Girl with dangerous powers Posted August 9, 2004 Author Report Posted August 9, 2004 i da 2 FAST 2 FURIOUS!!! i love Ludacris!!! Quote
rebel_grunge Posted August 12, 2004 Report Posted August 12, 2004 singles i nemo glory daze, naravno. Quote
Orbituated Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 (edited) Ima dobrih pesama u stilu Dead can Dance iz filma Eyes Wide Shut.. Mada najjeziviji O.S.T. koji sam do sada chuo je iz filma "Requiem for a dreamer" Rekvijem za snove Edited August 13, 2004 by Orbituated Quote
sodom Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 The Passion of The Christ , LOTR , The Last of the Mohicans Omen , Requiem for a dreamer Quote
Gothic Angel Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Petparacke Price.... Jedin isoundtrack koji sam slusao vise od jedanput Quote
Evil warning Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Pre neki dan sam gledao Rambo-First blood(po 100 put) i odusevio sam se pesmom sa kraja filma na koju sam potpuno zaboravio.Peva je neki Dan Hill-"It's a long road" Odlicna pesma. Quote
Марија П : Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Muzika za Young Guns II, Jossy and the pussycats i Scorpion King Quote
imaginos Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 samo je jedan legandarni i najbolji rif ikad ubacen u film i kaze ovako: (bas gitara sa malo distorzije) g -------------------------------------------------------------- d ---------------------------------4--4--4--5--0---------------- a --2--2--2-------5-2-------5-2------------------2-------5-2---- e ------------3---------3----------------------------3---------- to je vrh, a vi dalje pravite rang listu. Quote
Vlaja Buraz Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Last Action Hero, baš sam sinoć skinuo mp3 pa će kaseta u peMziju. Ubjedljivo najbolji skup pjesama sastavljen za jedan film. A jebati ga, Morricone, Mancini, Elfman su imena koja mi padaju na pamet mada imam samo 'Once Upon a Time in the West' konkretno i još neke kompilacije. Quote
Zagrivuk Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 (edited) Muzika za Young Guns II da veoma dobro a gde ti je nestao drugi deo potpisa hahahahahahaaaa! ajde da ubacim matrix 3 i dark city Edited August 15, 2004 by black_totem213 Quote
ATILA Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Ma kamara je sjajnih soundtrack-ova, pored ovih koje ste spomenuli, od kojih cu morati da ponovim Avalon i Ghost in the shell, koji su jednostavno carobni, mislim da ne postoji svrsishodnija muzika od ove, jednostavno se ne moze odvojiti od radnje. 1. Hans Zimmer (uvjerljivo - Gladiator, The Rock, Crimson Tide, The Lion King, Pearl Harbour omiljeni) Radio je i za MI II, i ta je pjesma odlicna, zove se Nyah, po onoj djevojci iz filma. A film The Big blue? Ili Deer hunter? Ili The Saint? Sto se crtaca tice, sjajan je i soundtrack od Posljednjeg jednoroga, tu mi je omiljena pjesma iz djetinjstva, america, the last unicorn Quote
mirror Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 Pa Hair naravno. A i Dancer in the dark. Quote
Livia Posted August 16, 2004 Report Posted August 16, 2004 Pa Hair naravno. ima jos,ne mogu da se setim. Quote
fiction Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 Requiem for a Dream OST LOTR 1,2,3 Gladiator Dodao bih i Kill Bill I Quote
.alex. Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 (edited) hm...pa...ovako..ima mnogo dobrih st-a,ali samo jedan je najbolji [po mom misljenju,a neki ga dele,k'o sto vidim] LOTR! mada,najvise mi se svideo st za drugi deo LOTR-a i pesma gollum's song Edited August 28, 2004 by ~[black_angel]~ Quote
Dolly Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 iz filma o Fridi Kalo, Virgin Suicides (valjda se tako pise), Gladijator, Dancer in the dark... filmska muzika je cesto bolja od samog filma.. Quote
Mr_Deadic Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Meni se najvise svidja OST za The Lord Of The Rings sva tri djela. Za Resident Evil nije los... Quote
Lady in Black Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 The mists of Avalon u poslednje vreme... ona prva numera sto se kasnije ponavlja kada Morgaine postane opasna cica... sto li se trudim kada niko nije ni cuo za ovaj film... Film je odlican, gledala sam ga dvaput Ali nisam cula muziku iz filma (na disku) a, iskreno receno, ne secam se muzike koja prati film Once Upon A Time In America ima lep soundtrack. Little Nicky ( ) A ni I deo LOTRa nije los (mislim na soundtrack) Quote
ATILA Posted August 30, 2004 Report Posted August 30, 2004 Little Nicky ( ) Here I am, rocking like a huricane Quote
Blackmore Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 Instrumentalni deo soundtracka za Miami vice,radio Jan Hammer iz mahavishnua.Opasno dobro Quote
Jackie Brown Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 Od novijih filmova na listu bi stavila Tarantinove filmove.Ne zelim da izdvajam ni jedan od njih jer su svi jako dobri,mislim sound track-ovi.Jos bih dodala Kraljicu Margo,Gospodara x3,South Park,Kosu,Brilijantin, Footloose, Prljavi ples... A,od starijih,recimo,Sound of music, Prohujlalo sa vihorom,Jane Eyre.... Quote
thumb Posted September 8, 2004 Report Posted September 8, 2004 1. Bilo Jednom Na Divljem Zapadu (tema na usnoj harmonici je legendarna) 2. Singles 3. Snatch Quote
Girl with dangerous powers Posted September 27, 2004 Author Report Posted September 27, 2004 Soundtrack za 2 deo RESIDENT EVIL-a ce da bude opasan, toliko super bendova na jednom mestu! Ima da razvaljuje!!! Quote
Recommended Posts