Guest 10 dinara Posted December 24, 2004 Report Posted December 24, 2004 Jel ima na nekoj stranici textovi simargala sa prvog albuma(mrzi me da pregledam sve.) Quote
zoom Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 Jel ima na nekoj stranici textovi simargala sa prvog albuma(mrzi me da pregledam sve.) Javi se na [email protected] i dobices sve sto te interesuje u vezi grupe Simargal. Licno cu ti poslati Quote
Мајор Гашпар Posted December 25, 2004 Report Posted December 25, 2004 www.svastara.com pod slovo s nadji..imas textove Quote
gothsbl Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Ukoliko niste slusali ''...hidden god'' imacete prilke to uzivo da ucinite na promociji vec pomenutog izdanja 13.2. u akademiji u Beogradu... Takodje, tu ce se cd prodavati a poneki srecnik ce mozda dobiti i free kopiju promocd-a Quote
Ninoslav Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Ukoliko niste slusali ''...hidden god'' imacete prilke to uzivo da ucinite na promociji vec pomenutog izdanja 13.2. u akademiji u Beogradu... Takodje, tu ce se cd prodavati a poneki srecnik ce mozda dobiti i free kopiju promocd-a ...koji ces ti meni poslati u paketu, kad budes slala Nocturne! Quote
gothsbl Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 ...koji ces ti meni poslati u paketu, kad budes slala Nocturne! Samo se ti nadaj salim se.. dogovori se sa simargalovcima da mi daju jedan promo cd za tebe i poslacu ti kad ti budem poslala zine Quote
Ninoslav Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 E pa evo, dogovaram se... Simargalovci, dajte jedan disk za mene Ani... Quote
zoom Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 E pa evo, dogovaram se... Simargalovci, dajte jedan disk za mene Ani... VAZI DACEMO RUBIJU DA TI DA ZA KONCERT 20.2. Quote
Мајор Гашпар Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 E, ljudi...Rece mi AstraliS(studira u Nisu)..da ste se dogovorili za distribuciju diskova.On i ja se poznajemo i posto sam ja iz TS-a, treba da se dogovorimo oko preuzimanja diskova.E, sad vi se izdogovarajte, a ja kad budem dolazio dole cu da odradim razmenu Quote
marko.petrovic Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Simargal svira 03. februara u Distorziji, u Nishu. pochinje u 21:30 pa ko voli, nek svrati. Quote
Apeiron Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 (edited) Simargal svira 03. februara u Distorziji, u Nishu. pochinje u 21:30 pa ko voli, nek svrati. Nish... na koji nacin tamo organizovati koncert/svirati, da li to iko zna reci? Poz! Edited January 28, 2005 by Apeiron Quote
Мајор Гашпар Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Ja sam pre neki dan pricao sa AstraliS-om i covek mi je rekao kako je dobio informaciju da od koncerta nece biti nista..Videcemo sta ce biti..Inace, taj prostor je sranje za svirku. Quote
zoom Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Ja sam pre neki dan pricao sa AstraliS-om i covek mi je rekao kako je dobio informaciju da od koncerta nece biti nista..Videcemo sta ce biti..Inace, taj prostor je sranje za svirku. Simargal ne svira u Nisu zato sto nemogu da izmire osnovne potrebe benda zao nam je ali bice valjda bolje Simargal svira u TS-ku 18.02 pa ko hoce i moze neka dodje. Quote
zoom Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 Nish... na koji nacin tamo organizovati koncert/svirati, da li to iko zna reci? Poz! Mogu ti dati broj mob.od lika koji je hteo Simargalu da"organizuje"koncert . Quote
zoom Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 E, ljudi...Rece mi AstraliS(studira u Nisu)..da ste se dogovorili za distribuciju diskova.On i ja se poznajemo i posto sam ja iz TS-a, treba da se dogovorimo oko preuzimanja diskova.E, sad vi se izdogovarajte, a ja kad budem dolazio dole cu da odradim razmenu Evo ti broj mob.pa me pozovi kada budes u TS-ku:063\613-545 Quote
