Ma Jelena. Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 E Jebiga, sad sam video na sajtu Beer Festa da "Kerber" ne nastupa. Da,a toliko su svi pricali da ce nastupati... Ali zato nastupaju u Zajecaru,bice super,jos SAMO da sestra hoce da me vodi... Quote
RNA Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Буахахаха, ја ћу их гледати, с обзиром да ћемо свирати на Гитаријади и ове године. Quote
Divlji Tigar Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Dada ih slsam na radiju i koncert je jebeno dobar. Quote
RedGirl Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 I ja ih sada odusevljeno slusam na radiju i totalno sam se oduzela kada sam cula uvod za "covek od meda"... Naravno odusevila sam se slusajuci i ostale pesme ali nekako najvise ovom... Jos samo ako bi na rts-u pustili njihov snimak, bilo bi diiiivnoooo... Quote
RedGirl Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Pustili!!! Snimam... Presrecna sam!!! Quote
Ma Jelena. Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 (edited) Dobro je da nisu,posto sam zaspala...Nisu svirali Hajde da se volimo,Od srca daleko,Sanjam,Babaroga,Samo ti,ali zato jesu Heroji od staniola,Igraj sad,Kao tvoj Kerber ...Cudi me da je bilo pesama Abrakadabra i Vodi me. Edited August 4, 2006 by Jelena '91. Quote
Divlji Tigar Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Evo vam set liste sa kocerta iz Zajecara, mozda sam izostavio neku pemu, ovi pederi, demoni i licimuri sa RTS-a od prekinuli prenos. Dakle setlista: 01. Intro 02. Ratne Igre 03. Kao Tvoj Kerber 04. Bele Utvare 05. Heroji Od Stanoila 06. Na Raskrscu 07. Sam 08. Blagi Boze Podigni Me 09. Svet se Brzo Okrece 10. Jos Samo Ovu Noc Mi Daj 11. Vodi Me 12. Medena 13. Nebo Je Malo Za Sve 14. Kad Ljubav Izda 15. Abrakadbra 16. Seobe 17. Mezimac 18. Čovek Od Meda 19. Mama Tata Quote
Krsh Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Kerber...smrc...uspomene...smrc....jedini problem je sto onaj celavac ne zna da svira ali dobrro....uspomene.... Quote
_NeSa_ Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Gledao sam na tv nastup...dobro su svirali,ali je tako bilo prazno i bez energije...jedino Gale peva i dalje neverovatno. Quote
majorgashpar Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Problem je bio u miks majstoru , tj mikseta je lose podesena tako da je Gale mnogo odskakao od benda ali dobro , samo neka se svira Quote
_Grotesque_ Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Uf! Najdosasniji deo Gitarijade.Barem za mene.. Nego, Gale i dalje ima odlican glas. SAmo sto onaj gitarista izgresi,izgresi...Siroma`, kao da je bubao pesme 2-3 sata pre svirke.. Quote
ZmYchE Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Eh KERBER Galetov glas iz godine u godinu bolji..sto je stvarno za neverovati... Jedva cekam da preslusam i vidim snimak.. Quote
RNA Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Dobro je da nisu,posto sam zaspala...Nisu svirali Hajde da se volimo,Od srca daleko,Sanjam,Babaroga,Samo ti,ali zato jesu Heroji od staniola,Igraj sad,Kao tvoj Kerber ...Cudi me da je bilo pesama Abrakadabra i Vodi me. Искрено, гледајући овај концерт највише сам уживао. Једино је гитариста био полумртав, смо сам гледао кад ће да се стропошта на бину и да се више не подигне. Ко зна на чему је био. А као за инат кад год бих ја пришао бини, на почетку и крају концерта, он би тако почео да греши, а док сам седео позади у шатору све фино и врца од енергије (бар је тако звучало). Свакако највеће разочарање је што нису свирали 'Хајде да се волимо', као и што су свирали 'Абракадабра'. Та је песма једна од најдосаднијих на'"Запису". Боље да су уместо ње извели 'Последњу'. И свакако једно од пријатнијих изненађења је чињеница да су свирали скоро цео први албум. Томе се свакако нисам надао, али и скоро ништа са албума "Људи и богови". И дефинитивно највеће и најпријатније изненађење је била песма 'Играј сад'. Бубњар је појео у тој песми. На албуму им је свирао жив Драгољуб Ђуричић, па су морали да користе ритам машину, а овај бубњар је све одсвирао скроз како треба! Немам појма ко је лик, али свака му част. Quote
Ma Jelena. Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 (edited) Ma bubnjar je car!Non-stop se nesto smeskao pred kamerama... E da,sad mozes jos da me prozivas sto nisam bila... Edited August 13, 2006 by Jelena '91. Quote
Dushan S Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Искрено, гледајући овај концерт највише сам уживао. Једино је гитариста био полумртав, смо сам гледао кад ће да се стропошта на бину и да се више не подигне. Ко зна на чему је био. А као за инат кад год бих ја пришао бини, на почетку и крају концерта, он би тако почео да греши, а док сам седео позади у шатору све фино и врца од енергије (бар је тако звучало). Malo je glupo dirati u gitaristu... (ne mislim sad na tebe nego i generalno) Mislim, dobrim delom su to njegove pesme (muzika) a kao drugo, nije da on neće da luduje skače i sve ostalo nego mislim da ne može. Nije sad baš da sam hteo pitati čoveka šta mu se desilo ili mu se dešava, bilo bi pomalo glupo, ali on je tako malo usporen i jako lagano i tiho priča i inače, inače jako fin i ljubazan čovek, dobrica. Quote
Divlji Tigar Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Искрено, гледајући овај концерт највише сам уживао. Једино је гитариста био полумртав, смо сам гледао кад ће да се стропошта на бину и да се више не подигне. Ко зна на чему је био. А као за инат кад год бих ја пришао бини, на почетку и крају концерта, он би тако почео да греши, а док сам седео позади у шатору све фино и врца од енергије (бар је тако звучало). Свакако највеће разочарање је што нису свирали 'Хајде да се волимо', као и што су свирали 'Абракадабра'. Та је песма једна од најдосаднијих на'"Запису". Боље да су уместо ње извели 'Последњу'. И свакако једно од пријатнијих изненађења је чињеница да су свирали скоро цео први албум. Томе се свакако нисам надао, али и скоро ништа са албума "Људи и богови". И дефинитивно највеће и најпријатније изненађење је била песма 'Играј сад'. Бубњар је појео у тој песми. На албуму им је свирао жив Драгољуб Ђуричић, па су морали да користе ритам машину, а овај бубњар је све одсвирао скроз како треба! Немам појма ко је лик, али свака му част. Ja mislim da je to bubnjar koji je svirao i na "Zapisu". A ako jeste taj se zove se Josip Hartl-Josko. Quote
RNA Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Malo je glupo dirati u gitaristu... (ne mislim sad na tebe nego i generalno) Mislim, dobrim delom su to njegove pesme (muzika) a kao drugo, nije da on neće da luduje skače i sve ostalo nego mislim da ne može. Nije sad baš da sam hteo pitati čoveka šta mu se desilo ili mu se dešava, bilo bi pomalo glupo, ali on je tako malo usporen i jako lagano i tiho priča i inače, inače jako fin i ljubazan čovek, dobrica. Najiskrenije nisam ocekivao da skace naokolo, jer treba imati obzira i prema njihovim godinama, a nisu bas u prvoj maldosti. Samo je delovalo dosta mucno gledati ga kako se muci sa svojim sopstvenim pesmama i ne moze da ih odsvira kako treba. Quote
Ma Jelena. Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Zna li neko kad ce vise taj njihov novi album?Najavljivase ga i sad nista... Quote
Osmi Putnik Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Malo je glupo dirati u gitaristu... (ne mislim sad na tebe nego i generalno) Mislim, dobrim delom su to njegove pesme (muzika) a kao drugo, nije da on neće da luduje skače i sve ostalo nego mislim da ne može. Nije sad baš da sam hteo pitati čoveka šta mu se desilo ili mu se dešava, bilo bi pomalo glupo, ali on je tako malo usporen i jako lagano i tiho priča i inače, inače jako fin i ljubazan čovek, dobrica. Koliko ja pamtim stvari covek se zove Tomislav Nikolic (pravi radikal )u principu svidja mi se kako svira,za ono vreme skroz fino lep solo za pesmu recimo ..."sanjam",bolje da sam druge ljubio itd...Skroz ok e sada godine i te stvari su neizbezne,ishijas steze,boli kichma,ali i dalje je u muzici u kojoj je bio ranije...mislim da je to i vise nego sjajno i pohvalno,umesto da ljulja unuchice covek svira r'n'r Car Quote
Shix Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Nije bas on toliko star. Na brzinu se fizicki promenio i to u poslednjih nekoliko godina. Da li je on bese imao neki incident na bini sa vatrom? Quote
Vangelis Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Jeste Tomislav Nikolic Pa vidi se po njemu, mislim, da je bas omatorio covek tako da se i ne moze ocekivati neki extreman scenski nastup sa njegove strane, jedino je basista mladolik (izuzimajuci Galeta) Quote
Ma Jelena. Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Ma nebitno je totalno da li se covek pomerao na sceni ili ne,vec je bitno to sto,kako rece RNA,nije mogao bas da odsvira tacno sve tonove i sve je usporavao u nekim delovima ritam sviravsi manje tonova nego sto inace treba ... Quote
VEPAR Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Ja mislim da je to bilo trenutno i da je razlog neusviranost. Quote
Divlji Tigar Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Nije bas on toliko star. Na brzinu se fizicki promenio i to u poslednjih nekoliko godina. Da li je on bese imao neki incident na bini sa vatrom? Ne to je Sosa basista. Quote
Recommended Posts