DiaBLOOD Posted February 4, 2002 Report Posted February 4, 2002 Kako vam se svidja Meeting with... Pozdrav iz TrStenika!!! Quote
King Diamond Posted February 6, 2002 Report Posted February 6, 2002 ODLICNA STVAR!! samo steta sto ga nemam licno ali sredice se valjda to Quote
King Diamond Posted February 9, 2002 Report Posted February 9, 2002 to volim da cujem nego jel ce biti nesto od vas skoro uzivo?? dugo vas nije bilo??? Quote
Satyr Posted February 10, 2002 Report Posted February 10, 2002 Planirali smo koncert u Trsteniku, Beogradu, i mozda po Crnoj Gori, za sada je izvesno pojavljivanje na Festu u BG-u. Ostatak je pod znakom pitanja, jer spremamo novo izdanje... Quote
Lucy Posted March 7, 2002 Report Posted March 7, 2002 Veoma nam se svidja, narocito Red Forrest of Maglag. Quote
deadsy Posted March 7, 2002 Report Posted March 7, 2002 uskoro ga nabavljam. Inace, zainteresovao me podatak da nisteodstampali textove na omotu cd-a, pa me zanima da kako da dodjem do njih ( mora da su vrlo pogani ) Inace, Meating with .. je odlicna pjesma, nadam se da su i ostale na njenom nivou. Spominjete i koncert u CG. Da li ste vec nesto isplanirali , gdje , kad ? Sad su i topliji dani pa se nadam nekom vecem metal spektaklu u CG . Pozdrav, i samo naprijed Quote
WS Posted March 8, 2002 Report Posted March 8, 2002 Da, i mene interesuju tekstovi, gde mogu da se nadju? Quote
Satyr Posted March 8, 2002 Report Posted March 8, 2002 Sto se tice koncerata, jos se ne zna da li cemo svirati u BGu a za CG ko zna, jos nismo dobili nikakvu zvanicnu ponudu. 8) Quote
Willie E. Coyote Posted March 27, 2002 Report Posted March 27, 2002 Gledao sam vas na festivalu i ne mogu da verujem! Fantazija! Jedino sam se malo iznervirao shto niste svirali instrumental sa pochetka Red foresta.. Ocu textove! Gde ima! Dajdajdajdaj! Ako ih neko ima neka poshalje na [email protected] i platicu mu sav burek koje mozhe da pojede do kraja zhivota Quote
Mercyful Queen Posted March 29, 2002 Report Posted March 29, 2002 svaka cast simargal-u!savrseni su! Quote
Black Knight Posted April 2, 2002 Report Posted April 2, 2002 Stvarno momci sjajni ste i hteo bi da se ovako i javno zahvalim Satyr na dostavljenim lyricsima i vidi se da cete biti sjajna grupa jer i ko ljudi ste sjajni. HAIL SIMARGAL,HAIL,HAIL,HAIL!!! Quote
WS Posted April 8, 2002 Report Posted April 8, 2002 Evo prodje mesec dana, a nisam se zahvalio na tekstovima. Izvinjavam se i hvala! Quote
XOLOX Enthroned Posted April 15, 2002 Report Posted April 15, 2002 Znam tri stvari u vezi Simargala 1. jako ishvaljen domaci black bend 2. najbolji cover koji sam do sada video 3. zelim da nabavim meeting, ali ne mozu (probo kod drugova, likova blackra koje znam, na netu, ali ne ide) DAJTE, LJUDI, POMAGAJTE Quote
Tormentor Posted April 16, 2002 Report Posted April 16, 2002 Hoce li neko da mi posalje lyrics??? [email protected] Quote
Crusader Posted November 20, 2002 Report Posted November 20, 2002 Da, da, super ste, odslusao sam ceo album, samo tako nastavite, na svetskom ste nivou! Quote
Eric Adams Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 Album je mnogo dobar.Omiljene pesme su mi Ceridwen Sturlaugs Saga Starfsama i Meeting With... Hoce li izaci nesto novo u skorijom buducnosti Quote
Cyber Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 Ljudi,daj nek mi neko posalje textove(please!!!) [email protected][/img] Quote
Preacher Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 Black definitivno nije moja omiljena muzika, ali Simargal razbija. Svaka cast momci, samo nastavite. Quote
Veles Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 Perfektni ste nema šta. Nego kad si već tu, planirao sam da uradim intervju sa vama za Demise No2, pa ako si zainteresovan...daj mi vaš mail. Slava! Quote
Apeiron Posted November 21, 2002 Report Posted November 21, 2002 Nema puno price ovde - Sve pohvale Simargalu. Samo napred. A i da cujem Angel Relic Quote
Eurinoma Posted November 23, 2002 Report Posted November 23, 2002 Odlican album!!! Najvise volim Meeting With i Like A Wind Upon My Face Quote
Baal Posted November 24, 2002 Report Posted November 24, 2002 E Satyr-e bend vam je odlican,samo sto su vam tekstovi puni gresaka! Quote
Recommended Posts