Ma Jelena. Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Pa eto,ne slusaju bas svi mladi narodnjake kao sto vecina ljudi misli...Bas sam na jednom koncertu u Holiday-u pitala Galeta da pevaju pesmu Sanjam,ali on mi je odgovorio da ne mogu zbog klavijatura,tako da verovatno i pored bass gitare i bubnjeva ne mogu da sviraju neke od najboljih pesmama Kerbera:Kao tvoj kerber,Heroji od staniola,Od srca daleko,Laze sarene,Igraj sad,Babaroga,Izmedju jave i sna,Sta ostaje,Samo ti...osim u nekom unlugged izdanju.Ali npr.iako mi se pesma Kad ljubav izda ne svidja nesto u originalu,unplugged obozavam...Ko zna,mozda ce se posle onog koncerta u Novom Sadu,odrzati i neki veliki koncert u Beogradu...pozz Quote
Shix Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Kada bi se okupila postava iz 83. godine. Quote
VEPAR Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 ja mislim da je u pitanju originalna postava. Quote
rock_rock Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Koja je originalna, ja mislim da je to ova iz ''Treme'', tacnije sa poslednjeg koncerta u N.Sadu... Bar je tako Gale stalno najavljivao! Mislim, da je u pitanju or. postava... Quote
Dushan S Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 (edited) Neće skoro nov album al najverovatnije hoće remasteri svih izdanja u jednom pakovanju, sa jednom bonus novom pesmom na multimedia disku. Ono na sajtu je onako... Malo će se čekati na ceo autorski album. Edited June 20, 2006 by Dushan S Quote
rock_rock Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 Nema veze, ionako cekamo preko 10 godina... Quote
Ma Jelena. Posted June 22, 2006 Report Posted June 22, 2006 Dobro,ja ne cekam bas toliko...samo nekih godinu dana,pa verovatno nisam nestrpljiva kao vi...Cula sam da su pevali tu novu pesmu na jednoj svirci... Quote
Ma Jelena. Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Pa je l' jesu?Kakva je?To je bilo,ja mislim,na poslednjem koncertu u Festu... Quote
Dushan S Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Pa je l' jesu?Kakva je?To je bilo,ja mislim,na poslednjem koncertu u Festu... Ako izađe (a verovatno hoće) ova verzija koja se sad "dorađuje", biće to update-ovan zvuk, i dalje u njihovom fazonu ali čak sa malo uslovno "elektronike". Cyber retro takoreći. Ono što su neki ljudi čuli je ta ista pesma ali aranžirana klasičnije, kao rock balada. Quote
rock_rock Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Moje misljenje je da nam na sadasnjoj srpskoj - nazovi - rock sceni upravo nedostaje ovakav bend... U to sam ubedjena. Ali, tako je kako je - na zalost... Quote
Ma Jelena. Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Da.Ako nam se oni ne vrate,ne verujem da ce ponovo postojati takva grupa kod nas...Znate li da li postoji neki tribute to KERBER? Quote
Ma Jelena. Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 A zasto imate takvo misljenje?Mislim,ja znam da njih ne moze niko da zameni,ali ako se oni ne skupe opet...Ma ne znam,mozda ste u pravu...Ipak zacudjujuce je to sto nema benda koji izvodi samo njihovu muziku,ali verovatno je jako tesko okupiti clanove kakve je KERBER imao...Kako je bilo na koncertu u N.Sadu(ako je bio neko odavde uopste jer nisam videla komentare)? Quote
rock_rock Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Sreco moja mala, ja sam bila i pisala sam o tome - na zalost, na temi o N.Bebama jer je kontext bio takav... Ali - da skratim, bilo je EXTRA... I bilo je puno ljudi, skoro puna '' Trema ''... Quote
Ma Jelena. Posted July 7, 2006 Report Posted July 7, 2006 Blago tebi!Mnogo bih volela da sam bila,ali gde da idem do Novog Sada...ti si sigurno negde u blizini...Reci mi, koje su pesme svirali?Pre mozda 3-4 nedelje na tv-u je bio neki koncert Kerbera koji na zalost nisam gledala,moguce da je bio taj...Onaj njihov sajt nikako da malo obnove,a ni pesma Sveti Nikola ne moze da se preuzme iako je ima u download-u...pozdrav... Quote
Crna_Dama Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 "Bolje da sam druge ljubio" ," Nebo je malo za sve" , " Ratne igre" su moje omiljene stvari, ako ne računamo "Seobe", nju doživljavam isuviše tužno i nekad je mrzim, čak. Quote
Vangelis Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 A zasto imate takvo misljenje?Mislim,ja znam da njih ne moze niko da zameni,ali ako se oni ne skupe opet...Ma ne znam,mozda ste u pravu...Ipak zacudjujuce je to sto nema benda koji izvodi samo njihovu muziku,ali verovatno je jako tesko okupiti clanove kakve je KERBER imao...Kako je bilo na koncertu u N.Sadu(ako je bio neko odavde uopste jer nisam videla komentare)? Bilo je odlicno! Znaci Kerber je napravio vrhunsku atmosferu. Jeste da je trema mali klub ali je zaista bilo fenomenalno. Utisci. Gale peva kao i uvek, mozda i bolje! Covek ciji je glas toliko ostao ocuvan da je to zaista neverovatn. Dosta su ostarili clanovi benda. Bubnjar Zoki je dosao iz Atlante gde zivi vec 17 godina kako bi odrzao ovaj koncert i zaista se videlo koliko je covek ponosan sto je opet ovde, samo sto nije zaplakao. Sve u svemu bilo je vredno dati bednih 300 dinara za ovako jedan spektakl! Pesme koje su svirali (nije po redu, znam samo da je prva tacna) Kao Tvoj Kerber Bolje da sam Druge Ljubio Nebo je malo za sve Ratne Igre Seobe Na raskrscu Igraj Sad Covek od Meda Sutrasnji Dan Medena Kad ljubav izda Pronadji Mesto Poslednja Mama-Tata Hajde da se Volimo Deda, Pradeda Laze Sarene Onda jedna pesma od Uriah Heepa, ne znam koja je, znam samo da su je Osvajaci obradili Sam Svet se Brzo Okrece Jos samo ovu noc mi daj Vodi Me Kad Prodje Sve Nisu po redu al eto Quote
Ma Jelena. Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Naravno da je vredno-ovde karta za Galeta i Najdu obicno kosta oko 250 din.Bas su svirali super pesme.Cudi me da nije bilo(ili jeste,samo se ne secas)Od srca daleko,Babaroga,Samo ti ,Sta ostaje,Sanjam,Bele utvare,Izmedju jave i sna,Zauvek slobodna itd. ali dobro,koliko odlicnih pesama imaju,i da su hteli,ne bi stigli sve da ih odsviraju... Quote
Vangelis Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 I ja sam cekao bele utvare, ali ne, to nije svirano Quote
Ma Jelena. Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 U toj pesmi mi se vise svidja druga polovina:"Ti reci mi...",a dobar je i onaj prelaz.E pa nisu svirali ni Heroji od staniola...Nesto dugo nema neke svirke... Quote
Recommended Posts