Cryfemal Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Ovaj bend tek treba nesto vredno da snimi. Za sada nemaju mnogo sta reci. Quote
monahinja Posted January 11, 2004 Report Posted January 11, 2004 ja ne slusam black, ali simargal obozavam a: a: a: pohvale za novi album Quote
fiction Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 vec sam rekla i ponavljam... cudno, ali simargal je jedan od rijetkih black bendova koje stvarno gotivim. Koji su ostali da i ja probam? Quote
Dani Filth Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Rece mi Mihail da imaju novu pesmu koja se zove Indiana Jones !!! I da kida !!! Medjutim , posto se u poslednje vreme mnogo druzi sa Bonicem , necu mnogo da mu verujem - pitacu Gogu licno !!! Quote
Мајор Гашпар Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Sta mislite o novim pesmicama? po meni...SRANJE!!!! Prevelik uticaj CoF nista dobro nije doneo Quote
Grobodan Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Slazem se.Ni pre mi nisu bili nista posebno,a sad su kopija najgora! Quote
Darken Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Sta mislite o novim pesmicama? po meni...SRANJE!!!! Prevelik uticaj CoF nista dobro nije doneo Nikad ih nisam ni voleo.Taj band bi mogao malo da poradi na scenskom nastupu, da ne izlaze na binu ko da sviraju hard core. Quote
The Eagle Nature Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Nikad ih nisam ni voleo.Taj band bi mogao malo da poradi na scenskom nastupu, da ne izlaze na binu ko da sviraju hard core. Ma nemoj... Bolje da izlaze kao da sviraju hard-core nego da se mazu kao da sviraju u cirkusu Sada cu da popijem otkaz na mesto roudija i "bass-tech-a".. Quote
Darken Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Ma nemoj... Bolje da izlaze kao da sviraju hard-core nego da se mazu kao da sviraju u cirkusu Sada cu da popijem otkaz na mesto roudija i "bass-tech-a".. Pa ni na jednom mestu nisi obavljao posao kako treba Dacu ti jos jednu sansu ako mi sledeci put nastelujes vrat za dzabe Quote
Darken Posted May 7, 2004 Report Posted May 7, 2004 Are you talkin' to me ? Si, i'm talkin' to ti Quote
Veles Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Meni je novi album bolji, ali više vuče na melodic death nego na black. Ipak osjeća se uticaj COF-a. Quote
Мајор Гашпар Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 "Novi album previse vuce na CoF"'rece Veles. "Novi album je zbog toga sranje"; dodaje Simargal. Quote
Guest neokriticar Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 koja budala izbacila gogu iz benda??? Quote
Guest neokriticar Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 jeli bre,pa ko je ta budala koja je izbacila gogu iz simargala??? Quote
Baal Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Nemam pojma,meni je rekao ortak da su ga pre neki dan izbacili! Jel' zna neko zbog čega je izbačen? Quote
zoom Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Gogu su izbacili svi clanovi benda zbog njegovog nedolicnog ponasanja i odnosa prema clanovima i ne sudite o necemu o cemu nemate pojma.Dosao je novi pevac Vlado iz Punished-a cucete pa onda komentarisite a dotle Quote
Veles Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 E da mi je neko rekao da će Gogu izbaciti ne bi mu vjerovao. Nego hajde, ovo je godina za izbacivanje pjevača. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 28, 2004 Report Posted July 28, 2004 Gogu su izbacili svi clanovi benda zbog njegovog nedolicnog ponasanja i odnosa prema clanovima i ne sudite o necemu o cemu nemate pojma.Dosao je novi pevac Vlado iz Punished-a cucete pa onda komentarisite a dotle NAdam se da ce se navezbati sa Vladom i da ce nastupiti u krusevca 06.avgusta.Znacemo za koji dan... Quote
Recommended Posts