Baal Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Ponovo Franja zatvara dobre teme (i to plus što sam ja otvorio ) Znači reč je o projektu Jensa Rydena iz Naglfara, melodični black metal, čuo sam da će nastaviti rad sa ovim projektom.. Najbolje pesme: Blood Collapse,Entombed In The Midnight Our i In The Glare of The Moon Utisci? poz Quote
ЖдерачБогкх Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Фина музика, није нешто посебно блекасто, илити сувише је споро за блек метал, али је музика изузетно добра. Небих ово ниуком случају сврстао у блек метал, пре нека авантгарда, мада није ни авантгарда него нешто десето. Све у свему бенд је надсавршен!!!! Quote
Mr.Torture Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Slusao sam to malo i u secanju mi je ostala Entombed In The Midnight Hour, dobra pesma. Quote
Baal Posted July 16, 2004 Author Report Posted July 16, 2004 Da, to je najbolja black metal balada ikada Quote
Supergalactic Lover Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 sta bi sa prethodnom temom?? elem, muzika super, s' obzirom da jedan covek sve radi. koliko (ni)sam uspeo da nadjem, nista vise nije izdao sem "eitmh". ni demo, ni single... btw. imam original disk... Quote
Vintersorg Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 meni je to zakarani narezo jos pre 2 god mozda... nije lose... a ono nije balada neko samo krestenje Quote
Markiz Lantenak Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 meni je to zakarani narezo jos pre 2 god mozda... nije lose... a ono nije balada neko samo krestenje ocigledno ne znas o cemu pricas!!!!!!! Quote
Dreadful_Glare Posted July 22, 2004 Report Posted July 22, 2004 Fenomenalan projekat !!! Mozda bi trebalo napomenuti da je album posvecen Jens-ovom preminulom ocu. Najjaci utisak na albumu mi je ostavio predivan sopran gospodjice Ann Akerman na baladi o kojoj svi pricate koja je btw jedna od najboljih (ako ne i najbolja) balada koja je komponovao BM muzicar. Po mom misljenju naravno . Quote
fiction Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Cuo sam ih na Hammerheart kompilaciji Sign Of The Hammer.Pjesma se zove Raising The Suicidal Chalice.Od 32 pjesme na kompilaciji ona mi je u top 5.Nije pravi bm,zbog toga mi se i svidila.nabavicu neki album uskoro to je sigurno Quote
Azog-Gauroth Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 jedini original CD koji imam je DSS.savrshenstvo je. Quote
Novaliis Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Odlicna je ona balada "Entombed in the midnight hour". Ostatak albuma manje vise.. Quote
Angelystor Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Ne serite da ja nisam srao za ovde! Anyway..mrzi me da serem sad..al Jens mi je medju omiljeni black vokali, a ovaj mu projekat uopshte nije za bacanje tako da kad se vrne sas studije mogao bi da nas chasti josh jednim dobrim DSS albumom 1 Quote
SacrilegiouS Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 (edited) Ponekad mi se cini da je DSS (nije kostunica) bolji od naglfara Edited January 20, 2007 by SacrilegiouS Quote
Angelystor Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Ne znam za to..al znam da si me lepo podsetio da skinem veceras onaj novi Rydenov projekat Profundi!! To vec izaslo..can't wait to hear it! Nadam se da je bolje od novog Naglfara.. Quote
SacrilegiouS Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Ajd baci onda koment na sta lici! Quote
Narsil Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 DSS je keva od benda! in the glare of the moon jeboteee kakva stvar @ Quote
Morana.. Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Slusao sam to malo i u secanju mi je ostala Entombed In The Midnight Hour, dobra pesma. Da,proglashena je za najbolju black metal baladu,kao shto je neko gore napisao..Stvarno je jeziva pesma Quote
Talvi Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 "The coffins open from within..." Id' u pizdu materinu. Sjajna pesma. Quote
Recommended Posts