Grobodan Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 Dakle,pre neki dan na Vivi sam uhvatio spot Into Your light,prvi singl sa albuma Lovelorn benda Leaves'Eyes koji cine Liv Kristine i clanovi benda Atrocity.Stvar je totalno OK,podseca na starije radove Theatre of Tragedy,nadam se da ce i album biti u tom stilu. Jel cuo neko nesto vise? Quote
Kent Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 hehe, ubodosmo te ponovo! intervju u bv-u! poz Quote
Grobodan Posted July 12, 2004 Author Report Posted July 12, 2004 Odlicno!Kakav je album?Ma,samo kad cujem njen glasic...Mnogo je volim. Quote
Out Of Time Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 imo si, i josh uvek imash review tog singla u proshlom BVibu... meni je ovo bolje od ToT-a by far... malko je previshe mlitavo ali da smo mi zivi i zdravi... pristojno ali samo toliko... Quote
Grobodan Posted July 14, 2004 Author Report Posted July 14, 2004 (edited) imo si, i josh uvek imash review tog singla u proshlom BVibu... meni je ovo bolje od ToT-a by far... Recenziju citao... Secem kitu ako album bude bolji od Velvet Darkness they Fear. Edited July 14, 2004 by grave Quote
Out Of Time Posted July 14, 2004 Report Posted July 14, 2004 hold your horses sonny... rekoh bolje, al od ovih poslednjih budalashtina ToT-a! Velvet imam na originalu od vajkada... drmnuo sam iz Virgina u sred Oxford street-a... Quote
Kakashi Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Kao i vecina ljudi na ovoj temi , cuo sam samo pesmu uz koju ide spot. Fino, mada jos nisam odusevljen . Quote
Grobodan Posted July 15, 2004 Author Report Posted July 15, 2004 hold your horses sonny... rekoh bolje, al od ovih poslednjih budalashtina ToT-a! Velvet imam na originalu od vajkada... drmnuo sam iz Virgina u sred Oxford street-a... E,sad se slazem u potpunosti...Od onog je bolja i poslednja Tristania. Quote
Kent Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 vala nije, world of glass je najgori gothic metal album ever poz Quote
Kent Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 jesam i to dva onaj sa rukom sa isecenim venama (romantica ovo-ovo) i onaj koji se, valjda, zove vanitas... ala je ono lose ona prva pesma (nesto u fazonu cr....stolaria) je ljiga par excellance! Quote
kliNac u sjeNci Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 Fan sam TOT i sjajne Liv, naravno. Vidio sam an VIVI pjesmu "Into Your Light", kako li se vec zove. Pjesma podsjeca na starije stvari ToT-a, cak po malo i na Within Temptation. Nista novo, al sasvim ok Goth Metal/Rock pjesmica. Da nadjem album, pa cemo vidjeti... Al ipak, TOT je TOT! Quote
Ninoslav Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 Stvarno solidna pesmica, Into Your Light... Uhvatih ga juce na Vivi i snimih ga! Quote
postman Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 Sta ja znam ,slusao sam dva puta i nisam se primio.Sa obzirom na kolicinu pristigle nove muzike ne verujem da ce biti treceg puta.Zao mi je zbog Liv , al' sta cu. Usput,Ninoslave,opasno ti je porasla kosa !!! Quote
Ninoslav Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 Usput,Ninoslave,opasno ti je porasla kosa !!! Hvala, hvala! nego sta ima kod tebe novo? Quote
Apeiron Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 Ja ovo bas cekam da cujem... Liv nije neka preterana pevacica (bar po mom misljenju), ali pesme su joj uvek valjale, pa mi i solo album odlicno zvuci, a ToT je tek prica za sebe, svi periodi rada benda mi odgovaraju. Poz! Quote
kliNac u sjeNci Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 Uvijek sam cijenio tvoj muzicki ukus, ali ovo "Liv nije neka pevacica" me je potreslo maximalno... Al, dobro svako ima pravo na svoje misljenje, makar ono bilo i netacno... Quote
Apeiron Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Ma neee... ona se sasvim dobro uklapala na muziku Theatre of Tragedy i svojih solo radova, ali kao sto sam rekao na nekoj temi, njeno pevanje mi vise izgleda kao milozvucno ispustanje glasica, nego pravi vokal. Nezna OK, ali nista spektakularno. Iako zaista volim i ToT i njen solo rad. Poz! Quote
Earendil Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Dobar album jedan od boljih gothic albuma ove godine Quote
Grobodan Posted August 15, 2004 Author Report Posted August 15, 2004 Ma neee... ona se sasvim dobro uklapala na muziku Theatre of Tragedy i svojih solo radova, ali kao sto sam rekao na nekoj temi, njeno pevanje mi vise izgleda kao milozvucno ispustanje glasica, nego pravi vokal. Nezna OK, ali nista spektakularno. Iako zaista volim i ToT i njen solo rad. Poz! Ma,i ja mislim da nije neka pevacica,ali ima tako mio glasic...Jel izasao vise taj album? Quote
Solitude Posted August 20, 2004 Report Posted August 20, 2004 Odlican album,bas sam prijatno iznenadjen! Quote
Apeiron Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Dobih ga pre neki dan, sasvim pristojan gothic album, zapevala je i operski, a glasic joj zvuci mladje nego ikad Gothic metal by the book, i growlovi su tu, i produkcija... Da, malo starijeg ToT se oseca, pesme su dobre, to je i najbitnije. Liv je uvek znala sta radi, i za to joj svaka cast. Poz! Quote
Recommended Posts