dr.lecter Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 (edited) Posle duzeg vremena sam opet slusao "Why Play Around" LP i posto je ploca genijalna,rekoh da vidim sta ima na netu o njima... I prva informacija o njima koju nadjoh je da su opet aktivni i da sviraju svoj prvi show posle 10 godina Mozda bude i nova ploca, ko zna... Ko voli Thrash u stilu Testament/Overkill nek ne propusti shansu za nabavku ako moze... Evo i link www.wargasm1.cjb.net Edited July 11, 2004 by dr.lecter Quote
RNA Posted July 11, 2004 Report Posted July 11, 2004 Нажалост, никад нисам успео да набавим тај албум. Скоро сам на немачком сајту www.metal-observer.com прочитао сјајну рецензију тог албума, којом га величају до небеса. И ту се све завршава. Чак ни не знам никога овде ко има тај албум. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 HHHEEHE ja mislio radi se o igrici imala nekada ta igrica sa tenkovima . Voelo bi da cujem nesto vise o ovom bendu. Quote
Grobodan Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 Igrao sam i ja tu igru ,ali bend nisam cuo. Quote
RNA Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Па, идите на сајт који сам написао, па прочитајте рецензију. Quote
dr.lecter Posted August 1, 2004 Author Report Posted August 1, 2004 Jebes igricu,Muzika je uzivancija mada ne mogu nidje da nadjem albume Ugly i Fireball a znam da sam imao cd-ove Quote
Angelystor Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Ovaj "WPA" je prava thrash uzivancija Tehnichki odlichan album, pesme sto duze to bolje, sto i nije obichno sluchaj sa albumom, album je vishe britanski nego americki, a jedina zamerka mi je pevach koji malo smoreno peva, ali ima zanimljiv glas ako nista drugo.. Naj pesme "Bullets & Blades"(ah taj riff...), "Wargasm" (ah ti riffovi..), a vrh abuma je za mene "Revenge"(deo od 3:18 do 5:13 je..ne znam..neverovatno dobar..) Sad se slusha "Ugly".. Quote
Angelystor Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 ..A Ugly je josh jebeno bolji. Ne znam zashto, ali u glavi mi je bilo dok sam slushao ovo"Da je Metallica svirala i dalje thrash tokom 90tih neshto ovakvo dobro bi mozda napravili". A ovo je xtra dobro. Odavno nisam slushao ovako tehnichki jak i precizan album sa puno dobrih riffova, sto melodichnih, zaraznih, headbangerskih. Bubnjar nije jebeno normalan. NAjbolji deo albuma je definitivno od "Ugly Is To The Bone" do "Spirit In Decay", znachi taj deo albuma je divine thrash celina...mogao bih ovako do sutra da hvalim...Osi zlatne sredine, izdvaja se i "Rudest Awakening", jedna od zaraznijih pesama i "Dreadnaught Day", dok mi je jedina slaba pesma na 'bumu "Chameleon"... perfection. Quote
dr.lecter Posted July 9, 2006 Author Report Posted July 9, 2006 Ja??? Meni prvi ostaje nedostizan, sve pjesme su pogodci u crno Mada je i Ugly mocan Quote
Angelystor Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 a bogome i "Suicidal Notes". Manje kvalitetan od prethodna dva, ali "This May Not Be Hell" i "Jigsaw Man" ottkidaju! Choveche kako dobar bend.. Quote
Grobodan Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Evo da uzdignem i ovu temu iz mrtvih :rocdevil: Why play around je strava album, Metallica / Testament rifovi i stil, u jurenju old skul tresa bas mi je prijalo malo ovakvog zvuka. Samo je glas stvarno... Kao da ga puskom teraju da peva Znaci, ovo svi da nabavite. Ali druga dva su mi... Nista specijalno. Ugly je jos i OK, ali Suicidal je stvarno smor. Quote
Angelystor Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Meni je "Ugly" vremenom stvarno prirastao za srce, jak su mi i on i prvi...a sa Suisajdala volem da pustim "This May Not Be Hell" i "Jigsaw man", te dve su mi catchy, al ostatak jest nyah.. Quote
RNA Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Баш скоро набавих "Why Рlay Аround", неотворена плоча, јуче сам је свечано поцепао. Само, никако да се наканим да га ставим на грамофон. Ових дана ћу и то урадити. Quote
М Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 Управо слушам Агли. Занимљив албум, бубњевима је дата посебна пажња. Ај Брид Фајр И Агли Из Ту Д Боун су ми некако најзанимљивије песме. Камелеон има занимљив рефрен колико се сећам (контам да се виче само "Камилион" ал фино је отпевано, и некако је спорија. Супер су бубњеви на првој песми, мислим на почетак. Quote
lemmy sixx Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Zaintrigiraste me sa tim prvim albumom...Angelistore,sada dolazi onaj momenat kada ja trazim link,i ti ga postavljas. Quote
RNA Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Ја га данас баш преслушах. Није лоше, али далеко од тога да сам одушевљен, а понајмање вокалом. Quote
Angelystor Posted June 25, 2007 Report Posted June 25, 2007 Zaintrigiraste me sa tim prvim albumom...Angelistore,sada dolazi onaj momenat kada ja trazim link,i ti ga postavljas. uspeh samo megaupload link da nadjem, rs gi nema...pa ak se ne snadjes sa ovim, dc++ ili nesto drugo... jebg ; ) Quote
lemmy sixx Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Nista posebno...i WPA i Ugly su cisti prosek.Ima dobrih riffova,dobre svirke,ali u globalu nista posebno.Suv prosek,sem vokala koji je monoton i ponekad ispodprosecan. Quote
lemmy sixx Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Skinuo sam ovaj "Suicide Notes" album,i mnogo mi se svideo.Uvodna "This May Not Be Hell" me je oduvala.Koje rasturanje. Quote
niking Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 jedino bitno kod ovog benda su njegove "interpretacije" metalkor pesama Quote
Angelystor Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Boston's legendary thrashers WARGASM will perform live at the Middle East in Cambridge, Massachusetts on Saturday, September 13 as part of the 20th anniversary celebration of the release of their classic "Why Play Around?" album. Also appearing on the bill will be renowned power petal purveyors STEEL ASSASSIN, making a triumphant return to the Boston live arena after an almost 20-year absence; the monstrously heavy RAW RADAR WAR, featuring Jonah Jenkins, ex-ONLY LIVING WITNESS member; Dave Tree's uproarious new band SUPERPOWER; and 100% pure thrash dealers RAZORMAZE. K'o ne napravi reunion nek je' govna! Quote
RNA Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Изгледа да је тако, али бивало је неколико занимљивих у последње време. Искрено, боље ми је кад се поново окупљају ови мањи бендови. Код њих бар знам да немају жељу за новцем. Шта год да ураде, па макар то било и лоше, биће искрено. Quote
lemmy sixx Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 Искрено, боље ми је кад се поново окупљају ови мањи бендови. Код њих бар знам да немају жељу за новцем. Шта год да ураде, па макар то било и лоше, биће искрено. Jao Bosko! Thrash se ponovo vratio u modu,i svi ti manji bendovi su bas sada odlucili da im se ponovo svira i bas ih briga za novac.Kako da ne. Quote
Angelystor Posted July 4, 2008 Report Posted July 4, 2008 http://rapidshare.com/files/44245976/Wargasm.rar Evo, 40 MB, dakle weak quality ochigledno, al' to je prvi na koji naidjoh a i jedini, tebe ak' ne mrzi, pojuri "bolji"... Quote
Recommended Posts