Posts