Ramihrdus Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 Pa nisam ja rekao nista protiv napalm death-a... Slazem se da su pomerili granice extremne muzike.. I ja mislim da su prvi i najuticajini grindcore bend... Mada je meni licno Terrorizer vise prirastao srcu.. A i Pete Sandoval i David Vincent su mozda posle W.D. zavrsili pricu u grind-u, al su zato posle toga osnovali jedan od glavnih bendova u death metalu... Ma najbitnije da su napravili dobru muziku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 e to jeste i ja vise volim terorajzer ... pravi grind core sa osnovama u panku i HC-u . sta znam, danas se sve vise svira neki death grind koji me smara i grind sa kucanim bubnjevima,svega ima al ideja nema svi grinderi zajedno posle 90` nisu ni za sta (cast retkim izuzecima) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 (edited) Pa nisam ja rekao nista protiv napalm death-a... Slazem se da su pomerili granice extremne muzike.. I ja mislim da su prvi i najuticajini grindcore bend... Mada je meni licno Terrorizer vise prirastao srcu.. A i Pete Sandoval i David Vincent su mozda posle W.D. zavrsili pricu u grind-u, al su zato posle toga osnovali jedan od glavnih bendova u death metalu... Ma najbitnije da su napravili dobru muziku Ne. Trey je video Sandovala kako ljusti u Terorajzeru, odusevio se, i pitao ga da udje u Morbide. Vincent je, cini mi se, kasnije usao u Terorajzer jer nisu imali basistu, znaci nije osnovao Terorajzer; a nije ni Morbide jer je njegova prva uloga sa njima bila uloga producenta na Abominations for Desolation 1986 Edited December 25, 2008 by H.J Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramihrdus Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 e to jeste i ja vise volim terorajzer ... pravi grind core sa osnovama u panku i HC-u . sta znam, danas se sve vise svira neki death grind koji me smara i grind sa kucanim bubnjevima,svega ima al ideja nema svi grinderi zajedno posle 90` nisu ni za sta (cast retkim izuzecima) Slazem se u vezi novijeg grinda.. Vecina su sami cisto izivljavanje.. Ja najvise volim kad se malo experimentise sa grindom.. Tipa Cephalic Carnage i slicni bendovi.. ili old school koj je nastao iz punka, crusta, hc-a itd... Ne. Trey je video Sandovala kako ljusti u Terorajzeru, odusevio se, i pitao ga da udje u Morbide. Vincent je, cini mi se, kasnije usao u Terorajzer jer nisu imali basistu, znaci nije osnovao Terorajzer; a nije ni Morbide jer je njegova prva uloga sa njima bila uloga producenta na Abominations for Desolation 1986 E ovo nisam znao! Ko zna cega je sve tu bilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 jedini svetli primeri modernijeg grajnda su mi ofiolatri,pig distrojer i balatonajzer.. mada opet ni ti bendovi nisu bas mladi al nisu ni stara garda. al svaki je super na svoj nacin. al opet raniji grajnd mi je bio pravi -extremno al ne izivljavanje besomucno,brutalno al ne nabudzeno nego i skreno i besno. a ko god da se lozi da je grajnd metal taj se zajebao. grajnd je pank/+HC i tu nema rasprave. cim se tu radi fazona ubaci dm izgubi se poenta,grajnd je stav a ne samo muzika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Ima dobrog grinda danas koliko volis. Preporucujem Phobiu, Insect warfare ciji je World extermination World downfall 21.veka i ubistveni Gridlink. Ti su bendovi apsolutni vrh!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramihrdus Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Istina u grind-u ima i stava i neke poente... Meni su takodje mnogo gotivne i te politicke i socijalne teme.. I tu se vidi uticaji punka po meni.. U death-u toga nema.. Ima dobrog grinda danas koliko volis. Preporucujem Phobiu, Insect warfare ciji je World extermination World downfall 21.veka i ubistveni Gridlink. Ti su bendovi apsolutni vrh!!! Nisam cuo za taj Gridlink... Na arhivama im pise Techincal Grindcore? Bas me zanima kako zvuce... Ima neko link za njihov jedan jedini album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Nasum ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 za Gridlink i Phobiu sam cuo, i slusao ali Insect warfare nisam... http://rapidshare.com/files/172558577/2008_-_Amber_Gray.rar gridlink Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramihrdus Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Gridlink ima finu muziku... Dobre rifove...Al ovaj vokal.. Uf.... kao razmezeno deriste od 10 godina koje su zakljucali u spajz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 e da to nisam pomenuo ,dobio sam skoro 5 promosa sa nekim ultra tehnikal grind bendovima... ono je tuga ziva !! znaci em sto nema poentu ,muzicari su svi opasni i to stoje al ono da slusam ne bi ni mrtav. znaci smrt , Crowpath,cleptocracy kill the client,maruta itd znaci samo za teske pacenike i mazohiste,previse upeglano i aranzirano za moj ukus. al da su opaki muzicari -jesu. nasum -oni su ok al su pokrali pola ideja starih grajndera.pohvale sto vise vuku na pank. preporucujem svima INIQUITY ko zna ko su oni zna da su odlican bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Meni je OK Kill the client, nista specijalno ali slusljivo... i nije mi bilo bas preterano upeglano, sta znam. Iniquity je fin bend. Evo linka za Insect warfare album, otvorio sam i temu ali nije bas isla. Ovo je za mene totalni klasik u OS fazonu, OBAVEZNO ko voli Terrorizer http://rapidshare.com/files/159528898/inse...gym-rf47-mf.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 avaj preko rapid sera nemogu da skidam dajte neki mega aploud:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Ladno naleteh na link, evo ti http://www.megaupload.com/?d=52WN8FNS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 e ziv bio ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Meni je Darker Days Ahead tako nekkao obichan album. Mada mozda kada sam ga slushao mi je zvuchao jednolichno, ali nisam mu davao prevelike shanse. Dok je naravno World Downfall , bog i batina za sve grajnd albume. Ako nije pisalo na majci Terrorizer , onda nije to to. Naravno da je bila Terrorizer majca , rekoh world downfall crvena : pa W.D jeste kult al da je najbolji grind album -nije, ja enznam sta ste vi slusali. al grajnd je nastavio da postoji i posle 90` nemas ti sine pojma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 speed dead @ imas li link za pungent stench,onaj album sto si rekao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Dead Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 nemam ,al mogu da okacim na rapid ser ,pa da ti posaljem link.. @frubi jok ti imas pojma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Ima dobrog grinda danas koliko volis. Preporucujem Phobiu, Insect warfare ciji je World extermination World downfall 21.veka i ubistveni Gridlink. Ti su bendovi apsolutni vrh!!! grobo,sve su to odlicni albumi,ali fali barem jos jedan koji sije i brije sve nabrojane,ukljucujuci i world downfall naravno,znaci,discordance axis-the inalienable dreamless. a gridlink je najbolji grind godine ubedljivo...jon chang ne moze da omane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 speed dead @ imas li link za pungent stench,onaj album sto si rekao? Jbt, si cuo za gugl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Ja se makisimalno trudim da izbegnem slusanje grajnda, tkao da uopshte stvarno malo istog sam poslusao ali Gridlink ja fenomenalan. Valjan itekako, jel to Japi export? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 evo nasao za pungent stench na mediaportal.ru ima album iz 1991 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 a imaju 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 pa odlucite se za koji cete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg.revenge Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 PUNGENT STENCH је дет метал бенд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts