RNA Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Ja bih rekao da je on svirao i na Gitarijadi, ali mozda gresim. Onaj baja sa Gitarijade mi nije izgledao kao da po godinama pripada ostalima. Quote
VEPAR Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 (edited) Trebalo bi da je to originalni bubnjar benda. Edited November 14, 2006 by VEPAR Quote
Guest Jason Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Da bi se otklonile sve sumnje, sa Galetom & Najdom su svirali Tale iz Hazara (Bass) i Boza iz Diluviuma (Bubnjevi). Quote
Ma Jelena. Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 Svirace Gale i Najda u KSTu, sad za maskembal ... Quote
RNA Posted November 18, 2006 Report Posted November 18, 2006 ...pa ko ide videce ih. Mi ostali cemo sedeti kuci... i eventualno slusati Kerber. Quote
Ma Jelena. Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 Da,ko hoce da da 1000 dinara, videce ih... Ja cu ipak cekati nesto jeftinije,a dotle ih slusati samo kod kuce... Quote
Guest Salee Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 (edited) Pozdrav svima koji vole Kerber!! I ja ih mnogo gotivim, nažalost kasno sam čuo za koncert u NS, a bio sam na moru kad je bila Gitarijada. Već dugo pratim Galeta i Najdu gde god sviraju. Bio sam u Dangubi prošlog meseca. Pitao sam Galeta šta je sa albumom, rekao je u fazonu da će biti, ali čekaju nešto da se desi, nisam ga baš najbolje razumeo šta. Tada je rekao da u Fest više ne idu, tako da je Danguba jedino mesto koliko ja znam da sviraju, ako se ne aktivira Holiday. U utorak 28.11. Najda je svirao u SKC-u, Smak tribute - Deliverance i rekao je da će se tako pojavljivati ubuduće. Nadam se samo da to ne znači da će prestati da svira sa Galetom, mada je Gale bio specijalni gost na koncertu, medjutim na moju veliku žalost nije pevao ništa od Kerbera, što je i razumljivo, ali opet.. Edited December 1, 2006 by Salee Quote
RNA Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Pa, evo, vidis koliko nas ima. Isao si na to cudo od nazovi Smak tribute-a? Quote
Divlji Tigar Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 (edited) Nabavio sam sve albume, narednih par dana cu se drogirati sa Kerberom "Mezimac" na engleskom tj "Get me out" zvuci fenomenalno. Edited December 1, 2006 by Wild_Tigar Quote
Vlaja Buraz Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Kako si ih nabavio? Koji format? Quote
Divlji Tigar Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Narazeo ni neki lik iz BiH. Mp3 sve sem onog live albuma iz 1988. Quote
Shix Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 El imas mozda bilo koji drugi live album od kerbera? Quote
RNA Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Zar oni imaju neki drugi live album sem tog i onog unpljugda? Quote
Divlji Tigar Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Koliko ja znam imaju samo dva live albuma, jedno ako nije rec o nekom bootleg izdanju. Quote
Divlji Tigar Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Prvi je live iz 1988. a drugi je unplugged. Quote
Guest Salee Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Isao si na to cudo od nazovi Smak tribute-a? Jesam, bila je dobra svirka, baš puno energije. Medjutim ja ipak mnogo više gotivim Kerber nego Smak, koji mi je ok, ali nisam baš fan. Ali onako kao prilično neutralan mogu da kažem da je bilo sasvim ok. Inače i ja imam skoro sve od Kerbera osim ovog live albuma, sa kojeg mi nedostaje par pesama. Uopšte ih nije bilo lako naći, ali na kraju eto skoro da je uspelo. Ne znam u čemu je fora sa live albumom, tim pre što ga je izdao PGP, ali nigde ga nema u komadu. Bilo kako bilo, nadam se da će uskoro izaći dugo obećavana kompilacija svih albuma. Quote
RNA Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Ne znam stvarno. Ja nemam takvih problema. Imam celu njihovu diskografiju minus unpljugd na plocama. Quote
Ma Jelena. Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Bilo kako bilo, nadam se da će uskoro izaći dugo obećavana kompilacija svih albuma. I ja se nadam,ali,kako su poceli,tesko da ce od toga biti ista...Znas otkad oni to najavljuju??? Au,ovaj Kerber ima sve vise fanova...Lepo,lepo...I ja sam najmladja ... Quote
RNA Posted December 4, 2006 Report Posted December 4, 2006 Reizdanja svih albuma bi bila bolja, kompilacija bi bila bezveze. Quote
Guest Salee Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 Reizdanja svih albuma bi bila bolja, kompilacija bi bila bezveze. Da, na to sam ja i mislio, lapsus Quote
Shix Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Samo kada bi napravili koncert u Beogradskoj Areni sa prvom postavom. Quote
Ma Jelena. Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Uh, to bi bilo fenomenalno... Ali ne bi bilo poseceno mislim... Sta je bre sa njima??? Quote
ThePowerhead Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 За Арену не знам, али за СКЦ сам поприлично проклето сигуран да би напунили, а можда и нешто веће од њега. Проблем је што нема много сала које су знатно веће од СКЦ-а а мање од Арене, а да имају добру акустику. Цврц! Quote
Recommended Posts