Oak Posted August 30, 2011 Report Share Posted August 30, 2011 Slušamo i njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 http://www.metalinjection.net/tv/view/7578/insomnium-through-the-shadows-video nova pesma, novi spot oboje odlični Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Meni se ne sviđa ova varijanta sa klin vokalima, a i neverovatno koliko ovaj bend ne ume da sastavi kulminaciju pesme. Sve ide savršeno, rifovi, atmosfera, sve, i onda ga useru do jaja krajnje prosečnim refrenom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Dobar im je klin, treba cesce da koriste, ustvari mogli bi da izbace genericni growl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Mogli bi progressive rock/jazz fusion da pocnu da sviraju... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lotus Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Eto ti plus, jer je to moja omiljena muzika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Mogli bi progressive rock/jazz fusion da pocnu da sviraju... Za promenu bi i mogli jer metal se nasulsao ovakvih bendova. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Novi album by the book kao i obično, devedesete u svoj svojoj sili, baš hoću da zavolim ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Evo ga deco: http://www.mediaboom.org/355090-insomnium-one-for-sorrow-2011.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Evo ga deco: http://www.mediaboom.org/355090-insomnium-one-for-sorrow-2011.html Aaaaaaaaaaaaaaa celi dan mi nije dobro evo neceg da me oraspolozi!!!HVALA ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZheX Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Na prvo slusanje dobar. Drze se iste forme kao i na prethodnim albumima, i skoro da nista ne menjaju, ali jebo ga pas, meni je ovo dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Kao sto sam i ocekivao od ovog sjajnog benda,ODLICNO IZDANJE,ovo ce se itekako slusati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 14, 2011 Report Share Posted October 14, 2011 (edited) Dobar album jebeš ga. Istina je da je Insomnium u suštini jedan ogromni lonac svega što je valjalo u melodično mračnom metalu devedesetih ali i kao takvi znaju da napišu dobre i atmosferične pesme. I super mi je što znaju dobro da uhvate onaj melodic death sevdah fazon slemujem kao svinja a plačem, što je Dark tranquillity doktorirao. Bio sam skeptičan prema albumu (kao i prema bendu generalno) ali pokušao sam onda da se setim nekog albuma koji je oživeo slavu melodic deatha devedesetih u poslednjih nekoliko godina i ne ide, scena je više manje mrtva totalno, i tu Insomnium uleće. Ne čudi me što su veliki jer ima dosta fanova koji nisu bili tu u to vreme i tu im Insomnium dođe savršeno ali i nama fosilima zna prijati prisećanje. Edited October 14, 2011 by Grobodan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Sve si to Slobo sročio kako treba Ništa ja tu ne bih dirao, neka trendovi dolaze i prolaze, a melodic death metal da ostane onakav kakav je i bio, ili bar neko da ostane da cuva taj žanr. Insomnium je idealan kandidat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Znaci album je toiko dosadan da je cak novi Graveworm bolji od ovoga...jedina svetla tacka su klin vokali, steta sto ih nema vise da izvuku ocenu. Produkcija je ocaj, i te neke melodije i melanholija koje treba da se cuju su ugusene i udavljene, sve zvuci muljavo i nekako razmazano. Nije dovoljno catchy, a ni dovoljno tugaljivo, nije ni groovy, u sustini sve po malo, a ustvari nista. Eto skidam kapu za Through The Shadows, ali ostatak albuma jednostavno nema nista da ponudi, zvuci genericno i izlizano, nimalo eksperimenta, rizika, fora i fazona, nicega, samo ravna linija. Ocena 4 od 10 recimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Insomnium intervju Metal sound Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Finnish melodic death metallers INSOMNIUM have parted ways with guitarist Ville Vänni and replaced him with Markus Vanhala (OMNIUM GATHERUM). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 Sto mi lego album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 30, 2011 Report Share Posted December 30, 2011 Mene ovaj bend definitivno nikada vise nece navuci kao sto me je navukao na pocetku sa STDIACD, ali i pored toga, moze sasvim razumno da se uziva u novim ostvarenjima, Across je bio solidno dobar, ovaj isto tako. Nista da mi prsne glava od wowa, ali miljama daleko od npr. In Flamesa ili sta ti ga ja znam gejstina... A i live su bas dobri. A sta je problem benda, tj. sta im fali da predju iz 'dobar' u 'madafakinosom' foldera, nikada nisam znao reci...mozda je ono sto gojko rece, odlican riff/pocetak/struktura/whatever, ali fali neki vatromet, neka memorabilija u pesmi... No, barem imaju tu neku zdravu konzistentnost, pa cim vidis da izdaju novi album, ne moras da se brines sta ce da ispadne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted December 31, 2011 Report Share Posted December 31, 2011 A sta je problem benda, tj. sta im fali da predju iz 'dobar' u 'madafakinosom' foldera, nikada nisam znao reci...mozda je ono sto gojko rece, odlican riff/pocetak/struktura/whatever, ali fali neki vatromet, neka memorabilija u pesmi... No, barem imaju tu neku zdravu konzistentnost, pa cim vidis da izdaju novi album, ne moras da se brines sta ce da ispadne. Tacno tako. Odlican bend! Mislim da imaju neke stvari koje i imaju to nesto posebno ali sveukupno mozda malo vise idu na sigurno! Meni je IF fantastican bend kao i njihova diskografija od pocetka do sada jer volim i to kada bend iznenadjuje i menja se! Ne znam sta je tu gej? To sto se sada razume sta peva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) Ajde da ne budem bas seljak. Nedostaje mi poslednji album,bio bih zahvalan ako bi neko okacio link za album.Hvala! Edited March 31, 2012 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 http://www.mediafire.com/?51lt7o30rotke7d Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 (edited) E car si koja je sifra Edited March 31, 2012 by Mita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 metalduck 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts