Џрк Posted February 26, 2012 Report Posted February 26, 2012 Sto bi ti smetalo, pa i ti sam volis menjas strane 3 Quote
Мајор Гашпар Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 Албум пакао...скидам и остало. Quote
BLAGOJE Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 jel vrijedno skidanja,meni ne smeta sta god da je ako je kvalitet iako se kunem u WD Quote
Џрк Posted February 27, 2012 Report Posted February 27, 2012 ^^jel' to dobro ili lose, posto kontam da si album skinuo sa neta? Quote
Max Butcher Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=q2RJHosm_zg&feature=related bolje da je ovo nov Terrorizer 1 Quote
Јарослав Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 Нисам их слушао од како се појавио нови, па реко' данас да обрнем мало. И... Ovaj novi album je baš debelo zagazio u death metal. Nije loše sve to, može da se sluša ali realno za koji mesec ću zaboraviti da postoji i kad mi se sluša Terrorizer pustiti World downfall. Ali 'ajde ako je njima lepo i meni je. Кренух од WD, фино било, па ево сад ми пичи нови. Ви како 'оћете, али мени је албум убица. Чуј, променили стил. Па добро, јесу. Али није да ни овде нема grind-a, нити су death и grind толико различити жанрови па да се ту нешто сад филозофира. Свирка је одлична, албум сабија, и то је једина истина. Quote
Talvi Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Drummer Pedro "Pete" Sandoval's (MORBID ANGEL, TERRORIZER) has released the following statement: "Just wanted to tell you that my recovery [after a 2010 back surgery] is almost 100%. I'm able to play drums, but I don't want to push it doing a tour just yet. However, I am working with Wolf [a.k.a. Anthony Rezhawk; vocals] and Kat [Katina Culture, guitar] on new songs for a new TERRORIZER album, and I'm also recording drums for two RESISTANT CULTURE tracks that will be featured on their upcoming full-length release. Keep an eye out for it, it'll destroy!!!!" Quote
Vassiet Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 jel on uopste jos uvek u MA posto vidim da tako pise a isto tako odbija da prica o njima? Quote
Talvi Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Nejasno je to još, mene nekako ne bi čudilo da se on ne vrati tamo, videćemo. Quote
Vassiet Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 to svakako da lupi po par samara... Quote
Јарослав Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Нека избаце Винсента, врате Такера и да праше како ваља. Quote
Џрк Posted November 3, 2012 Report Posted November 3, 2012 Nije on u MA, to je ocito. Doduse, situacija je takva da bi mogao vrlo lako da se vrati, kad bi se stvorili pravi preduslovi (citaj: da Trej prekine sa svojim hc techno masturbacijama). Quote
Angelystor Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 Sandoval sa jos dvojicom pika ceo "World Downfall" Quote
Demon Seed Posted September 29, 2013 Report Posted September 29, 2013 Boli ga uvo, bolje nego da pituje publiku da li je morbidna i sordidna 1 Quote
Koroviev Posted July 20, 2018 Report Posted July 20, 2018 Nepotrebnim stvarima nikad kraja: http://www.metalstorm.net/events/news_comments.php?news_id=34000 Quote
HUMAN Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 Nije loša stvar, dobri Harisonovi rifovi, koji je on lik, ne izdaje ništa više od deset godina, a sad mu u istom mesecu izlaze dva albuma Pitam se samo koji bend će mu biti prioritet ako se odluči za turneju Quote
23/16 Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 Može da prodje. Nije kao prvi album, ali šta realno jeste? Quote
Сале Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 Мени ово мршаво мало. А и вокал му изјебан колко се да чути на овоме. Quote
Recommended Posts