zoom Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 Napokon i ja preslusah album, mogu samo reci jedno, savrsen je! Ima i greska na naslovnoj Hidden God, ne vjerujem da ste htjeli napisati u tom fontu!?, ali nema veze, muzika sve to popravlja! Pozdrav HVALA!!! Quote
Apeiron Posted March 19, 2005 Report Posted March 19, 2005 http://www.serbian-metal.org/review-simargal2.html Samo napred sa radom! Poz! Quote
Misantrophil Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Stvarno odlican bend koji stvarno zna da svira. Meeting with je ipak ostao zakon od albuma mada i novi album Hidden GOd je odlican i stvarno je tuzno sto ovakav bend sa ovakvim kvalitetom je izda samostalno svoj album a neke mnogo losije grupe imaju izdavaca Quote
SlavicForest Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Jebi ga, ovde ti je uglavnom ono: ko ima para ima i izdavaca! Simargal je odlican!!! Quote
Misantrophil Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 Znam uvek power i hardcore govna nadju izdavace Quote
VANDALICUM Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Cuh neke stvarcice sa novog albuma. Nije lose, al meni je prvi bolji Quote
Vladan Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Meni licno ovaj je daleko bolji od prvog i sviracki i tekstualno, a i glas je bolji, naravno produkcija! Quote
Misantrophil Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Meni su i jedan i drugi ujednaceni samo sto je na novom bolja produkcija i bolji zvuk Quote
RokateLi Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Mislim da Simargal treba da izbaci sve klavijature, chembala i sva ta sranja kojih je Hidden god pun. Bio sam na njihovim koncertima dva puta i mogu da kazem da mnogo bolje zvuce bez klavijatura. Quote
Baal Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Ne slažem se. Mnogo zanimljivije zvuči sa klavijaturama. btw. Simargal jeste dobar bend, ali je kod nas precenjen.. Quote
Misantrophil Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 U pravu si ima mnogo boljih bendova od Simargala evo recimo na primer Interfector Quote
RokateLi Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 U pesmi hidden god ga bas preterase sa klavirom. A jos i onaj intro... @Misantrophil E, oni me smaraju sa guslama i onim uh,hu,ah, ah Martinim vokalima Quote
Misantrophil Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 uH uh uh huh uhuh uh uh Marta zakon Quote
RokateLi Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Aarrrrrrrgghhhhhhh Nefas zakon (bar sto se tice Interfectorovog albuma) Quote
zoom Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 Simargal radi sa novim bubnjarem tako da pravi malu pauzu sa live nastupima Quote
zoom Posted July 17, 2005 Report Posted July 17, 2005 Ljudi nemogu da okacim u "koncerti i desavanja"poruku o festivalu Kolibri koji ce se odrzati 5 i 6 avgusta u Ts pa molim ko moze neka okaci.Sviraju: Punished,Simargal,Ivan Grozni,Signum,Full Size,Tibia,Scarps,Sizofrenia itd.Vise detalja za neko dan Quote
Misantrophil Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 znaci nasli su bubnjara od kad je zombie otisao, to je dobra vest Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 Ljudi nemogu da okacim u "koncerti i desavanja"poruku o festivalu Kolibri koji ce se odrzati 5 i 6 avgusta u Ts pa molim ko moze neka okaci.Sviraju: Punished,Simargal,Ivan Grozni,Signum,Full Size,Tibia,Scarps,Sizofrenia itd.Vise detalja za neko dan Vidimo se tamo !!! Quote
Baal Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 Takođe Frubi, jel' treba nešto da ti ponesem od muzike? Quote
zoom Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 Gitarista D.Pesic je postao cale pa je red da znate>dobio je sina znaci pravi se podmladak Simargala Pozdrav Quote
Demonizer Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Jebo vas Interfector da vas cika chomma nauci ko je simargal....hehe.... Quote
zoom Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Jebo vas Interfector da vas cika chomma nauci ko je simargal....hehe.... S.... ti se u Judas Priest he he Quote
Recommended Posts