Killiana Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Ghost in the shell Avalon The Gladiator Connan Lost Highway Nightmare before Christmas NBK Stolen Beauty Neko spomenu The Mist of Avalon... nisam znala da ima i film, citala sam knjige, kakav je film? Quote
Guest Imsaeais Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Hellsing Ghost In The Shell Vampire Hunter D: Bloodlust The Crow Urotsukidoji Dark City Bladerunner Quote
Jaymz Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Rekao bih M:I2 ali bi me svi pljuvali tako da cu bez dvoumljenja reci Howard Shore-ovi master pieceovi za LOTR! Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Forest Gump- onako iz 60-tih i 70-tih Hair naravno trainspoting velvet goldmine- glam rock You know you're right! Ne bih dodala ništa više, a ona dva sam izbacila jer nisam čula Quote
Council A Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 velvet goldmine Quote. Velvet Goldmine ima jebeno dobru muziku . Rekvijum za snove ima dobru main temu, kao i Ghost in the shell ( ). Ne zaboravimo "More", "Zabriski Point" . Quote
zombie eater Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 thrashin' (ili junak skejtborda za neupucene:) ) the crow transformers the movie judgement night ...ma ima ih mnogo Quote
The Eagle Nature Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Mjuza iz Kose,Pulp Fiction i mjuza iz Konana Quote
ResurrectioN Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 South Park: Bigger, Loger and Uncut Od sumraka do svitanja Konan Requiem for a dream... Quote
gorenje najbeljeg decaka Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Mjuza iz Kose,Pulp Fiction i mjuza iz Konana e da i pulp fiction je do jaja !!! ok mi je iz muzika iz acid house, x-files i vanilla sky...onako manje-vise laganica, iako su mi filmovi bezveze Quote
Abbath Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 jel moze Kasandra? ako mozhe ja glasam i za ovo divno ostvarenje naravno drugo,poslije Matrixa... Quote
The Lightrider Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 O boze, koliko provala na jednom mestu....... Najjacha mjuza iz filma Sky Hook Niko ne spomenu The Good, The Bad & The Ugly, strasan st. A film `Jade`?? Naravno najjachi svih vremena je Williamsov `Star Wars` Quote
Kent Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 (edited) top 5 kompozitora 1. Hans Zimmer (uvjerljivo - Gladiator, The Rock, Crimson Tide, The Lion King, Pearl Harbour omiljeni) 2. Danny Elfman (Sleepy Hollow omiljeni) 3. Trevor Jones (Last Of The Mohicans omiljeni - u saradnji sa Randy Edelmanom) 4. Howard Blake (The Snowman omiljen) 5. Vangelis (Conquest for Paradise, Blade Runner omiljeni) James Horner je dobar, ali previse dosadan sa keltskim motivima, John Barry isto dosta jednostran, mada je na Dances With Wolves bio stvarno neodoljiv... ima jos gomile dobrih, ovo su samo najomiljeniji... poz Edited July 21, 2004 by Kent Quote
Evil warning Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Konan i Roki Takodje i crtanih filmova transformersi i mastersi. Quote
Fiery Posted July 21, 2004 Report Posted July 21, 2004 Dobro je, ipak ima mudrih ljudi. Konan. Zar pitanje uopste treba postavljati? Quote
Abbath Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 kako sam zaboraviJo Istjerivac Djavola,jako dobra muzika Quote
lunja Posted July 24, 2004 Report Posted July 24, 2004 dodatak na vranu i singles, iiiiiiiiiiiiiii tananan annaa an atantatrararnanranrna (ovo svechano dodajem) grad andjela... Quote
Mjaua Posted July 24, 2004 Report Posted July 24, 2004 uhhhh... a da ima tu još, ali mislila sam da se te kultne stvair podrazumevaju: - Kosica - Brilijantin - Peti element - Grad anđela (ako to neko ima neka klikne na pp ispod potpisa) - Moulin Rouge - Dancer in the dark - Dirty Dancing ima još. setiću se... a crtaći...huh... Sleaping Beauty, The Lion King, Anastasia, Hercules... brdo njih Quote
kelerABBA Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 I Shot Andy Warhol-luna, wilco, ylt... The Acid House-belle and sebastian, the pastels, arab strap... tkdj Singles, ... Quote
Herr_Wolf Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 MATRIX!!! Dakle nema bolje od toga, cudi me da je to reklo mozda samo dvoje ljudi pre mene. Iza toga Judgement Night i South Park: Bigger, Loger and Uncut Quote
Cosmic Sailor Posted July 26, 2004 Report Posted July 26, 2004 Ljudi Saturday Night Fever!!!! Dobro, nije mozda najbolji ali je vrh. Zatim Shaft (remake). Aaaaa, City of Angels, awesome! Quote
Girl with dangerous powers Posted August 9, 2004 Author Report Posted August 9, 2004 E bre Catwoman nije nastavila tradiciju da svi stripovi za koje se snimi film imaju strava soundtrack!!! Pesme su bash sranje! izdvaja se samo MIS-TEEK-Scandalous! Quote
Recommended Posts