Vlaja Buraz Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Jel' vidite kakvog ste čojeka urovili?! Tako mi prskanja bašte, naljutiću se. Quote
dark earendil Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Ne samo to ne,evo prestajem spam,samo nemoj bastu da diras! Quote
Vlaja Buraz Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 Neću ni ja više, a poslaću PP Gaytiku da pobriše ove moje gluposti. Bez brige. Quote
VEPAR Posted July 29, 2004 Report Posted July 29, 2004 SVAKA TI CAST ZA NOVI AVATAR. NE MOJ DA GA MENJAS MOLIM TE. Gde si iskopao juruza majke ti? Quote
dark earendil Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Hm s obzirom da sam zakacio virus o ceo dan gledam koncerte pa sam danas gledao Toto - Greatest Hits Live !!!!!!!!!!!!Mnogo dobar koncert u parizu! Lukather je lud covek!Jezivo peva i jos bolje svira ,tehnicki je potkovan dobro,kao i ceo bend,svirka im je na nivou! Quote
darijus Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 kad sam cuo outro za "rossane"(ili kako se vec pise...)...bilo je samo...WOWW...!!! lukather se tu melodijski najebao keve svima... Quote
Vlaja Buraz Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 Lukather je raja sa Sherinianom pa valja provjeriti makar Black Utopia. Quote
dark earendil Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 kad sam cuo outro za "rossane"(ili kako se vec pise...)...bilo je samo...WOWW...!!! lukather se tu melodijski najebao keve svima... hm i couldn't agree more Lukather je raja sa Sherinianom pa valja provjeriti makar Black Utopia. sve sto ti kazes,ali delimicno sve je tako istina da je to Quote
Vlaja Buraz Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 Inertia i Black Utopia, s tim da je ovaj prvi nisam slušao... http://www.dereksherinian.com/bio-arthist_guit.html Quote
dark earendil Posted September 21, 2004 Report Posted September 21, 2004 ok!Poceo sam skidati ! Quote
dark earendil Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Skidam nesto sa Inertie,dok Uthopiu nisam jos nasao.Ma ovo jebeno sporo ide bez kablovskog modema!!! Quote
Vlaja Buraz Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Nabavio sam Toto mp3 pa baš slušam Hydru. Skoro pa mi ide. Inače, ono što me fascinira kod njih je broj pjesama koje se zovu po ženama... Quote
:Dea Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Ja sam nabavila neke spotove. Bas sam sad gledala Rosannu, bas je sladak spotic Quote
dark earendil Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 Nabavio sam Toto mp3 pa baš slušam Hydru. Skoro pa mi ide. Inače, ono što me fascinira kod njih je broj pjesama koje se zovu po ženama... koje stavri sa tog albuma su ok po tebi?Ja varim Hydru i St Goerge and the dragon,cak stavise opustaju me nacisto.Poslusaj album Mindfields,mozda ce ti se svideti! Quote
Vlaja Buraz Posted November 6, 2004 Report Posted November 6, 2004 E Mindfields nemam... To moram naći. Quote
shock! Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 zadnje sto su izdali je Through the looking glass 2002, a ceo album su samo obrade u cast njihovim uciteljima i uzorima(Elvisu,Stevie Wonderu,Dylanu,Marley-u). Quote
A_Scarlet_Witch Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Ovih dana sam OPET zarazena pjesmom Africa!!!! Quote
shock! Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Ovih dana sam OPET zarazena pjesmom Africa!!!! ultra volim tu pesmu, cak mi i fon zvoni tako It’s gonna take a lot to drag me away from you There’s nothing that a hundred men or more could ever do I bless the rains down in africa Gonna take some time to do the things we never had Quote
dark earendil Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 zadnje sto su izdali je Through the looking glass 2002, a ceo album su samo obrade u cast njihovim uciteljima i uzorima(Elvisu,Stevie Wonderu,Dylanu,Marley-u). e taj album mi se ne svidja. A sto se tice Mindfields-a,ne znam koliko bi ti se boro svideo ali trebalo bi ga nabaviti ako mozes! Quote
shock! Posted November 8, 2004 Report Posted November 8, 2004 e taj album mi se ne svidja. ni meni Quote
Prinzessin Tinea Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 evo da stavim temu kad svi prichaju o TOTO... mmm, volim ja Toto keks shalim se, super su Quote
VEPAR Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 TOTO CE 15 AVGUSTA ODRZATI KONCERT U BEOGRADU, HALA SPORTOVA. IZASAO JE NOVI ALBUM ,,FALLING IN BETWEEN,, I ONO STO SAM DO SADA CUO JE ODLICNO. Quote
Recommended Posts