marko.petrovic Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 shteta ovo za Nish, jer shtampane su plakate sa tim i poprilichan broj ljudi se nalozhio. svirke u Nishu. Aperione, uvek mozes da sredis u Distorziji, koja je u stvari jedna obichna rupa, tj neki kafic u soc-realistichkom stilu (bifshi bife soc-real. bioskopa). i da, prostor je jako mali. Quote
Мајор Гашпар Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 Evo ti broj mob.pa me pozovi kada budes u TS-ku:063\613-545 Nema frke..Ako ne zavrsite posao pre nego sto se ja vratim u TS, ja cu da se javim Quote
Мајор Гашпар Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 shteta ovo za Nish, jer shtampane su plakate sa tim i poprilichan broj ljudi se nalozhio. svirke u Nishu. Aperione, uvek mozes da sredis u Distorziji, koja je u stvari jedna obichna rupa, tj neki kafic u soc-realistichkom stilu (bifshi bife soc-real. bioskopa). i da, prostor je jako mali. Druze. nisam ja 100% siguran, ali covek mi je tako rekao..Dakle, on je kontaktirao njih i dobio tu informaciiju... Quote
zoom Posted January 30, 2005 Report Posted January 30, 2005 shteta ovo za Nish, jer shtampane su plakate sa tim i poprilichan broj ljudi se nalozhio. svirke u Nishu. Aperione, uvek mozes da sredis u Distorziji, koja je u stvari jedna obichna rupa, tj neki kafic u soc-realistichkom stilu (bifshi bife soc-real. bioskopa). i da, prostor je jako mali. Stvarno nam je zao jer nikad nismo svirali u Nisu ali ne ide da mi sami placamo da bi negde svirali.Pozdravi u Nisu sve ljude koji su cekali taj koncert bice valjda jos prilika nadam se Quote
zoom Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Veceras je SIMARGAL odrzao koncert u Trsteniku i bilo je veoma OK.Predgrupa je bila grupa SCHIZOPHRENIA iz V.Banje i momci su odsvirali super.Ko nije bio imace sansu da nadoknadi u nedelju 20.02.na promociji NOCTURNE ZINE u klubu FILOZOF pa se vidimo Quote
Apeiron Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 shteta ovo za Nish, jer shtampane su plakate sa tim i poprilichan broj ljudi se nalozhio. svirke u Nishu. Aperione, uvek mozes da sredis u Distorziji, koja je u stvari jedna obichna rupa, tj neki kafic u soc-realistichkom stilu (bifshi bife soc-real. bioskopa). i da, prostor je jako mali. Thanks na pomoci. Zaista steta za Nish, toliki grad, a nekako potpuno odsecen. Pa ni Hit Nedelje jos nije tamo odrzan... OK, da ne spamujem, Simargal rules, sav respect za zadnji album! Poz! Quote
kuruz Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 Novi album je odlichan,samo mi je zhao shto je omot tako losh. Svaka chast! Quote
So Did We Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 I postoji greška u omotu, iza piše Northen Kingdom umesto Northern. Tako je na svim diskovima. Quote
zoom Posted February 19, 2005 Report Posted February 19, 2005 I postoji greška u omotu, iza piše Northen Kingdom umesto Northern. Tako je na svim diskovima. Ima par gresaka znamo ali nismo mi krivi vec ljudi koji su radili pripremu za stampu stalno su nesto menjali,dodavali itd.tako da nismo mogli sve da pregledamo.Omot smo sami radili i to nam je prvi drugi ce biti sigurno bolji ali najvaznije je sta je na disku.A i koliko para toliko i izgled omota sve smo sami platili snimanje,diskove,omote i sve sto ide uz to a niko od nas ne radi.Kada pogledas iz naseg ugla i ovo je "dobro".Bice bolje Quote
Vladan Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Napokon i ja preslusah album, mogu samo reci jedno, savrsen je! Ima i greska na naslovnoj Hidden God, ne vjerujem da ste htjeli napisati u tom fontu!?, ali nema veze, muzika sve to popravlja! Pozdrav Quote
Recommended Posts