Jump to content

Recommended Posts

Posted
"ELEGY" MCD 02.05.2005

"VINLAND SAGA" CD 30.05.2005

Odlicni coveri albuma i ovog mini lp-a, Jedva cekam da se dokopam toga.

Leaves' Eyes prvi album je jedan od najboljih gothic metal albuma ikad.

Poz!

Posted

Iz prve ruke: Liv sprema i solo album, koji ce izaci kralem leta, a za koji je tri pesme napisao Peter Taetgren. Kako ona kaze, bice dosta slican sa Deux Ex Machina.

Leaves Eyes ce biti na turneji tokom jeseni i zime.

Posted

Liv Kristine je izdala novi album "Vinland Saga" i izgleda da je pod firmom "Leaves Eyes" bas resila da radi punom parom. Neobicno mi je da toliko cesto izlaze izdanja. Posle proslogodisnjeg albuma prvenca izasao je i MCD "Elegy" ove godine, a evo, novi album se vec pojavio... uz sve to Liv je rodila i dete, pa ne znam kako sve postize .. verovatno je platila neku dojilju icon_smile.gif

Radi se o solidnom gothic metal zvuku, mislim da nije bas spektakularno, ali apsolutno nista ne fali. Simfonijskih i akusticnih delova ima, ali i zescih rifova, po nesto Krulovih growlova, standardan Kristinin vokal, ali ima i nekih pesema gde joj cini mi se pomaze neka pevaljka sa cistim sopranom, malo jacim od Kristininog milozvucnog glasa.

Sve u svemu, ko voli ovaj muzicki izraz nece biti razocaran ... vredi imati u kolekciji. Bitno je da su se i Liv Kristine i njen suprug sa svojim bendom okanuli experimentisanja sa nekim dosadnim elektro formama i vratili normalnom zvuku icon_da.gif

Posted

Bitno je da su se i Liv Kristine i njen suprug sa svojim bendom okanuli experimentisanja sa nekim dosadnim elektro formama i vratili normalnom zvuku

HAIL TO THAT !!!! pivopije.gifpivopije.gif

• 4 weeks later...
Posted

Da, preslusao sam oba snimka, album i mini CD... nekako mi preblago zvuci. Prvi utisak nije preterano pozitivan, iako se slabo cega i secam kako treba. Mada sumnjam da moze biti bolji od prvog albuma.

Posted
Da, preslusao sam oba snimka, album i mini CD... nekako mi preblago zvuci. Prvi utisak nije preterano pozitivan, iako se slabo cega i secam kako treba. Mada sumnjam da moze biti bolji od prvog albuma.

pivopije.gif

• 3 months later...
Posted
Liv Kristine je izdala novi album "Vinland Saga" i izgleda da je pod firmom "Leaves Eyes" bas resila da radi punom parom. Neobicno mi je da toliko cesto izlaze izdanja. Posle proslogodisnjeg albuma prvenca izasao je i MCD "Elegy" ove godine, a evo, novi album se vec pojavio... uz sve to Liv je rodila i dete, pa ne znam kako sve postize .. verovatno je platila neku dojilju icon_smile.gif

Radi se o solidnom gothic metal zvuku, mislim da nije bas spektakularno, ali apsolutno nista ne fali. Simfonijskih i akusticnih delova ima, ali i zescih rifova, po nesto Krulovih growlova, standardan Kristinin vokal, ali ima i nekih pesema gde joj cini mi se pomaze neka pevaljka sa cistim sopranom, malo jacim od Kristininog milozvucnog glasa.

Sve u svemu, ko voli ovaj muzicki izraz nece biti razocaran ... vredi imati u kolekciji. Bitno je da su se i Liv Kristine i njen suprug sa svojim bendom okanuli experimentisanja sa nekim dosadnim elektro formama i vratili normalnom zvuku icon_da.gif

Slazem se,apsolutno nisam im ne fali icon_razz.gif

Posted

slushala sam Vinland saga i mogu da vam kazem da je album bash bledunjav.za neshto sa takvim nazivom ochekujem da zvuchi kao Thyrfing ili Amon Amarth icon_smile.gif ....inache volim Theatre of tragedy , kunem se u prva 3 njihova albuma ali mislim da su chlanovi benda rekli na ta 3 albuma shta su imali a sa ostalim ostvarenjima necu da kvarim utisak ....

Posted
Pa nije ni rekla da su prvi svetovi [da ne kažem isti]...

Mogu biti podudarni u textovima a ne muzicki. Mada nemam zamerki na primedbu jer sam se katastrofalno izrazio. icon_biggrin.gif

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted
Slusljiv je ovaj "Lovelorn". Nista extra, ali ok.

Da, upravo tako. nekoliko puta sam preslušala i sada se ne sjećam ničega konkretno. Prva asocijacija mi je letargija... icon_mrtav.gif